Tiktoktaki Ucubeler Hakkında

orbitalover

orbitalover

Pointless
Beyler mtn olduğunuzu kabul etmeniz bu kadar zor değil 5 dk izledim tek Tane doğru konuştukları şey yok zeta ppli lavugun browu çok iyi olduğu için gözleri çok pozitifmiş onun altındaki de htnymiş cl olabilirmiş gece gece gümledim aq ben luksmekse girdiğim ilk zamanlar bile böyle değildim bunları hangi orospu evladı pohpohluyor aq

Attachments

• IMG_20250628_021739_350.webp
    IMG_20250628_021739_350.webp
    158.4 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, Furkan Sarıkaya, serenade and 11 others
Beyler mtn olduğunuzu kabul etmeniz bu kadar zor değil 5 dk izledim tek Tane doğru konuştukları şey yok zeta ppli lavugun browu çok iyi olduğu için gözleri çok pozitifmiş onun altındaki de htnymiş cl olabilirmiş gece gece gümledim aq ben luksmekse girdiğim ilk zamanlar bile böyle değildim bunları hangi orospu evladı pohpohluyor aq
kardeş dayanışması altında birbirlerinin siklerine sakso çekiyorlar

• +1
  • JFL
Reactions: Kakeru, serenade, purechaos and 5 others
PAOKLWRBLŞÖAWÖRLŞBŞALÖWSRBLŞAMLŞB

• JFL
  • +1
Reactions: Epochs and orbitalover
kardeş dayanışması altında birbirlerinin siklerine sakso çekiyorlar
Gece gece patladım aq irlde cl görseler taparlar ben clyim diyolar

• JFL
Reactions: Aven and Auchelius
2 dakika baktım yayına dayanamadım amk hepsi cl falan diyordu kendilerine:lul:

• +1
Reactions: Thief, Epochs and orbitalover
2 dakika baktım yayına dayanamadım amk hepsi cl falan diyordu kendilerine:lul:
Kanka bebenin hesaba bı girdim filtreyi fullemis yanakları isiriyo babası odasına girse evlatlıktan reddeder aq

• JFL
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, serenade, Misogynist_Maxxer and 2 others
Kanka bebenin hesaba bı girdim filtreyi fullemis yanakları isiriyo babası odasına girse evlatlıktan reddeder aq
Oğlunun odasına bir giriyorsun yarrak gibi yanaklarını ısırmış squintlemiş sana bakıyor ananı avradını sikim

• JFL
  • +1
Reactions: Thief, angrywhiteboy, whoishe and 6 others
dogukan senden cok daha eski knk haberın olsun

• +1
Reactions: Epochs
dogukan senden cok daha eski knk haberın olsun
Brom doğuyu biliyorum zaten banlı olduğunu da biliyorum ona bişey demismiyim körmüsün aq

• +1
Reactions: Epochs
ORG SHOULD NEVER FALL

• +1
Reactions: orbitalover and Epochs
Valla dogru diyon ama orda diyil heveslerini kirasim gelmedi

• +1
  • Ugh..
Reactions: Epochs and xlegend
  • JFL
  • +1
Reactions: ZerefDragnee1l, orbitalover, Trenmaxx1 and 2 others
Evet bende 2018 guestimde belli etmiyorum bizim zamanimizda tr forum yoktu knk
trustmebro ile recaiyi izlemek keyifliydi birkac ay once😟

• JFL
  • +1
Reactions: orbitalover and Epochs
Hahaha ben de yayındaydım

• +1
Reactions: pashanimair and orbitalover
olm bende o yayındaydım kimse kendini övmüyordu kimse kendini pohpohlamıyordu sırf laf yapmak için laf yapmayın aq

• +1
Reactions: ER enjoyer and Kayra139
bi tane lavuk var raton wanna be şey falan diyo videoda

"evet arkadaşalr hoş geldiniz bu gügn ki konumuz boensmashj nasıl yapılrı onu göstercem şu gösterdiğim yerlşere sert bi cisimle pat pat vuruyosunuz" ananın amı orospu evladı
şey var bi de
"eve tarakdadşalar şimdi "böbrekten su atan ilaç ismi" bunun guide analtcam şimdi arakadaşalr bunun bi sikime zararı yok sağlığa zararı yok istediğiniz gibi kullanın çokta bokunu çıkartmayında"

:lul::lul::lul::lul::lul::lul:

• +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, divisionpanzerfaust, serenade and 2 others
bi tane lavuk var raton wanna be şey falan diyo videoda

"evet arkadaşalr hoş geldiniz bu gügn ki konumuz boensmashj nasıl yapılrı onu göstercem şu gösterdiğim yerlşere sert bi cisimle pat pat vuruyosunuz" ananın amı orospu evladı
şey var bi de
"eve tarakdadşalar şimdi "böbrekten su atan ilaç ismi" bunun guide analtcam şimdi arakadaşalr bunun bi sikime zararı yok sağlığa zararı yok istediğiniz gibi kullanın çokta bokunu çıkartmayında"

:lul::lul::lul::lul::lul::lul:
keşke ben ve chalom böyle videolar çekmeseydi de bunlar türemeseydi aq yemin ederim benim aptallığım

• +1
Reactions: serenade, orbitalover, purechaos and 1 other person
keşke ben ve chalom böyle videolar çekmeseydi de bunlar türemeseydi aq yemin ederim benim aptallığım
pişman olduğun hakkında bir video çek onlardan utandığını söyle

• JFL
  • +1
Reactions: divisionpanzerfaust, Furkan Sarıkaya and orbitalover
@gariban0992 mirin

Last edited:
  • JFL
Reactions: pashanimair and orbitalover
olm bende o yayındaydım kimse kendini övmüyordu kimse kendini pohpohlamıyordu sırf laf yapmak için laf yapmayın aq
Ya oğlum bi siktirgit hepiniz kendinize overrate atan ucubelersiniz aq fraud efekt basip video cekiyonuz sonra ben htnyim falan suram buram çok iyi diye geziniyonuz sg aq

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust, Trenmaxx1, swaggy and 2 others
cybershot n check biting = htn :lul::lul:

• JFL
Reactions: orbitalover and ascendantwill
BU YAYINA LAF YOK BU YAYINLAR ENİYİSİ AMQ

• +1
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: tarimdevrimidusmani, Deleted member 155580, orbitalover and 1 other person
Ya oğlum bi siktirgit hepiniz kendinize overrate atan ucubelersiniz aq fraud efekt basip video cekiyonuz sonra ben htnyim falan suram buram çok iyi diye geziniyonuz sg aq
Bu yayınların hepsi samimi sohbetlerin döndüğü yetler kanka tiktoktaki aptal ilgi çekmek isteyen looksmaxerlarda giriyor ama dğzenli olarak bu yayına giren biri olarak söyleyeyim öyle elemanlarla sohbetimiz çok az geçiyor aq bilmeden konusma

• Ugh..
Reactions: orbitalover
Bu yayınların hepsi samimi sohbetlerin döndüğü yetler kanka tiktoktaki aptal ilgi çekmek isteyen looksmaxerlarda giriyor ama dğzenli olarak bu yayına giren biri olarak söyleyeyim öyle elemanlarla sohbetimiz çok az geçiyor aq bilmeden konusma
Sen bu obezle buluşmuştun deme :lul:

• +1
  • JFL
Reactions: Thief, angrywhiteboy, divisionpanzerfaust and 1 other person
Hayatımda gördüğüm en grey elemanlar aq arkadaşını savunmak için savunma sende

• +1
Reactions: pashanimair
cybershot n check biting = htn :lul::lul:
Yayında bulunan çoğu kişiyi tanıyorum ve hicbirisi öyle adamlar değil sizden özellikle de senden cok daha aklı başında insanlar

Yayında bulunan çoğu kişiyi tanıyorum ve hicbirisi öyle adamlar değil sizden özellikle de senden cok daha aklı başında insanlar
Hepinizi topluca sikeyim ragebaitci oçlar

• JFL
Reactions: orbitalover

Users who are viewing this thread

Back