TR forumundaki en bilgili highiqceller kim?

Charm0

Charm0

Iron
başlık

• +1
Reactions: Zodiac, Auchelius, pashanimair and 1 other person
@MogEater, @maarda

• +1
Reactions: maarda, Auchelius, pashanimair and 4 others
  • +1
Reactions: maarda, Auchelius, Charm0 and 4 others
  • +1
  • Ugh..
Reactions: ayisiken, Zodiac, kullancı1998572619 and 2 others
low iqlari sorarsan @FEE @Zodiac @TrustMeBro @Serialsuicide
1000000312

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Zodiac, jsbera and 3 others
  • +1
  • Love it
Reactions: maarda, pashanimair, Resistance. and 3 others
@boneking771

• JFL
  • +1
Reactions: codeine1119, Auchelius, swaggy and 2 others
@maarda @Zagro @MogEater @Furkan Sarıkaya @ZerefDragnee1l
@Resistance.

• +1
Reactions: maarda, stasniw, pashanimair and 5 others
@psikozbagimlisi

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zagro, pashanimair and Serialsuicide
@dogu çok zekidir

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Zodiac, maarda, Zagro and 1 other person
@pashanimair

• +1
  • JFL
Reactions: Leo Psl, Zodiac, maarda and 4 others
@Tallooksmaxxer

• +1
Reactions: Auchelius, elemancomeback31, menas and 4 others
amını dalagını sıktıklerım gülme emojisi atmak yerine cevap versenize

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, maarda, divisionpanzerfaust and 3 others
  • +1
Reactions: Leo Psl, Auchelius, Zagro and 1 other person
  • +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Leo Psl, Dwrk, Kayra139 and 9 others

Attachments

• SnapTik-dot-Kim-1d7e4dbd83726231ad180519efa979a7.mp4
    1.1 MB
  • JFL
Reactions: Auchelius, maarda and Zagro
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Resistance., Auchelius and 1 other person
elinde olan birşey değil daha önce açıkladım
asosyalsen sosyal olabilirsin elinde olan bi şey aslında ama o kasıtlı yarattığın sosyallikde ne kadar mutlu olursun orasını bilemem
asosyal ve internete erişimi olan ve internetle büyümüş insanların dışardaki insan topluluğuna göre daha bilgili ve daha narsist olduğunu düşünüyorum
çoğu asosyal insan bu yüzden sosyal olmak için çabalamıyo bile diğer insanların onlardan daha aptal ve daha geri zekalı olduğunu düşündüğü için
ki aslında doğru daha aptallar ve çoğu şey hakkında bi fikirleri yok ama bu sosyalleşmek için bi engel olmamalı

• +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac and pashanimair
elinde olan birşey değil daha önce açıkladım
Genetik olsa bile biyere kadar ben mesela ilkokulda aşırı sosyal bi çocuktum sonra covid zamanında dizi bağımlısı falan oldum 0 uyku skolyoz boyum max 3 4 cm uzadı en önemli uzama yaşlarımda 12 13 14. Birde üstüne taşınmıştık okul değiştim okullar açılınca okuldaki en kısa bendim hiç arkadaşım yoktu 1 sene boyunca ne kadar genetiğimde sosyal olursam olayım 150 emo haircutla nt olmam imkansızdı artık pek bi sorunum yok. Kısacası ntmax tamamen genetik değil gb-115 yada selank gibi peptilerin anti-anxiety/calming etkileri ntmax yapmana tabikide yardımcı olur yada gyme giderek, sosyalleşerek, cildini düzelterek, softmax falan yaparak özgüvenini artırabilirsin.Yanlış mıyım?

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac and pashanimair
NT/ND Genetiktir fakat ND bir eksiklik veya bozukluk olarak tanımlanmıyor sadece daha farklı bir bakış açısına ve belli başlı özelliklere sahip oluyorlar disleksi/otistiklik/debh/disgrafi neyse bir thread patlatırım yarın bunun ıcın.

• Love it
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair and Auchelius
ntmax nedir?
nt neurotypical nd neurodivergent nt normal nd otistik gibi düşün sınıfındaki otizimli bağırıp çağıran çocuk nd mesela

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and pashanimair
nt neurotypical nd neurodivergent nt normal nd otistik gibi düşün sınıfındaki otizimli bağırıp çağıran çocuk nd mesela
genetik değil değil mi?

• +1
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair and Resistance.
genetik değil değil mi?
kanka genetik diyolarda sen emin ol genellikle orga girmeden önce daha nt olmuş olursun 1 2 ay daha burda lurklersen ndleşirsin

• +1
kanka genetik diyolarda sen emin ol genellikle orga girmeden önce daha nt olmuş olursun 1 2 ay daha burda lurklersen ndleşirsin
1 2 gün oldu hissetmeye başladım harbi farklı ve kotu hissettiriyo adamı tiktok kadar hafif degilmis

• +1
1 2 gün oldu hissetmeye başladım harbi farklı ve kotu hissettiriyo adamı tiktok kadar hafif degilmis
benim tavsiyem böyle mal mal threadlerde gezceğine inglizcen varsa BOTB e gir kaliteli threadler oku bende daha burda aktif olmam pek

• Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya
buna 20li yaşlardan önce kolay kolay karar veremezsin ama değil mi
Kral evet fakat asosyellik ve nd olmak arasında bir çizgi var orgta her asosyel olan kendini nd sanıyor oysa ki anti sosyal kişilik bozukluğu farklı bir şey.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and jsbera
benim tavsiyem böyle mal mal threadlerde gezceğine inglizcen varsa BOTB e gir kaliteli threadler oku bende daha burda aktif olmam pek
botbnin acılımı ne

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Resistance.
Genetik olsa bile biyere kadar ben mesela ilkokulda aşırı sosyal bi çocuktum sonra covid zamanında dizi bağımlısı falan oldum 0 uyku skolyoz boyum max 3 4 cm uzadı en önemli uzama yaşlarımda 12 13 14. Birde üstüne taşınmıştık okul değiştim okullar açılınca okuldaki en kısa bendim hiç arkadaşım yoktu 1 sene boyunca ne kadar genetiğimde sosyal olursam olayım 150 emo haircutla nt olmam imkansızdı artık pek bi sorunum yok. Kısacası ntmax tamamen genetik değil gb-115 yada selank gibi peptilerin anti-anxiety/calming etkileri ntmax yapmana tabikide yardımcı olur yada gyme giderek, sosyalleşerek, cildini düzelterek, softmax falan yaparak özgüvenini artırabilirsin.Yanlış mıyım?
yanlışsın,anksiyetenin nt olup olmamasıyla cok az alakası var
cidden alakası olan şeyler sana bağlı değil genelde
NT/ND Genetiktir fakat ND bir eksiklik veya bozukluk olarak tanımlanmıyor sadece daha farklı bir bakış açısına ve belli başlı özelliklere sahip oluyorlar disleksi/otistiklik/debh/disgrafi neyse bir thread patlatırım yarın bunun ıcın.
uçlara gitmeye gerek yok ya sosyal yada klinik teşhis koyulmuş otistik olacak diye birşey yok
çoğunluktan farklı görüşlerin zekan ve belirli psikolojik yapın varsa nt olamayabilirsin bu kadar basit
yada gerekli ortama sahip değilsindir,ki bu çoğu zaman nt olmanı etkileyen şeyler gibi elinde değildir

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Ashoimex and Resistance.
haklısın

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya