jsbera
attracted to ltbs
filtrum ucundan siritiyorsa tipine yakışan, uygun bıyık bırakarak iluzyonla ortulebilir mi yoksa o hafif sırıtan görüntü öyle olmaya devam mi eder?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
filtrum ucundan siritiyorsa tipine yakışan, uygun bıyık bırakarak iluzyonla ortulebilir mi yoksa o hafif sırıtan görüntü öyle olmaya devam mi eder?
Harbi soruyom lâ filtrum sırıtıyo amk beni arkaya çeken genel failolardan
Yani sırıtıyosa lip lift yaptırmak en mantıklısı bu yaşta bıyıklıları sevmez bence karılar ya ful sakal bırak ya kes komple tek başına bıyık yakışmaz bence kimseye kolay kolayHarbi soruyom lâ filtrum sırıtıyo amk beni arkaya çeken genel failolardan
ucundan sırıtıyorsa sorun olmaz liplift ile tamamen halledersin bide bıyık sakal tam çıkmıyorsa hiç bırakma daha kötü duruyorfiltrum ucundan siritiyorsa tipine yakışan, uygun bıyık bırakarak iluzyonla ortulebilir mi yoksa o hafif sırıtan görüntü öyle olmaya devam mi eder?
keçi sakalı bıyık bırakıyordum tek bıyık yakışmıyor evet babyfacedeYani sırıtıyosa lip lift yaptırmak en mantıklısı bu yaşta bıyıklıları sevmez bence karılar ya ful sakal bırak ya kes komple tek başına bıyık yakışmaz bence kimseye kolay kolay
valla 2 haftada full beard olabilecek genetigim oldugu icin sorun olmuyor benim için kesiminde zorlanıyorum. nasıl yakıştığını bilmediğim için zorlanıyorumucundan sırıtıyorsa sorun olmaz liplift ile tamamen halledersin bide bıyık sakal tam çıkmıyorsa hiç bırakma daha kötü duruyor