N
Naughty America
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Çocukken aslında çok güzel olmayan karılar göze çok güzel gelir ya sen ondan yaşamışsın gibi. Kız bu fotoğraflarında bile güzel değil bence sarı saçlı falan olduğu için güzelmiş gibi geliyorView attachment 5499493View attachment 5499491
View attachment 5499482View attachment 5499487
Şakasiz gordugum en guzel kiz falan 13-14 yaslarinda kesfetmistim ultra feminen looxmaxe böyle kiz elde etmek icin falan baslamistim su an kotu gorunuyor ama kiz
Ne anlatiyon olmÇocukken aslında çok güzel olmayan karılar göze çok güzel gelir ya sen ondan yaşamışsın gibi. Kız bu fotoğraflarında bile güzel değil bence sarı saçlı falan olduğu için güzelmiş gibi geliyor

Sen gaysin baska bi sansi yok amk bununÇocukken aslında çok güzel olmayan karılar göze çok güzel gelir ya sen ondan yaşamışsın gibi. Kız bu fotoğraflarında bile güzel değil bence sarı saçlı falan olduğu için güzelmiş gibi geliyor
Çocukken aslında çok güzel olmayan karılar göze çok güzel gelir ya sen ondan yaşamışsın bence. Kız bu fotoğraflarında bile güzel değil bence sarı saçlı falan olduğu için güzelmiş gibi geliyor
Bana gay diyene bakSen gaysin baska bi sansi yok amk bunun

Ben yürümezdim çünkü bana bakmaz. Yinede hakkını yemeyek en iyi çıktığı fotoğraflarda ortalama üstü feminen hoş bir yüzü var fakat bu seferde çok cılız olması gözüme battı amk güzel değil bencenası güzel değil tamam stacy değilde normal güzel kız kanka arkadaşım olsa yürürüm
kanka bayağı okey ya bence ben beğendim kızı psl olarak nasıldır bilmiyorum ama tipi benim hoşuma gittiBen yürümezdim çünkü bana bakmaz. Yinede hakkını yemeyek en iyi çıktığı fotoğraflarda ortalama üstü feminen hoş bir yüzü var fakat bu seferde çok cılız olması gözüme battı amk güzel değil bence
ÖylesinBu kiz guzel degilse ben direk subhumanim