Tipe uygun bıyık bırakarak uzun filtrum iluzyonu

jsbera

jsbera

attracted to ltbs
filtrum ucundan siritiyorsa tipine yakışan, uygun bıyık bırakarak iluzyonla ortulebilir mi yoksa o hafif sırıtan görüntü öyle olmaya devam mi eder?

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
filtrum ucundan siritiyorsa tipine yakışan, uygun bıyık bırakarak iluzyonla ortulebilir mi yoksa o hafif sırıtan görüntü öyle olmaya devam mi eder?
Screenshot 2025 12 24 11 19 00 929 comandroidchrome edit

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, Auchelius, maarda and 2 others
Harbi soruyom lâ filtrum sırıtıyo amk beni arkaya çeken genel failolardan
Yani sırıtıyosa lip lift yaptırmak en mantıklısı bu yaşta bıyıklıları sevmez bence karılar ya ful sakal bırak ya kes komple tek başına bıyık yakışmaz bence kimseye kolay kolay

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
ucundan sırıtıyorsa sorun olmaz liplift ile tamamen halledersin bide bıyık sakal tam çıkmıyorsa hiç bırakma daha kötü duruyor

• +1
Reactions: senualF
Yani sırıtıyosa lip lift yaptırmak en mantıklısı bu yaşta bıyıklıları sevmez bence karılar ya ful sakal bırak ya kes komple tek başına bıyık yakışmaz bence kimseye kolay kolay
keçi sakalı bıyık bırakıyordum tek bıyık yakışmıyor evet babyfacede

ucundan sırıtıyorsa sorun olmaz liplift ile tamamen halledersin bide bıyık sakal tam çıkmıyorsa hiç bırakma daha kötü duruyor
valla 2 haftada full beard olabilecek genetigim oldugu icin sorun olmuyor benim için kesiminde zorlanıyorum. nasıl yakıştığını bilmediğim için zorlanıyorum

liplift ilerde yaptıracağım fakat şuan öğrenci olduğum için onu yapacak param yok başka yolları arıyordum tavsiyen için sağol