A

ascendantwill
Platinum
Raw primal bide doğallığndan eminseniz belki meyve eklemesi doğru o kadar

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Akıllı insanlara tavsiye tek diyet tükettiğiniz neredeyse tüm market ürünleri yapay ve zararlıRaw primal bide doğallığndan eminseniz belki meyve eklemesi doğru o kadar

Ee olum aldığın çiğ et de marketten sadece pişirmemiş olucan,her hafta kendin mi kescen amkAkıllı insanlara tavsiye tek diyet tükettiğiniz neredeyse tüm market ürünleri yapay ve zararlı
Kasap kaliteli bildiğin tanıdığın kasap yumurta içinde köyden alabilirsin ve hayır salmonella vb gibi bakteriler eğer modern tarzda beslenmeyi bırakırsan mide asidin olması gerektiği kadar iyiyse zana zarar veremezler midenden geçtiler diyelim mide asidik / bağırsak bazik oluyor normalde hayatta kalıp devam etmesi zor hadi diyelim az miktar geçti eğer bağışıklık sistemin zayıf değilse gene sıkıntı yok en temizi bu yani genelde mide asidinde ölüyor çoğu / hepsiEe olum aldığın çiğ et de marketten sadece pişirmemiş olucan,her hafta kendin mi kescen amk
Kendin kessen bile alıp hayvana yedireceğin yemler fabrikasyondan geçmiş kısmen yapay yemler olacak
Şuan yaşadığımız dünyada yapaylıktan kaçış sadece mental mastürbasyon, ayrıca etinin yapay olup olmaması bu sorunların en azı

Olum sağlık konusu apayrı ve araştırmalarla doğrulanmış ama atsam goatis fanları yahudi propagandası falan yazar uğraşmıyorum amkKasap kaliteli bildiğin tanıdığın kasap yumurta içinde köyden alabilirsin ve hayır salmonella vb gibi bakteriler eğer modern tarzda beslenmeyi bırakırsan mide asidin olması gerektiği kadar iyiyse zana zarar veremezler midenden geçtiler diyelim mide asidik / bağırsak bazik oluyor normalde hayatta kalıp devam etmesi zor hadi diyelim az miktar geçti eğer bağışıklık sistemin zayıf değilse gene sıkıntı yok en temizi bu

Her kasap ö şekilde getirtmiyor malları bazıları köydeki çiftliklerden alım yapıyor o da şuan mümkün olan en doğalıOlum sağlık konusu apayrı ve araştırmalarla doğrulanmış ama atsam goatis fanları yahudi propagandası falan yazar uğraşmıyorum amk
Ben yapay konusunda konuştum ve sence kasap eti yoktan mi var ediyor amk oranın eti aldığı yerde ki hayvanlar da daha fazla kar için doğal olmayan 30 farklı işlemden geçmiş hayvanlar aynı şey yumurta için de geçerli

Hayatımda hiç mcdonalds falan yemedim ? Kardeş bilip bilmeden atma herkes senin gibi beslenmiyorOnune mcdonalds koysam saldırcak adamlar neden boyle seyler yapıyor

Gel goturim la seni takılırız azHayatımda hiç mcdonalds falan yemedim ? Kardeş bilip bilmeden atma herkes senin gibi beslenmiyor
Sevmiyom la kanka hamburger falan 1 kere Burger King yemiştim tadı hoş değildiGel goturim la seni takılırız az

Oralar direk fabrikasyon ohannesde falan yersen tadı çok farklı bende sevmiyom burger kingSevmiyom la kanka hamburger falan 1 kere Burger King yemiştim tadı hoş değildi

Hayatının hatası aqHayatımda hiç mcdonalds falan yemedim ? Kardeş bilip bilmeden atma herkes senin gibi beslenmiyor

10kayda kaç tlye gelir raw primal diet trde

fazlaymış vazgeçtim

Fazla Mastürbasyon = prolaktin artışı = kötü etkiananın memelerini götünü amını kesip yerim doğall et sonuçta sonra olmadı onlarlada masturbasyon yaparım cortisol düşer keyfim tavan yapar

raw primal düşündüğün etkiyi vermeyecek zaten pek önemi yokfazlaymış vazgeçtim
surgery parası toplayamam bu diyete girsem
Daha iyi hissettiriyor daha tok tutuyor daha enerjik oluyon cildin daha temiz bunlar genel faydaları ama eğer soya ürünü yüksek oranda içeren bir diyetin varsa fark çok olurraw primal düşündüğün etkiyi vermeyecek zaten pek önemi yok

Pantheon = low t btwSerkanyimsel goatis ve raw primalci malları görse ne yapar acaba merak ediyom

Pantheon=High T, True junglePantheon = low t btw