hardmaxxx
Bronze
Beyler selam, daha once testo basmis olan var mi? Bir kac basit sorum olacak
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
BUYURBeyler selam, daha once testo basmis olan var mi? Bir kac basit sorum olacak
Enjeksiyonu omuza yapmayla göte yapmanın farkı var mı omuza yapınca daha büyüyor omuzlar diyorlardı cope gibi geldi ama sorim bisor kanka
o cope ayrıca omuza vurmak daha zor daha fazla damar var,bide bende bacağa yapınca ilk haftalar uyuşup ağrımıştı omuza da öyle oluyosa antrenman atılmaz aqEnjeksiyonu omuza yapmayla göte yapmanın farkı var mı omuza yapınca daha büyüyor omuzlar diyorlardı cope gibi geldi ama sorim bi
250 500 arasi testo vursam kalici olarak testoyu etkileme sansi var mi arkadas 100 vursan bile kalici etki birakabilir demistisor kanka
Ölüceksin knk yapma250 500 arasi testo vursam kalici olarak testoyu etkileme sansi var mi arkadas 100 vursan bile kalici etki birakabilir demisti
bilgim yokÖlüceksin knk yapma
kalıcı etkiden kastın ne250 500 arasi testo vursam kalici olarak testoyu etkileme sansi var mi arkadas 100 vursan bile kalici etki birakabilir demisti
Tüm forum foid olduk amkkalıcı etkiden kastın ne
hayır bi şey yaşamazsın
pct yapmadan testo vurmayı kestikten sonra hormonların kendi kendini toparliycaktır zaten ama tabii ne kadar süre kullandığın da önemli
dogal testo uretimini kalici olarak etkileyebilir demisti arkadasim, kendisi testo ve primo girdi.kalıcı etkiden kastın ne
hayır bi şey yaşamazsın
pct yapmadan testo vurmayı kestikten sonra hormonların kendi kendini toparliycaktır zaten ama tabii ne kadar süre kullandığın da önemli
8 hafta kullanarak ne elde etmeyi düşünüyorsun bi amacin varmı kankadogal testo uretimini kalici olarak etkileyebilir demisti arkadasim, kendisi testo ve primo girdi.
8-12 hafta kullanmayi dusunuyorum
Dedigim gibi bilgim yok ne kadar kullanilmali bir cycle 8-12 hafta suruyormus o yuzden 8-12 dedim.8 hafta kullanarak ne elde etmeyi düşünüyorsun bi amacin varmı kanka
Only testo boş işDedigim gibi bilgim yok ne kadar kullanilmali bir cycle 8-12 hafta suruyormus o yuzden 8-12 dedim.
NedenOnly testo boş iş
Sadece libidon artıcak başka bir şey beklemeNeden
Ne girilebilir testonun yaninda?Sadece libidon artıcak başka bir şey bekleme
doğal testo üretimini kalıcı olarak etkilemiyo hayır rakip eliyo inanmadogal testo uretimini kalici olarak etkileyebilir demisti arkadasim, kendisi testo ve primo girdi.
hedefine bağlı olarak değişicektir roid kombinasyonları. Biraz hedeflerinden bahsedebilir misinNe girilebilir testonun yaninda?
cope değil o ben full sol omuza vuruyodum sol delt ve trapezlerim sağa nazaran çok daha büyük şuano cope ayrıca omuza vurmak daha zor daha fazla damar var,bide bende bacağa yapınca ilk haftalar uyuşup ağrımıştı omuza da öyle oluyosa antrenman atılmaz aq
kanka allah için 8 haftalık primo napıcak ilaç açılmadan kürü mü bitircendogal testo uretimini kalici olarak etkileyebilir demisti arkadasim, kendisi testo ve primo girdi.
3. kez yaziyorum bilgim yok girmiyorum girersem orospu cocuguyum ananizi sikiyimkanka allah için 8 haftalık primo napıcak ilaç açılmadan kürü mü bitircen
3. kez yaziyorum bilgim yok girmiyorum girersem orospu cocuguyum ananizi sikiyim
Kanka amacın varmı diyorum bilgim yok diyorsun daha çok kas kazanmak istiyorsan rimo kuru sert goruneyim diyorsan masteron rimonun parasını yetistiremezsin zaten amk,12 hafta falanda kür yapmaNe girilebilir testonun yaninda?
Only test mantıklı aslında ama şöyle mantıklı değil,zaten doğal döngümu kapatıyorum o götü deliyorum,deldigime değsin3. kez yaziyorum bilgim yok girmiyorum girersem orospu cocuguyum ananizi sikiyim
kas kazanmakKanka amacın varmı diyorum bilgim yok diyorsun daha çok kas kazanmak istiyorsan rimo kuru sert goruneyim diyorsan masteron rimonun parasını yetistiremezsin zaten amk,12 hafta falanda kür yapma
vücudunla alakalı250 500 arasi testo vursam kalici olarak testoyu etkileme sansi var mi arkadas 100 vursan bile kalici etki birakabilir demisti
1)dozajlar çok düşükvücudunla alakalı
ben 250 test 250 bolde denemiştim 14 hafta boyunca, kür sonu test disinda test veya pct hicbi sikim yapmadım hizlica toparladım karaciğerim de aşırı tepki vermedi
kimi 1000 vurur bırakır 6 ay sonra hafif pctyle doğal test uretimi normalde doner kimi 250 vurur pctyle güç bela toparlar
vücudunu tanimiyorsan ve boyle şeylere karşı tedirginsen önce sağlam bir bütçe oluşturmalısın ki olası senaryolarda parasını düşünmeden rahatlıkla halledebilesin.
Cebinde yeterince paran yoksa KÜRE GİRME
seni süper insan yapmayacak tek parmağınla öküzü yerinden de oynatmana sebep olmayacak
Adam akıllı beslenme, uyku, idman ve yeterli gelirin olduğunca küre girilir. Zaten bunlardan herhangi biri eksik olursa o kürden de pek bi etki alamazsin
amacim vucudun hormonlara nasil tepki verdiginin degiskenligini anlatmak1)dozajlar çok düşük
2)bolde için 14 hafta kısa bir süre
500 testo vursan daha iyi anlardın aromatize olmaya yatkın mısın mesela? bolde e2 yi düşürmüştüramacim vucudun hormonlara nasil tepki verdiginin degiskenligini anlatmak
olabilir evet, zaten ek kür içi ilaç kullanmayıp hafif temiz kütle almama destek olsun diye kullandıydım dusuk bolde ve testo. hedeflerimin cok yuksrida olmamasindan baska bi sey degil500 testo vursan daha iyi anlardın aromatize olmaya yatkın mısın mesela? bolde e2 yi düşürmüştür
omuz daha kolay amk hiç vurdun mu pip de yoko cope ayrıca omuza vurmak daha zor daha fazla damar var,bide bende bacağa yapınca ilk haftalar uyuşup ağrımıştı omuza da öyle oluyosa antrenman atılmaz aq