Testo

hardmaxxx

hardmaxxx

Bronze
Beyler selam, daha once testo basmis olan var mi? Bir kac basit sorum olacak

Last edited:
  • +1
Reactions: Thrill, kurdistan, maarda and 4 others
@salticaa1

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, salticaa1 and 5 others
sor kanka

• +1
Reactions: Serialsuicide, Thrill, Auchelius and 1 other person
sor kanka
Enjeksiyonu omuza yapmayla göte yapmanın farkı var mı omuza yapınca daha büyüyor omuzlar diyorlardı cope gibi geldi ama sorim bi

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius and maarda
Enjeksiyonu omuza yapmayla göte yapmanın farkı var mı omuza yapınca daha büyüyor omuzlar diyorlardı cope gibi geldi ama sorim bi
o cope ayrıca omuza vurmak daha zor daha fazla damar var,bide bende bacağa yapınca ilk haftalar uyuşup ağrımıştı omuza da öyle oluyosa antrenman atılmaz aq

• +1
  • JFL
Reactions: flows5991, Thrill, hardmaxxx and 3 others
sor kanka
250 500 arasi testo vursam kalici olarak testoyu etkileme sansi var mi arkadas 100 vursan bile kalici etki birakabilir demisti

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 251512, Atsizz and 1 other person
250 500 arasi testo vursam kalici olarak testoyu etkileme sansi var mi arkadas 100 vursan bile kalici etki birakabilir demisti
Ölüceksin knk yapma

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, why not me?, hardmaxxx and 4 others
kalıcı etkiden kastın ne
hayır bi şey yaşamazsın
pct yapmadan testo vurmayı kestikten sonra hormonların kendi kendini toparliycaktır zaten ama tabii ne kadar süre kullandığın da önemli

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, hardmaxxx and 3 others
kalıcı etkiden kastın ne
hayır bi şey yaşamazsın
pct yapmadan testo vurmayı kestikten sonra hormonların kendi kendini toparliycaktır zaten ama tabii ne kadar süre kullandığın da önemli
Tüm forum foid olduk amk

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Auchelius, why not me? and 3 others
kalıcı etkiden kastın ne
hayır bi şey yaşamazsın
dogal testo uretimini kalici olarak etkileyebilir demisti arkadasim, kendisi testo ve primo girdi.
8-12 hafta kullanmayi dusunuyorum

• JFL
  • +1
Reactions: flows5991 and kurdistan
dogal testo uretimini kalici olarak etkileyebilir demisti arkadasim, kendisi testo ve primo girdi.
8 hafta kullanarak ne elde etmeyi düşünüyorsun bi amacin varmı kanka

• +1
Reactions: Thrill and kurdistan
8 hafta kullanarak ne elde etmeyi düşünüyorsun bi amacin varmı kanka
Dedigim gibi bilgim yok ne kadar kullanilmali bir cycle 8-12 hafta suruyormus o yuzden 8-12 dedim.

• +1
Ne kadar kullanılmalı? Ölene kadar muhtemelen. Testo kolay bırakacağın bir şey değil bir bağımlılık. Aziz üstad Zyzz'e selam olsun
What radiant order will zyzz be part of in your opinion v0 jotfpuuuju891

• +1
Reactions: Thrill, why not me? and kurdistan
  • +1
doğal testo üretimini kalıcı olarak etkilemiyo hayır rakip eliyo inanma
Ne girilebilir testonun yaninda?
hedefine bağlı olarak değişicektir roid kombinasyonları. Biraz hedeflerinden bahsedebilir misin

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, Orcairis and 3 others
o cope ayrıca omuza vurmak daha zor daha fazla damar var,bide bende bacağa yapınca ilk haftalar uyuşup ağrımıştı omuza da öyle oluyosa antrenman atılmaz aq
cope değil o ben full sol omuza vuruyodum sol delt ve trapezlerim sağa nazaran çok daha büyük şuan

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, maarda and temelyeterliliktest
kanka allah için 8 haftalık primo napıcak ilaç açılmadan kürü mü bitircen

• +1
Reactions: Thrill, maarda, Auchelius and 2 others
kanka allah için 8 haftalık primo napıcak ilaç açılmadan kürü mü bitircen
3. kez yaziyorum bilgim yok girmiyorum girersem orospu cocuguyum ananizi sikiyim

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, susisesi, kurdistan and 4 others
3. kez yaziyorum bilgim yok girmiyorum girersem orospu cocuguyum ananizi sikiyim
Ne girilebilir testonun yaninda?
Kanka amacın varmı diyorum bilgim yok diyorsun daha çok kas kazanmak istiyorsan rimo kuru sert goruneyim diyorsan masteron rimonun parasını yetistiremezsin zaten amk,12 hafta falanda kür yapma

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, flows5991 and maarda
Only test mantıklı aslında ama şöyle mantıklı değil,zaten doğal döngümu kapatıyorum o götü deliyorum,deldigime değsin

• +1
Reactions: Thrill and flows5991
Kanka amacın varmı diyorum bilgim yok diyorsun daha çok kas kazanmak istiyorsan rimo kuru sert goruneyim diyorsan masteron rimonun parasını yetistiremezsin zaten amk,12 hafta falanda kür yapma
kas kazanmak

• +1
Reactions: Thrill
vücudunla alakalı
ben 250 test 250 bolde denemiştim 14 hafta boyunca, kür sonu test disinda test veya pct hicbi sikim yapmadım hizlica toparladım karaciğerim de aşırı tepki vermedi
kimi 1000 vurur bırakır 6 ay sonra hafif pctyle doğal test uretimi normalde doner kimi 250 vurur pctyle güç bela toparlar

vücudunu tanimiyorsan ve boyle şeylere karşı tedirginsen önce sağlam bir bütçe oluşturmalısın ki olası senaryolarda parasını düşünmeden rahatlıkla halledebilesin.

Cebinde yeterince paran yoksa KÜRE GİRME
seni süper insan yapmayacak tek parmağınla öküzü yerinden de oynatmana sebep olmayacak

Adam akıllı beslenme, uyku, idman ve yeterli gelirin olduğunca küre girilir. Zaten bunlardan herhangi biri eksik olursa o kürden de pek bi etki alamazsin

• +1
Reactions: Thrill, hardmaxxx, kurdistan and 3 others
vücudunla alakalı
ben 250 test 250 bolde denemiştim 14 hafta boyunca, kür sonu test disinda test veya pct hicbi sikim yapmadım hizlica toparladım karaciğerim de aşırı tepki vermedi
kimi 1000 vurur bırakır 6 ay sonra hafif pctyle doğal test uretimi normalde doner kimi 250 vurur pctyle güç bela toparlar

vücudunu tanimiyorsan ve boyle şeylere karşı tedirginsen önce sağlam bir bütçe oluşturmalısın ki olası senaryolarda parasını düşünmeden rahatlıkla halledebilesin.

Cebinde yeterince paran yoksa KÜRE GİRME
seni süper insan yapmayacak tek parmağınla öküzü yerinden de oynatmana sebep olmayacak

Adam akıllı beslenme, uyku, idman ve yeterli gelirin olduğunca küre girilir. Zaten bunlardan herhangi biri eksik olursa o kürden de pek bi etki alamazsin
1)dozajlar çok düşük
2)bolde için 14 hafta kısa bir süre

• +1
  • Woah
Reactions: Thrill, hardmaxxx, maarda and 5 others
1)dozajlar çok düşük
2)bolde için 14 hafta kısa bir süre
amacim vucudun hormonlara nasil tepki verdiginin degiskenligini anlatmak

kürü ara verdigim icin toparlamak ve moral artisi icin yapmistim

• +1
amacim vucudun hormonlara nasil tepki verdiginin degiskenligini anlatmak
500 testo vursan daha iyi anlardın aromatize olmaya yatkın mısın mesela? bolde e2 yi düşürmüştür

• +1
Reactions: Thrill, maarda, kurdistan and 1 other person
BOS IS EN IYISI BEN SANA EGEFITNES SPARTAKUS ANTRENMANI ATIYIM
SIKIN KALKMAZ HAYATIN BOYUNCA BENCE TESTO GIRERSEN ERKEK ADAMA YAKISMAZ

• +1
  • JFL
500 testo vursan daha iyi anlardın aromatize olmaya yatkın mısın mesela? bolde e2 yi düşürmüştür
olabilir evet, zaten ek kür içi ilaç kullanmayıp hafif temiz kütle almama destek olsun diye kullandıydım dusuk bolde ve testo. hedeflerimin cok yuksrida olmamasindan baska bi sey degil
girdigim kur ornekti sadece

• +1
Kanka bi sik bilmiyosan küre girme vücuduna göre sivilce çok çıkabilir saçın dökülebilir sonra psikolojin bozulur antremanada gidemezsin kürün piç olur illa gireceksen reddit steroid forumlarında falan gez bilgi topla zaten 12 haftada bi sik olmaz o ayrıda

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, flows5991, hardmaxxx and 1 other person
testo kalıcı etkilemez,sadece kür boyunca ve kür çıkışı belirli bir süre dışarıdan ilaç aldığın için vücudun kendi üretimini durdurur,bunu engellemek için pct en yaygın ve köklü yöntem ama modern pek cok arastırma bi sike yaramadığını gösteriyor dozlar çok ağır olmadığı sürece bıraktıktan sonra bişi kullanmasan bile vücudun kendisi toparlar ama en garanti yöntem kür boyunca hcg alarak doğal üretimi tamamen kesmemek,he yine de ben kür çıkışı çok hızlı toparlanayım diyorsan hcg + pct yapabilirsin

kür için ya blast and cruise yapıcaksın ki bu seçenek pro sporcu değilsen mantıksız,yada 1 kere girip 1-2 sene bir daha küre girmeyeceksin o bir kürün de optimal geçmesi için iyi diyet uyku ve vücudunu tanıman (iyi antrenman için) gerekiyo o yüzden öncesinde bi 6-8 ay cidden kendini vererek git, sonra bütçene göre küre girersin saç için dht blocker al kür boyu aklıma da baska bi sik gelmiyo sorun varsa sor

• +1
Reactions: Thrill, szenn, kurdistan and 5 others
omuz daha kolay amk hiç vurdun mu pip de yok

• +1
Reactions: kurdistan and Fridx