TENZ KYEDAE OLAYI HK

GEBERTİRİM

GEBERTİRİM

menace2society
DNR YAZMAYIN OKUYUN GERÇEKTEN ETKİLENECEKSİNİZ AMK, ARTIK SÖYLEMEK İSTERİMKİ HİÇ BİR ŞEKİLDE UZUN MUTLU İLİŞKİYE İNANMIYORUM ZATEN 1 GRAM İNANÇ VARDI ODA KAYBOLDU İLK VİDEO BU BUNU İZLEYEBİLİR ODAK SÜRESİ DÜŞÜK KARDEŞLER

ŞİMDİ YABANCI BİR THREADİ COPY PASTE ÇEVİRİ YAPICAM KENDİM ÇEVİRMEYE ÜŞENİYORUM.

Bilmiyorsanız, profesyonel Valorant oyuncusu TenZ ve eski eşi "ayrıldılar" çünkü "aralarındaki bağ zayıflamış".
Screenshot 2026 02 18 19 43 26 020 comandroidchrome edit

7 yıldır birlikteydiler 17-24 ve TenZ, kariyerinin zirvesindeyken ona destek olmak için profesyonel oyun oynamayı bırakıp onunla kaldı, o Kyedae o dönemde kanserle savaşıyordu.

Gerçekte ise, o başka bir yayıncı olan John Chen'den ilgi alıyordu. John Chen, bir ton kadın yayıncıyla ilişki yaşayıp sonra onları terk etmesiyle ünlüdür.
Screenshot 2026 02 18 19 43 44 914 comandroidchrome edit

İşte iki ay önceki bir fotoğraf, o zamanlar TenZ, Kyedae ve John ile birlikte vakit geçirecekti. Ancak görünüşe göre Kyedae ve John, bulundukları adadan geri dönemediler çünkü "tekneyi kaçırdılar" (yalnız başlarına kaldılar) ve bir gece daha kalmaları gerekti. Bu yüzden hangout'a katılamadılar. Aynı gece TenZ solo queue valorant oynuyordu🤣
Screenshot 2026 02 18 19 43 56 661 comandroidchrome edit

TS'yi de göz önünde bulundurursak, yeterince belli olmuştur. Ayrıca, John Chen daha önce "39daph" adında başka bir kadın yayıncıyla çıkıyordu ve (ayrıldıktan sonra) Daph, Kyedae'yi takipten çıkardı çünkü ikisi sürekli birlikte görünüyordu. Bu sadece arkadaş iseler gereksizdi.
Şimdi bunu hayal et: Yayın kariyerini sadece senin şöhretinle kuran bir kız arkadaşın var, kanserle mücadele ederken ona destek oluyorsun, kariyerinin zirvesinde profesyonel oyun kariyerini bırakıyorsun, ama o gidip başka bir adamla ilişkisi olduğu için seni terk ediyor ve "aramızdaki bağ zayıfladı" diyor. İlginç.

ŞİMDİ SORUYORUM ARKADAŞLAR TENZ KAFASINI DIT DIT YAPIP DIT DIT DAN ATSA HAKLI MI HAKSIZ MI?
@Serialsuicide @Dathomirian Zabrak @maarda @Resistance. @temelyeterliliktest @kurdistan @apo

Last edited:
  • +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: szenn, Jahrein, Dathomirian Zabrak and 12 others
Yine mi cuck abi yaaaa ahahhaa:lul::lul::lul:
@Atsizz @Auchelius @ascendantwill

• +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, Thrill, apo and 8 others
REİSİ ETİKETLEMEYİ UNUTTUK @Zuffster

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, apo and 5 others
DNR YAZMAYIN OKUYUN GERÇEKTEN ETKİLENECEKSİNİZ AMK, ARTIK SÖYLEMEK İSTERİMKİ HİÇ BİR ŞEKİLDE UZUN MUTLU İLİŞKİYE İNANMIYORUM ZATEN 1 GRAM İNANÇ VARDI ODA KAYBOLDU İLK VİDEO BU BUNU İZLEYEBİLİR ODAK SÜRESİ DÜŞÜK KARDEŞLER
View attachment 4671258

ŞİMDİ YABANCI BİR THREADİ COPY PASTE ÇEVİRİ YAPICAM KENDİM ÇEVİRMEYE ÜŞENİYORUM.

Bilmiyorsanız, profesyonel Valorant oyuncusu TenZ ve eski eşi "ayrıldılar" çünkü "aralarındaki bağ zayıflamış".
View attachment 4671276
7 yıldır birlikteydiler 17-24 ve TenZ, kariyerinin zirvesindeyken ona destek olmak için profesyonel oyun oynamayı bırakıp onunla kaldı, o Kyedae o dönemde kanserle savaşıyordu.

Gerçekte ise, o başka bir yayıncı olan John Chen'den ilalıyordu. John Chen, bir ton kadın yayıncıyla ilişki yaşayıp sonra onları terk etmesiyle ünlüdür.
View attachment 4671286
İşte iki ay önceki bir fotoğraf, o zamanlar TenZ, Kyedae ve John ile birlikte vakit geçirecekti. Ancak görünüşe göre Kyedae ve John, bulundukları adadan geri dönemediler çünkü "tekneyi kaçırdılar" (yalnız başlarına kaldılar) ve bir gece daha kalmaları gerekti. Bu yüzden hangout'a katılamadılar. Aynı gece TenZ solo queue valorant oynuyordu🤣
View attachment 4671301
TS'yi de göz önünde bulundurursak, yeterince belli olmuştur. Ayrıca, John Chen daha önce "39daph" adında başka bir kadın yayıncıyla çıkıyordu ve (ayrıldıktan sonra) Daph, Kyedae'yi takipten çıkardı çünkü ikisi sürekli birlikte görünüyordu. Bu sadece arkadaş iseler gereksizdi.
Şimdi bunu hayal et: Yayın kariyerini sadece senin şöhretinle kuran bir kız arkadaşın var, kanserle mücadele ederken ona destek oluyorsun, kariyerinin zirvesinde profesyonel oyun kariyerini bırakıyorsun, ama o gidip başka bir adamla ilişkisi olduğu için seni terk ediyor ve "aramızdaki bağ zayıfladı" diyor. İlginç.

ŞİMDİ SORUYORUM ARKADAŞLAR TENZ KAFASINI DIT DIT YAPIP DIT DIT DAN ATSA HAKLI MI HAKSIZ MI?
@Serialsuicide @Dathomirian Zabrak @maarda @Resistance. @temelyeterliliktest @kurdistan @apo
5 kişi etiketliyebiliyon tek seferde

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, apo and 4 others
TR SUB BOTB THREAD HER NE KADAR ÇEVİRİ OLSA DA

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Thrill, apo and 6 others
View attachment 4671258

View attachment 4671276

Gerçekte ise, o başka bir yayıncı olan John Chen'den ilalıyordu. John Chen, bir ton kadın yayıncıyla ilişki yaşayıp sonra onları terk etmesiyle ünlüdür.
View attachment 4671286
View attachment 4671301

tenz e spora geri dönmesini isterim. kendisinin bütün e spor maçlarını izlerdim genç yaşta e sporu bırakması beni çok üzdü. ayrıca yaşı daha genç kanı hızlı kaynıyor kyedaedan sıkılmış olabilirç e spora geri dönüp prime açarsa stacy kızları etkileyip çok daha güzel biriyle birlikte olabilir. lütfen geri dön tenz...

• +1
Reactions: Thrill
karının tekrar kanser olup öldüğü evren
Futuristic city 1136403140

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: szenn, Jahrein, Dathomirian Zabrak and 10 others
View attachment 4671258

View attachment 4671276

View attachment 4671286
View attachment 4671301

Böyleleri rape hakediyo @Resistance. @Atsizz

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, apo and 3 others
tenz e spora geri dönmesini isterim. kendisinin bütün e spor maçlarını izlerdim genç yaşta e sporu bırakması beni çok üzdü. ayrıca yaşı daha genç kanı hızlı kaynıyor kyedaedan sıkılmış olabilirç e spora geri dönüp prime açarsa stacy kızları etkileyip çok daha güzel biriyle birlikte olabilir. lütfen geri dön tenz...
KYEDAEDAN SIKILMADI KAFATASINI SİKTİĞİMİN SALAĞI KYEDAE TENZDEN SIKILDI OKUMA YAZMANDAMI YOK

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, Ameliyat Masası and 2 others
KYEDAEDAN SIKILMADI KAFATASINI SİKTİĞİMİN SALAĞI KYEDAE TENZDEN SIKILDI OKUMA YAZMANDAMI YOK
kyedae sıkılmadı demiyorum tenzde sıkılmıştır diyorum ayrıca üslubunu düzelt.

• JFL
Reactions: Thrill and Serialsuicide
İblis tier kötülük

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Jahrein, Auchelius and 6 others
Bump

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill and Ameliyat Masası
Tenz bu olay hakkında bir açıklama getirmişti. Kan vermesinden pro kariyerini vs bırakmasına hepsinin kendi kararı olduğunu vsvs. Fotolardaki insanın konuyla alakasız olduğunu vsvs açıklamıştı Twitter hesabında. Benim fikrim milletin yaşadığı ilişkilere burun sokmamak yönünde. Ne yaşandığını ne olduğunu kimse bilmiyor ama güzel etkileşim kastılar bu olaydan

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Auchelius, Thrill and 4 others
Tenz bu olay hakkında bir açıklama getirmişti. Kan vermesinden pro kariyerini vs bırakmasına hepsinin kendi kararı olduğunu vsvs. Fotolardaki insanın konuyla alakasız olduğunu vsvs açıklamıştı Twitter hesabında. Benim fikrim milletin yaşadığı ilişkilere burun sokmamak yönünde. Ne yaşandığını ne olduğunu kimse bilmiyor ama güzel etkileşim kastılar bu olaydan
Cope low t tenz ondan öyle diyo

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Auchelius, iwishiwastaller and 5 others
Zaten bi tık öyledir. Ben de inanmıyorum artık uzun ilişkilere. Bi 50 yıl öncesi olsa inanırdım da şimdi aşk vs tamamen yalan.
En kötüsü de bu kızı en lowunda bile destekledi tenz, çok çok üzücü durum eleman için. Ben olsam kesin kaldıramazdım bu durumu amk

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Thrill, Serialsuicide and 3 others
Zaten bi tık öyledir. Ben de inanmıyorum artık uzun ilişkilere. Bi 50 yıl öncesi olsa inanırdım da şimdi aşk vs tamamen yalan.
En kötüsü de bu kızı en lowunda bile destekledi tenz, çok çok üzücü durum eleman için. Ben olsam kesin kaldıramazdım bu durumu amk
İsmimi uygulardım ben

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, iwishiwastaller, Thrill and 4 others
17den 24e kadar çık nişanlan aynı evde çatıda yaşa, iyisini kötüsünü kanserden kariyere her şeyi birlikte yaşa. Sonra kyadae her şeyi birlikte yaptık ve artık eskisi gibi sevmediğimi fark ettim diye twit atsın. Ulan tamam aşk xsten gerçek değil de hiç mi sevmedin ki çocuğu? Çok üzücü amk

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Orcairis and 1 other person
Screenshot 2026 02 18 21 10 50 323 comredditfrontpage edit

• JFL
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 277275, Auchelius and 5 others
haksız cünkü ilk önce o 2 ocu vurması gerek

• +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 277275, szenn, Auchelius and 5 others
haksız cünkü ilk önce o 2 ocu vurması gerek
Kyedaenin kelleişkodan bahsetmiştim ztn :) adamın suçu yok bence kız gidiyosa orospudur kimse beleş amı geri çevirmez

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Orcairis and maarda
Kyedaedan bahsetmiştim ztn :) adamın suçu yok bence kız gidiyosa orospudur kimse beleş amı geri çevirmez
10 yıllık karını siksinler sende öyle de knk :)

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, İNTİKAM VAKTİ, growthplatessss111 and 3 others
10 yıllık karını siksinler sende öyle de knk :)
10 yıllık karım niye veriyo aq başkalarına, vermese sorun kalmiyacak adamıda öldürmek zorunda kalmayacam çoğu kişi o elemanın yaptığını yapar bence gel beni sik diyo hyr mı dicez ama yinede dıt dıt yapabilme ihtimalim olsa ikisinede yapardım herhalde bilmiyorum :)

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Thrill and Orcairis
tenz low t loser
1771445592040
faker baba en iyi esporcu

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: anathema, Thrill and Trenmaxx1
gebertirim olayi

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, iwishiwastaller and szenn
Üçü de Hapa.
Hapa kız betabuxxx cuckı HTN Hapa ile gavatlamış iyi olmuş
Betabuxxxer cucklar hiç yoksa düzenli aldatılmalı.
Bu eray piçinin sevgilisi de orospuydu iyi olmuş gavatlar gavat olduklarını kabul etmeli

• +1
Reactions: Thrill
gerçek bir ütopyada yaşıyoruz. Bazen harbi kabusta olabilir miyiz diye düşünüyorum. Yav ww1 ww2 de asker olanlara ayıp olmasın dicem ama gelmiş geçmiş en zor döneme gelmiş olabiliriz

• +1
Reactions: Fridx, Thrill, iwishiwastaller and 2 others