mtn_dude_193
6.4 future htn
- OP
bizde yalan yok kardeş,mherkesde 190 ın ustunde nerde bu 190lar jfl vallahı ya![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bizde yalan yok kardeş,mherkesde 190 ın ustunde nerde bu 190lar jfl vallahı ya![]()
sıvılcelerım gıtsın ben moglıcam knk gorcenız
Sarpe kadar etkili değiller ve yaşım 18 sütur büyük ihtimal tam kaynadıneden sarpe niye direk marpe yada fme yapmıyosun
sarpe olduğun zaman cheekbonelar expandlemiyor ama ağzın büyüyor sadeceSarpe kadar etkili değiller ve yaşım 18 sütur büyük ihtimal tam kaynadı
artı tam kaynamamıştır aq geçen 25 yaşında adam gördüm fme ile açtı palate hexumlite biliyosundur belkiSarpe kadar etkili değiller ve yaşım 18 sütur büyük ihtimal tam kaynadı
Side no diff atar ama frontalde +80 üstü harm var bende.texeirayı total olarak analiz etmedim ama smv felan hesaba katarsak rahat alırLcl o adam
@talha_ isimli lurker kardeşimiz bile moggluyor onu (sanırım)
Ben
Yav benim face iq frontal 9.4 ne konusuyon amg, copeIQgözle görülür hiç bi flaw yok harbi aq faceiqya atarasm bulur da illa
Bu adam biliyo beyler@NoxInfernumun hiç yüzünü görmedim ama chad vibe veriyo bence chadlite-chad var
sg aq 9.4 ne adamlite mısınBen
Yav benim face iq frontal 9.4 ne konusuyon amg, copeIQ
Bu adam biliyo beyler
Brow tilt, NCT, negative hooding. Çok bi noticeable flaw'im yok ztn harmony açısından. Beni tek geride tutan şey dimo ve anghexumun falan 8
Tiktaktoe terimlerini tiktokta tut ben eveliteim bi kereadamlite
en büyük harmoni flawın neBrow tilt, NCT, negative hooding. Çok be noticeable flaw'im yok ztn harmony açısından. Beni tek geride tutan şey dimo ve ang
Tiktaktoe terimlerini tiktokta tut ben eveliteim bi kere
ergenlik geçsin sonra bak bana
Oyle deme abisi late bloomer o
jordan baba kadar olamamda yapacam bi şeyler
aga asiri merak ettim bana da atsana
agam yüzünü pm den atarmisin merak ettimhtn low cl
ted bundye benziyoramk burayı okuyuna sülonun tipi bende merak ettim @OversallSülo
Kafa şekli asimetriler falanted bundye benziyor![]()
amk burayı okuyuna sülonun tipi bende merak ettim @OversallSülo
Pm belki atarim akşamagam yüzünü pm den atarmisin merak ettim
Atmam ama ameliyat hakkıjda sormak istediğin bir şey varsa soragam yüzünü pm den atarmisin merak ettim
adamsinKafa şekli asimetriler falan
Pm belki atarim akşam
ameliyat degilde cl birinin nasil gozukdugunu merak ediyorum yinede saolAtmam ama ameliyat hakkıjda sormak istediğin bir şey varsa sor
amk burayı okuyuna sülonun tipi bende merak ettim @OversallSülo
cl yokta chad varameliyat degilde cl birinin nasil gozukdugunu merak ediyorum yinede saol
Oha harbi benziyor bir şeyi kafası kısa bana göre sadeceView attachment 5376616
Bu adam ama daha bronz ve kaşları bi tık daha gür
ameliyat degilde cl birinin nasil gozukdugunu merak ediyorum yinede saol
@OversallSülo daha çok meraklandım amkView attachment 5376616
pretty boy tarzisin yaniView attachment 5376724
buna benziyorum baya benziyoruz
hepretty boy tarzisin yani
bu forumda ne ariyon abi boyle gozukuyorsanView attachment 5376616
larp hepsi çünkü aqbu forumda ne ariyon abi boyle gozukuyorsan
şehire yolu bile olmayan köyde geçimi sağlamak için moneymaxx tavsiyesi arıyorbu forumda ne ariyon abi boyle gozukuyorsan
boyle gozukup bide 189.5 san model ol direkt parayi vurursun zatenşehire yolu bile olmayan köyde geçimi sağlamak için moneymaxx tavsiyesi arıyor
bu profil ne aq beynim donduView attachment 5376724
buna benziyorum baya benziyoruz
Dostlarım var.bu forumda ne ariyon abi boyle gozukuyorsan