StuntmanMike
Luminary
Yok.
3 senedir buradayım HTN üstü adam görmedim çoğu üye zaten kürt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
PmYok.
haber edersin
ettimya aqhaber edersin
tamam edersin işteettimya aq
çok merak ettim seni
doğru diye harbi clçok merak ettim seni
sıçma aq o kadarda değilBeyler niye hepiniz @OversallSülo ya cl diyor anlamıyorum
3 failo sayamazsınız adamın yüzünde
L-MChad
Ak abartma sallayınBeyler niye hepiniz @OversallSülo ya cl diyor anlamıyorum
3 failo sayamazsınız adamın yüzünde
L-MChad
3 tane t3 üstü failo say delete cakıyorumsıçma aq o kadarda değil
yüzünü yarım yarım gördüm tam foto atarsa sayarım illa3 tane t3 üstü failo say delete cakıyorum![]()
@OversallSülo bana attıgın yataktaki frontal fotonu atsana bunayüzünü yarım yarım gördüm tam foto atarsa sayarım illa
Kanka valla 4-5 farklı marlon tanıyorum hangisinden bahsediyosun hiç bi fikrim yokmarlonu mogluyo mu bu adam şimdi
texeira meselaKanka valla 4-5 farklı marlon tanıyorum hangisinden bahsediyosun hiç bi fikrim yok
Lcl o adamtexeira mesela
Pmyüzünü yarım yarım gördüm tam foto atarsa sayarım illa
Allah için banada at valla çok merak ediyom

i dont think so broLcl o adam
@talha_ isimli lurker kardeşimiz bile moggluyor onu (sanırım)
PROFİLDEKİ O DEGİL AMK AHSBABSADHSA
ne biliyim ppsidir sandım tanımıyorumPROFİLDEKİ O DEGİL AMK AHSBABSADHSA
ciddimi attın bu postu
Arvid'i tanımıyonmu
...Olm yaymayın
haklı olabilirsin galiba major hiç bi flaw yok kaşların şekli daha iyi olabilir burnun şekli daha iyi olabilir3 tane t3 üstü failo say delete cakıyorum![]()
Kanka şu forumda en çok güvendiğim kişi falan yanlış anlama...Olm yaymayın
@NoxInfernumun hiç yüzünü görmedim ama chad vibe veriyo bence chadlite-chad var
Kızlarla uğraşılmaz dizimi izler oyunumu oynarim@OversallSülo bizim için hipergamiyi bitir
1 kişi hariç......Kızlarla uğraşılmaz dizimi izler oyunumu oynarim
Dağınık kaşlar maxilla asimetrisi çenemin altındada bazen hyoid boku oluşuyor undereyesta sağlıksız uyumuyorum düzgünce alhatelicek bişi arıyorum bulamıyorum amq ashjdauıhda
frame kaç inç1 kişi hariç......
Seni almaya geri gelicem
tek şey burun şekli daha iyi olabilir önden bide yandan tamamen düz olabilir bide bence kaşlarını al aşağı doğru eğimliler ya birazDağınık kaşlar maxilla asimetrisi çenemin altındada bazen hyoid boku oluşuyor undereyesta sağlıksız uyumuyorum düzgünce al
Ölcmedim atayımframe kaç inç
Bana da bana da
Yaw @OversallSülo bi bana atmadın laBana da bana da

dadjadhadahdaYaw @OversallSülo bi bana atmadın lahadise ifşadan daha çok merak ediyom artık
bi at nolur![]()
Söz sonraYaw @OversallSülo bi bana atmadın lahadise ifşadan daha çok merak ediyom artık
bi at nolur![]()
başka bir hayattabi gün seni mogglayacam oglum @OversallSülo![]()
yalnız saka yapıyom ben max iki ameliyat yapıp cl olup salacam gerisi beni aşar subda beni mogglayan tek adam süllobaşka bir hayatta
ne ameliyatıyalnız saka yapıyom ben max iki ameliyat yapıp cl olup salacam gerisi beni aşar subda beni mogglayan tek adam süllo
genio ve sarpe bi de fat grafthne ameliyatı
neden sarpe niye direk marpe yada fme yapmıyosungenio ve sarpe bi de fat grafth
herkesde 190 ın ustunde nerde bu 190lar jfl vallahı yamogluyom seni aq 193 mtn + ratio