Tek doğru diyet

A

ascendantwill

Platinum
Raw primal bide doğallığndan eminseniz belki meyve eklemesi doğru o kadar

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, stacyworshipper, Dathomirian Zabrak and 6 others
Raw primal bide doğallığndan eminseniz belki meyve eklemesi doğru o kadar
Akıllı insanlara tavsiye tek diyet tükettiğiniz neredeyse tüm market ürünleri yapay ve zararlı

• +1
Reactions: pashanimair
Akıllı insanlara tavsiye tek diyet tükettiğiniz neredeyse tüm market ürünleri yapay ve zararlı
Ee olum aldığın çiğ et de marketten sadece pişirmemiş olucan,her hafta kendin mi kescen amk
Kendin kessen bile alıp hayvana yedireceğin yemler fabrikasyondan geçmiş kısmen yapay yemler olacak

Şuan yaşadığımız dünyada yapaylıktan kaçış sadece mental mastürbasyon, ayrıca etinin yapay olup olmaması bu sorunların en azı

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Auchelius, Dathomirian Zabrak and 6 others
Ee olum aldığın çiğ et de marketten sadece pişirmemiş olucan,her hafta kendin mi kescen amk
Kendin kessen bile alıp hayvana yedireceğin yemler fabrikasyondan geçmiş kısmen yapay yemler olacak

Şuan yaşadığımız dünyada yapaylıktan kaçış sadece mental mastürbasyon, ayrıca etinin yapay olup olmaması bu sorunların en azı
Kasap kaliteli bildiğin tanıdığın kasap yumurta içinde köyden alabilirsin ve hayır salmonella vb gibi bakteriler eğer modern tarzda beslenmeyi bırakırsan mide asidin olması gerektiği kadar iyiyse zana zarar veremezler midenden geçtiler diyelim mide asidik / bağırsak bazik oluyor normalde hayatta kalıp devam etmesi zor hadi diyelim az miktar geçti eğer bağışıklık sistemin zayıf değilse gene sıkıntı yok en temizi bu yani genelde mide asidinde ölüyor çoğu / hepsi

• +1
Reactions: pashanimair
Kasap kaliteli bildiğin tanıdığın kasap yumurta içinde köyden alabilirsin ve hayır salmonella vb gibi bakteriler eğer modern tarzda beslenmeyi bırakırsan mide asidin olması gerektiği kadar iyiyse zana zarar veremezler midenden geçtiler diyelim mide asidik / bağırsak bazik oluyor normalde hayatta kalıp devam etmesi zor hadi diyelim az miktar geçti eğer bağışıklık sistemin zayıf değilse gene sıkıntı yok en temizi bu
Olum sağlık konusu apayrı ve araştırmalarla doğrulanmış ama atsam goatis fanları yahudi propagandası falan yazar uğraşmıyorum amk

Ben yapay konusunda konuştum ve sence kasap eti yoktan mi var ediyor amk oranın eti aldığı yerde ki hayvanlar da daha fazla kar için doğal olmayan 30 farklı işlemden geçmiş hayvanlar aynı şey yumurta için de geçerli

• +1
Reactions: Auchelius, Dathomirian Zabrak, xlegend and 2 others
baska bir gün baska bir lowiq

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, cakdripa, lockedawayfornow and 2 others
Olum sağlık konusu apayrı ve araştırmalarla doğrulanmış ama atsam goatis fanları yahudi propagandası falan yazar uğraşmıyorum amk

Ben yapay konusunda konuştum ve sence kasap eti yoktan mi var ediyor amk oranın eti aldığı yerde ki hayvanlar da daha fazla kar için doğal olmayan 30 farklı işlemden geçmiş hayvanlar aynı şey yumurta için de geçerli
Her kasap ö şekilde getirtmiyor malları bazıları köydeki çiftliklerden alım yapıyor o da şuan mümkün olan en doğalı

• +1
Reactions: xlegend and pashanimair
Onune mcdonalds koysam saldırcak adamlar neden boyle seyler yapıyor

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, lockedawayfornow, xlegend and 3 others
Onune mcdonalds koysam saldırcak adamlar neden boyle seyler yapıyor
Hayatımda hiç mcdonalds falan yemedim ? Kardeş bilip bilmeden atma herkes senin gibi beslenmiyor

• +1
Reactions: xlegend and pashanimair
ben yedim tadı çok güzel eşşek eti mcdonalds

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, xlegend, maarda and 3 others
  • +1
Reactions: pashanimair and xlegend
Gel goturim la seni takılırız az
Sevmiyom la kanka hamburger falan 1 kere Burger King yemiştim tadı hoş değildi

• +1
Sevmiyom la kanka hamburger falan 1 kere Burger King yemiştim tadı hoş değildi
Oralar direk fabrikasyon ohannesde falan yersen tadı çok farklı bende sevmiyom burger king

• +1
arada bir kuzu yürek yiyorum hiç zehirlenmedim:feelshah:

• +1
ayda kaç tlye gelir raw primal diet trde

• +1
Reactions: churmaxxed, pashanimair and xlegend
Az mı söyledim

• +1
Reactions: pashanimair and noahhhken
ananın memelerini götünü amını kesip yerim doğall et sonuçta sonra olmadı onlarlada masturbasyon yaparım cortisol düşer keyfim tavan yapar

ananın memelerini götünü amını kesip yerim doğall et sonuçta sonra olmadı onlarlada masturbasyon yaparım cortisol düşer keyfim tavan yapar
Fazla Mastürbasyon = prolaktin artışı = kötü etki

fazlaymış vazgeçtim
surgery parası toplayamam bu diyete girsem
raw primal düşündüğün etkiyi vermeyecek zaten pek önemi yok

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and noahhhken
raw primal düşündüğün etkiyi vermeyecek zaten pek önemi yok
Daha iyi hissettiriyor daha tok tutuyor daha enerjik oluyon cildin daha temiz bunlar genel faydaları ama eğer soya ürünü yüksek oranda içeren bir diyetin varsa fark çok olur

Serkanyimsel goatis ve raw primalci malları görse ne yapar acaba merak ediyom

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Auchelius