T
tragedy
Banned
yani sana kalmış ama bundan sonrası yüzün için kemik kütlesi kazanman zor gidip masteron ve sustason vs deniyebilirsin ogree olursan over20 yim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yani sana kalmış ama bundan sonrası yüzün için kemik kütlesi kazanman zor gidip masteron ve sustason vs deniyebilirsin ogree olursan over20 yim
Ogree ney son olarakyani sana kalmış ama bundan sonrası yüzün için kemik kütlesi kazanman zor gidip masteron ve sustason vs deniyebilirsin ogree olursan over
Ha şim baktım ogree olursam intihat ederim zatenyani sana kalmış ama bundan sonrası yüzün için kemik kütlesi kazanman zor gidip masteron ve sustason vs deniyebilirsin ogree olursan over
20 yaşındasın potansiyelinin hemen hemen sonuna yaklaşmışsın. surgerylik bi yerin yok leanmax yaparsan yaparsın yok uğraşamam diyorsan bişekotimi yağ aldırma surgeysi yaptır.Testo artar bonemassi bilmem de surgery de olur param var amk![]()
Dht testo nasıl alırız peki20 yaşındasın potansiyelinin hemen hemen sonuna yaklaşmışsın. surgerylik bi yerin yok leanmax yaparsan yaparsın yok uğraşamam diyorsan bişekotimi yağ aldırma surgeysi yaptır.
21 yaşına kadar erkeklerin yüzü gelişebiliyordu son kozlarını oynamak için dht testo kullanmaya başla dozunda tabi ailende kellik varsa dht çok abartma.
bişektomi yaptırana mal diyolardı burda kemikli yüzün yoksa kurtarmıyomuş @maarda20 yaşındasın potansiyelinin hemen hemen sonuna yaklaşmışsın. surgerylik bi yerin yok leanmax yaparsan yaparsın yok uğraşamam diyorsan bişekotimi yağ aldırma surgeysi yaptır.
21 yaşına kadar erkeklerin yüzü gelişebiliyordu son kozlarını oynamak için dht testo kullanmaya başla dozunda tabi ailende kellik varsa dht çok abartma.
Benim yüzüm kemikli ve büyük ama şişkinlik kapatıyor üstünübişektomi yaptırana mal diyolardı burda kemikli yüzün yoksa kurtarmıyomuş @maarda
Aslında bende bonemass var ama bloated olduğum için belli değil mi?Benim yüzüm kemikli ve büyük ama şişkinlik kapatıyor üstünü
ne yalan söylim tam bilmiyorum nasıl olduğunu param var diyince direkt dedim yaptırsın ya da siktir et direkt leanla hem disiplinli olursun hemde başarınca dopamin salgılar daha çok kendini geliştirmek istersinbişektomi yaptırana mal diyolardı burda kemikli yüzün yoksa kurtarmıyomuş @maarda
kafanın büyüklüyle alakası yokki amgBenim kafam baya büyük yüzümde aynı şekilde bonemass varmı bilemedim![]()
Yüz büyükküğü? ( bloated olsamda kemikler kolay hissediliyor derinde değil yani az bi şey yaksak çıkar)kafanın büyüklüyle alakası yokki amg
tmm alakası yok diyom işteYüz büyükküğü?
Bonemass olayını bi çözemedim arkadaş çok mu geç kaldık yoksatmm alakası yok diyom işte
kanka yağ vercen bakcan yoksa yoktur varsa vardırBonemass olayını bi çözemedim arkadaş çok mu geç kaldık yoksa
Sende ltnsin öbür ltn ropelemesin diye hopefuel veriyosun amini götünü sikeyimkral sen öyle diyorsan öyledir. burdaki sana ltn diyenleri siktiret (ciddiyim) kafana koyduğunda özgüvenin bolsa eğer üstünde durursan yaparsın onu amk bak çok ciddiyim sen htn olurum diyorsan kafana koyup focuslu çalışsan olursun. özgüvenin tam olsun kendine güvenin tam olsun yeterli gerisi boş. başarılar brom
Allahini götünü sikeyim senin şu faggota lifefuel veriyorsunuzolm 5 kız sana aşık mı olmuş ne o olaydan bile zaten looksunu anlaman lazım, bloatedken mtn şuan. leanmaxı yap ogee curven var gibi duruyo yüzü zayıflatmak zorundasın resmen gözün burnun dudağın iyi orta yüzün uzun sadece azıcık, baya kafan rahat hayatta başarılar diliyorum şanslı kardeş bloatı ve birsürü kiloyu kaybet htnsin ama türkiyede high htn sayarım
la incel veled sen beni kızdırmayı gerçekten başarıyorsun he sen ailenden hiç sevgi gördünmü lan merak ediyorum?Sende ltnsin öbür ltn ropelemesin diye hopefuel veriyosun amini götünü sikeyim
olum sen herkezi kendin gibi tipsiz ascend olma ihtimalı olmayan sevgisiz ilgisiz büyüyen bir veled mi sanıyorsun kafayı yedireceksin bana? olum sen aptal mısın çocuk karizmatik boyu uzun yüzünde çirkin bişey yok yağ kaybetse dahada iyi olacak bırak ilk başta kendinde ümidi olsun da sonra kendini değiştirebilir. senin derdin ne? bak piskolojik sorunların varsa buluşalım otururum dinlerim seni, amcan sana tecavüz mü etti ?Allahini götünü sikeyim senin şu faggota lifefuel veriyorsunuz
Ailemden sevgi gördüm ama bu ikinizin de ltn olduğu gerçeğini değiştirmiyorla incel veled sen beni kızdırmayı gerçekten başarıyorsun he sen ailenden hiç sevgi gördünmü lan merak ediyorum?
XJDJCJSJJFSNFNNENS son cümleye tepkimolum sen herkezi kendin gibi tipsiz ascend olma ihtimalı olmayan sevgisiz ilgisiz büyüyen bir veled mi sanıyorsun kafayı yedireceksin bana? olum sen aptal mısın çocuk karizmatik boyu uzun yüzünde çirkin bişey yok yağ kaybetse dahada iyi olacak bırak ilk başta kendinde ümidi olsun da sonra kendini değiştirebilir. senin derdin ne? bak piskolojik sorunların varsa buluşalım otururum dinlerim seni, amcan sana tecavüz mü etti ?
tamam afferim, bundan sonra böyle adam gibi konuş hep.Ailemden sevgi gördüm ama bu ikinizin de ltn olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Yüzünde gözleri yüzüne oranla çok küçük ve kantal tilt idealden aşıri fazla pozitif sen beyinsiz bi grey olduğun için aşırı fazla kantal tilte bu iyi bişey değil mi diceksin ama değil. Burnu aşırı geniş dudakları da sub5 onu faggot gibi gosterecek kadar dolgun ve uyumsuz duruyor burdan direk featuresler sikildi uyumsuz bi feminenlik maskülenlik var maskülen bonemass ve feminen features aşırı dengesiz bi sekilde bi araya gelmiş arkadaşta.olum sen herkezi kendin gibi tipsiz ascend olma ihtimalı olmayan sevgisiz ilgisiz büyüyen bir veled mi sanıyorsun kafayı yedireceksin bana? olum sen aptal mısın çocuk karizmatik boyu uzun yüzünde çirkin bişey yok yağ kaybetse dahada iyi olacak bırak ilk başta kendinde ümidi olsun da sonra kendini değiştirebilir. senin derdin ne? bak piskolojik sorunların varsa buluşalım otururum dinlerim seni, amcan sana tecavüz mü etti ?
Bide sen benim suratı görmeden "tipsiz ascend olma ihtimali olmayan" gibi bir çıkarım yapabildintamam afferim, bundan sonra böyle adam gibi konuş hep.
Bebenin artıları da sayalım extremely high set cheekbones ve obez olmasına rağmen belirgin elmacık kemiği konturu ve köşeli çene muhtemelen bonemassda benle yarışır lean hali neyse kaşları iyi şu an high ltn maxxlese htn olabilir dicem de harmonisi yukarıda saydığım özellikler nedeniyle bozuk ayrıca chini de recessed görünüyortamam afferim, bundan sonra böyle adam gibi konuş hep.
Senin durum daha brutal malesef açık konusmam gerekirsetamam afferim, bundan sonra böyle adam gibi konuş hep.
Ben senle burda cocuğun ascend olma ihtimalini ihtimalini tartışmıyorum sen iyi misin? çok düşmanca, bir incel nefretiyle haraket ediyorsun hakaret ediyorsun. insan gibi fikrini belirt sonra yoluna bak çokmu zor? küçük beynin çocuğun ascend olmayacağı fikrine sahip olabilir saygı duyarım. ama hakaret edemezsin hem benim postumda hem başkalarının postunda, efendi ol olgun davran.Yüzünde gözleri yüzüne oranla çok küçük ve kantal tilt idealden aşıri fazla pozitif sen beyinsiz bi grey olduğun için aşırı fazla kantal tilte bu iyi bişey değil mi diceksin ama değil. Burnu aşırı geniş dudakları da sub5 onu faggot gibi gosterecek kadar dolgun ve uyumsuz duruyor burdan direk featuresler sikildi uyumsuz bi feminenlik maskülenlik var maskülen bonemass ve feminen features aşırı dengesiz bi sekilde bi araya gelmiş arkadaşta.
sen baya bi takıntılı abiye benziyorsun feridun abiBide sen benim suratı görmeden "tipsiz ascend olma ihtimali olmayan" gibi bir çıkarım yapabildin
bak şimdi merak ettimSenin durum daha brutal malesef açık konusmam gerekirse
Ne takıntısı amin evladı bu foruma buradakiler komik olduğu için ve senin gibi sikik cahil greylerle tassak gecmek için geldim burasi rage offtopic ve tassak gecme mekani sen yallah baymewin sunucuya orada senin gibiler çokBen senle burda cocuğun ascend olma ihtimalini ihtimalini tartışmıyorum sen iyi misin? çok düşmanca, bir incel nefretiyle haraket ediyorsun hakaret ediyorsun. insan gibi fikrini belirt sonra yoluna bak çokmu zor? küçük beynin çocuğun ascend olmayacağı fikrine sahip olabilir saygı duyarım. ama hakaret edemezsin hem benim postumda hem başkalarının postunda, efendi ol olgun davran.
sen baya bi takıntılı abiye benziyorsun feridun abi
keşke senle oturup bi dertlerini dinleseydim, insanlara çirkin diyerek taşşak geçmekten zevk alan bir zavallının asıl sorunu nedir merak ediyorum cidden. ızdırabını siktiğim bu insanlar zaten kendi hayatlarında çok zorluk yaşıyorlar kendi kendilerini düşüncelerle kafalarını yiyorlar piskolojileri bozuluyor kısaca bir insanın hayatı mahvoluyor, bir umit buraya gelip kendini geliştirmek istiyor umit almak istiyor, sonra senin gibi zavallılar çıkıp "tassak gecmek için geldim" diyor adama hakaret ediyor senden bi sik olmaz diyor, ben adama boşuna hopeful falan vermiyorum, ben bakıyorum bana göre yakışıklı geldi çabala istediğine ulaşırsın diye kısaca motivasyon verdim. sen çıkıp yok sizden bir bok olmaz diyorsun gflkdfykfdlykdfşlydflkydşyl sanırım arkadaş ortamının şaklabanı da sensin dimi ? zavallı çocuk sen insanlarla taşşak geçerken hayat da senle taşşak geçiyor. umarım yanlız ölmezsinNe takıntısı amin evladı bu foruma buradakiler komik olduğu için ve senin gibi sikik cahil greylerle tassak gecmek için geldim burasi rage offtopic ve tassak gecme mekani sen yallah baymewin sunucuya orada senin gibiler çok
Adamla çirkin diye mi dalga geçiyorum yoksa burda yaptığı mal mal hareketler ve yüksek egosu yüzünden mi. Tipiyle psikolojisini bozan adamdan zaten bi bok olmaz eğer psikolojisinin tipinden dolayı bozuldugunu düşünüyorsa bi düşünsün acaba hayatimdaki tek sorun tipim mi diye buraya tavsiye almak için değil buraya egoistlik için geliyolar ve analarini da sikiyoruz amacı bu olanların sen adama hetene olacağına inan hetene olursun demissin bu aşırı düşük iq insanlarin vereceği türden bi hopefuel. Yalnız olmicem emin ol ama sen bil ki sen bu tipinle her zaman geride olacaksın hayatındaki tüm sorunlarini tipinde aramaya hakli olacak kadar cirkinsin hadi eyvallahkeşke senle oturup bi dertlerini dinleseydim, insanlara çirkin diyerek taşşak geçmekten zevk alan bir zavallının asıl sorunu nedir merak ediyorum cidden. ızdırabını siktiğim bu insanlar zaten kendi hayatlarında çok zorluk yaşıyorlar kendi kendilerini düşüncelerle kafalarını yiyorlar piskolojileri bozuluyor kısaca bir insanın hayatı mahvoluyor, bir umit buraya gelip kendini geliştirmek istiyor umit almak istiyor, sonra senin gibi zavallılar çıkıp "tassak gecmek için geldim" diyor adama hakaret ediyor senden bi sik olmaz diyor, ben adama boşuna hopeful falan vermiyorum, ben bakıyorum bana göre yakışıklı geldi çabala istediğine ulaşırsın diye kısaca motivasyon verdim. sen çıkıp yok sizden bir bok olmaz diyorsun gflkdfykfdlykdfşlydflkydşyl sanırım arkadaş ortamının şaklabanı da sensin dimi ? zavallı çocuk sen insanlarla taşşak geçerken hayat da senle taşşak geçiyor. umarım yanlız ölmezsin![]()
Senin haraketleri yüzünden bunu yaptığını anlamadım doğal olarak, adamın egoist bir yaklaşım geçirdiğini de düşünmedim napsın kendine çirkin mi desin amk? he bide bitirsin kendini ?? biz adama düşüncelerimizi radikal ve güzel bir biçimde belirttik ama sen cahil düşük iq akpartililer gibi yapacağın haraketlerde kendince haklı bulunup hem bize hakaret ettin hem çocuğu aşağıladın, sonra aniden agresif konuşmaya sağa sola savurmaya başladın. doğal olarak sevgi görmeden büyüdüğünü veya bir yakınının çocukken sana tecavüz ettiğini falan sandım çünkü elbet bir piskolojik sorunun olmasa böyle şeyler yapmazsın diye Düşündüm. insanlar kendine güvendiğinde çoğu zaman kafalarına koyduğunu gerçekleştirirler, çünkü kendilerine güvenen inansalar yükek bir focus ile çabalarlar o kafalarındakini gerçekleştirme ihtimali yüksek olur ben bu yüzden "hetene olacağına inan hetene olursun" tarzda birşey dedim. umarım hayatında mutlu olursun kardeşim, kaba sözlerim için affet. hadi eyvallahAdamla çirkin diye mi dalga geçiyorum yoksa burda yaptığı mal mal hareketler ve yüksek egosu yüzünden mi. Tipiyle psikolojisini bozan adamdan zaten bi bok olmaz eğer psikolojisinin tipinden dolayı bozuldugunu düşünüyorsa bi düşünsün acaba hayatimdaki tek sorun tipim mi diye buraya tavsiye almak için değil buraya egoistlik için geliyolar ve analarini da sikiyoruz amacı bu olanların sen adama hetene olacağına inan hetene olursun demissin bu aşırı düşük iq insanlarin vereceği türden bi hopefuel. Yalnız olmicem emin ol ama sen bil ki sen bu tipinle her zaman geride olacaksın hayatındaki tüm sorunlarini tipinde aramaya hakli olacak kadar cirkinsin hadi eyvallah
Ethernal ppdeki kişiyse adam minimum mtn aq ne anlatıyonAilemden sevgi gördüm ama bu ikinizin de ltn olduğu gerçeğini değiştirmiyor
DnrdSenin haraketleri yüzünden bunu yaptığını anlamadım doğal olarak, adamın egoist bir yaklaşım geçirdiğini de düşünmedim napsın kendine çirkin mi desin amk? he bide bitirsin kendini ?? biz adama düşüncelerimizi radikal ve güzel bir biçimde belirttik ama sen cahil düşük iq akpartililer gibi yapacağın haraketlerde kendince haklı bulunup hem bize hakaret ettin hem çocuğu aşağıladın, sonra aniden agresif konuşmaya sağa sola savurmaya başladın. doğal olarak sevgi görmeden büyüdüğünü veya bir yakınının çocukken sana tecavüz ettiğini falan sandım çünkü elbet bir piskolojik sorunun olmasa böyle şeyler yapmazsın diye Düşündüm. insanlar kendine güvendiğinde çoğu zaman kafalarına koyduğunu gerçekleştirirler, çünkü kendilerine güvenen inansalar yükek bir focus ile çabalarlar o kafalarındakini gerçekleştirme ihtimali yüksek olur ben bu yüzden "hetene olacağına inan hetene olursun" tarzda birşey dedim. umarım hayatında mutlu olursun kardeşim, kaba sözlerim için affet. hadi eyvallah![]()
Ethernal ppdeki kişiyse adam minimum mtn aq ne anlatıyon
o foto eski, ve burnum çok şişmiş orda. profildeki fotom güncele yakın.Brutal 1:1 mouth to nose ratio
bu fotoda high mtn gözü baya iyi kör müsün bu ltn olsa ben yangın mağduru olurdum
buna high mtn diyorsan hicbasl amadi veb aslamayacaqbu fotoda high mtn gözü baya iyi kör müsün bu ltn olsa ben yangın mağduru olurdum
XDbu fotoda high mtn gözü baya iyi kör müsün bu ltn olsa ben yangın mağduru olurdum
bu nasi high mtn amkbu fotoda high mtn gözü baya iyi kör müsün bu ltn olsa ben yangın mağduru olurdum
Sen subhumansin o zamanbu fotoda high mtn gözü baya iyi kör müsün bu ltn olsa ben yangın mağduru olurdum
Göz nasıl 8/10 yüze oranla çok büyük ve çok uee var ayrıca portlek duruyogüzellik algınız artmış baya adamın göz 8/10 üstü aq bi tek burnu yamuk biraz şişik ve saç stili kötü tamam jawı dar biraz da kim sikler adam dümdüz prettyboy mtn ve üstü
sen benle taşşak mı geçiyon amına koyduğum portlek nedir kafayı yicem dfghlökdguşlködfşludul bi fotom burnum şiş, göz torbalarım varken çekilmiş sen beni onun üzerinden değerlendiriyorsun dlhdgşlukdul he bide kızlardan ençok gözümden iltifat alıyorum amk adam gelmiş diyor gözün portlek sdflyhksfdşyuklfşlyuksdlyuk ya bi siktirgit amk çocuğu seni profilimdeki güncel halime yakın puan vereceksen ona ver vermiyeceksen sus siktirgitGöz nasıl 8/10 yüze oranla çok büyük ve çok uee var ayrıca portlek duruyo