Charm0
Iron
başlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
roid ve genel surgery implant vb maardabaşlık
low iqlari sorarsan @FEE @Zodiac @TrustMeBro @Serialsuicide
"Tmb'nin köpekleri" ile alakam yoktur.low iqlari sorarsan @FEE @Zodiac @TrustMeBro @Serialsuicide
@ZerefDragnee1l @maarda @MogEater @Furkan Sarıkaya bana göre high iq kişiler bunlar.başlık
YOOOOKZerefDragnee1l
bir bok bilmiyom ben amk@Tallooksmaxxer
tmb ne"Tmb'nin köpekleri" ile alakam yoktur.
@TrustMeBroamını dalagını sıktıklerım gülme emojisi atmak yerine cevap versenize
ntmax guideini atsaydım bendimbaşlık
niye her mesajıma react atıyon@TrustMeBro
her mesaja atmalisin yoksa ban yersinniye her mesajıma react atıyon
Maardaya şikayet et bunu sisteme karşı çıkıyorher mesaja atmalisin yoksa ban yersin
her mesaja atmalisin yoksa ban yersin
Maardaya şikayet et bunu sisteme karşı çıkıyor
at o zaman amkntmax guideini atsaydım bendim
silindi kanka yarısı yok guidein amk roid işlerini hallediyim bitiricemat o zaman amk
copeeentmax
asosyal olmak appealı yok ediyocopeee
elinde olan birşey değil daha önce açıkladımasosyal olmak appealı yok ediyo
asosyalsen sosyal olabilirsin elinde olan bi şey aslında ama o kasıtlı yarattığın sosyallikde ne kadar mutlu olursun orasını bilememelinde olan birşey değil daha önce açıkladım
Genetik olsa bile biyere kadar ben mesela ilkokulda aşırı sosyal bi çocuktum sonra covid zamanında dizi bağımlısı falan oldum 0 uyku skolyoz boyum max 3 4 cm uzadı en önemli uzama yaşlarımda 12 13 14. Birde üstüne taşınmıştık okul değiştim okullar açılınca okuldaki en kısa bendim hiç arkadaşım yoktu 1 sene boyunca ne kadar genetiğimde sosyal olursam olayım 150 emo haircutla nt olmam imkansızdı artık pek bi sorunum yok. Kısacası ntmax tamamen genetik değil gb-115 yada selank gibi peptilerin anti-anxiety/calming etkileri ntmax yapmana tabikide yardımcı olur yada gyme giderek, sosyalleşerek, cildini düzelterek, softmax falan yaparak özgüvenini artırabilirsin.Yanlış mıyım?elinde olan birşey değil daha önce açıkladım
NT/ND Genetiktir fakat ND bir eksiklik veya bozukluk olarak tanımlanmıyor sadece daha farklı bir bakış açısına ve belli başlı özelliklere sahip oluyorlar disleksi/otistiklik/debh/disgrafi neyse bir thread patlatırım yarın bunun ıcın.copeee
ntmax nedir?silindi kanka yarısı yok guidein amk roid işlerini hallediyim bitiricem
nt neurotypical nd neurodivergent nt normal nd otistik gibi düşün sınıfındaki otizimli bağırıp çağıran çocuk nd meselantmax nedir?
genetik değil değil mi?nt neurotypical nd neurodivergent nt normal nd otistik gibi düşün sınıfındaki otizimli bağırıp çağıran çocuk nd mesela
Genetik.genetik değil değil mi?
kanka genetik diyolarda sen emin ol genellikle orga girmeden önce daha nt olmuş olursun 1 2 ay daha burda lurklersen ndleşirsingenetik değil değil mi?
buna 20li yaşlardan önce kolay kolay karar veremezsin ama değil miGenetik.
1 2 gün oldu hissetmeye başladım harbi farklı ve kotu hissettiriyo adamı tiktok kadar hafif degilmiskanka genetik diyolarda sen emin ol genellikle orga girmeden önce daha nt olmuş olursun 1 2 ay daha burda lurklersen ndleşirsin
benim tavsiyem böyle mal mal threadlerde gezceğine inglizcen varsa BOTB e gir kaliteli threadler oku bende daha burda aktif olmam pek1 2 gün oldu hissetmeye başladım harbi farklı ve kotu hissettiriyo adamı tiktok kadar hafif degilmis
Kral evet fakat asosyellik ve nd olmak arasında bir çizgi var orgta her asosyel olan kendini nd sanıyor oysa ki anti sosyal kişilik bozukluğu farklı bir şey.buna 20li yaşlardan önce kolay kolay karar veremezsin ama değil mi
botbnin acılımı nebenim tavsiyem böyle mal mal threadlerde gezceğine inglizcen varsa BOTB e gir kaliteli threadler oku bende daha burda aktif olmam pek
best of the bestbotbnin acılımı ne
site mi ne bu olm bulamadımbest of the best
site mi ne bu olm bulamadım
yanlışsın,anksiyetenin nt olup olmamasıyla cok az alakası varGenetik olsa bile biyere kadar ben mesela ilkokulda aşırı sosyal bi çocuktum sonra covid zamanında dizi bağımlısı falan oldum 0 uyku skolyoz boyum max 3 4 cm uzadı en önemli uzama yaşlarımda 12 13 14. Birde üstüne taşınmıştık okul değiştim okullar açılınca okuldaki en kısa bendim hiç arkadaşım yoktu 1 sene boyunca ne kadar genetiğimde sosyal olursam olayım 150 emo haircutla nt olmam imkansızdı artık pek bi sorunum yok. Kısacası ntmax tamamen genetik değil gb-115 yada selank gibi peptilerin anti-anxiety/calming etkileri ntmax yapmana tabikide yardımcı olur yada gyme giderek, sosyalleşerek, cildini düzelterek, softmax falan yaparak özgüvenini artırabilirsin.Yanlış mıyım?
uçlara gitmeye gerek yok ya sosyal yada klinik teşhis koyulmuş otistik olacak diye birşey yokNT/ND Genetiktir fakat ND bir eksiklik veya bozukluk olarak tanımlanmıyor sadece daha farklı bir bakış açısına ve belli başlı özelliklere sahip oluyorlar disleksi/otistiklik/debh/disgrafi neyse bir thread patlatırım yarın bunun ıcın.
haklısınGenetik olsa bile biyere kadar ben mesela ilkokulda aşırı sosyal bi çocuktum sonra covid zamanında dizi bağımlısı falan oldum 0 uyku skolyoz boyum max 3 4 cm uzadı en önemli uzama yaşlarımda 12 13 14. Birde üstüne taşınmıştık okul değiştim okullar açılınca okuldaki en kısa bendim hiç arkadaşım yoktu 1 sene boyunca ne kadar genetiğimde sosyal olursam olayım 150 emo haircutla nt olmam imkansızdı artık pek bi sorunum yok. Kısacası ntmax tamamen genetik değil gb-115 yada selank gibi peptilerin anti-anxiety/calming etkileri ntmax yapmana tabikide yardımcı olur yada gyme giderek, sosyalleşerek, cildini düzelterek, softmax falan yaparak özgüvenini artırabilirsin.Yanlış mıyım?