zeta_mogging
Silly
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Shitpostmu oglum bunet laaaanfotoğrafdakilere benzer iz kalıyor nası geçer bu (fotodaki ben deilim)
kıl kökleri fazla oldugu icin oyle gorunuyo cozumu varmı bilmiyorum kapatıcı kullan yada uzat direkfotoğrafdakilere benzer iz kalıyor nası geçer bu (fotodaki ben deilim)
Soru ve traş izi örneğiShitpostmu oglum bunet laaaan![]()
acaba niye biraz düşün bakalımfotoğrafdakilere benzer iz kalıyor nası geçer bu (fotodaki ben deilim)
BİRİNCİ FOTO BEN SANDİMfotoğrafdakilere benzer iz kalıyor nası geçer bu (fotodaki ben deilim)
Bende allahtan biyik seyrek cikiyo amk o iz hadi sakalda neysede dudak ustunde igrenc duruyor valla ekstradan oyle bi iz olmasi icin irak kurdu falanda olman lazim yogun kil yapisi esmer cilt falanfotoğrafdakilere benzer iz kalıyor nası geçer bu (fotodaki ben deilim)
İranlı kurmanci konuştubu türkler neden bu kadar mal
farsiyim atanı sikmiyim şimdi gözümün önünden kaybolİranlı kurmanci konuştu
fars daha kötü amına kodumun çocu tip farkına bakfarsiyim atanı sikmiyim şimdi gözümün önünden kaybol
Bizde en azından balkan kafkas etkisi falan var bu oçların yarısı hindu yarısı ıraklı kürtmenfars daha kötü amına kodumun çocu tip farkına bak
View attachment 5607269View attachment 5607271
ssssiktigit kaybol
amına koyduğum oğlu siktir git gözünü kontrol ettir ekran başına baka baka yarra yemiş aptal piç takımda femboy var lospollostv var ban ban sos yiye yiye beynin erimiş amına koyduğum şurda takımında tek düzgün gözüken adam kenan yıldızfars daha kötü amına kodumun çocu tip farkına bak
View attachment 5607269View attachment 5607271
ssssiktigit kaybol
we wuz everythang!Bizde en azından balkan kafkas etkisi falan var bu oçların yarısı hindu yarısı ıraklı kürtmen
Ya anasını siktiğim orospu çocuğu orospunun sıçtığı herif anneni masa ayağıyla döveyim niye iran milli takımını atıyorsun hindu orospu çocuğu ırksız vitaminsiz orospu çocuğu asırlar boyunca güneş altında durmaktan hiko babaya benzemişsiniz sıfatınızı şemalinizi sikiyimamına koyduğum oğlu siktir git gözünü kontrol ettir ekran başına baka baka yarra yemiş aptal piç takımda femboy var lospollostv var ban ban sos yiye yiye beynin erimiş amına koyduğum şurda takımında tek düzgün gözüken adam kenan yıldız
ırksız diyen herife bak beş iq bokböceği seni ananı ata bağlar sürdürür sonra yarrağımla boğarım aptal orospu çocuğu seni hayatını sikerim seninYa anasını siktiğim orospu çocuğu orospunun sıçtığı herif anneni masa ayağıyla döveyim niye iran milli takımını atıyorsun hindu orospu çocuğu ırksız vitaminsiz orospu çocuğu asırlar boyunca güneş altında durmaktan hiko babaya benzemişsiniz sıfatınızı şemalinizi sikiyim
kurduğu cümlelere bak şizofren orospu çocuğu akraba arası sikişin hatası, kurbanı seni acınası kürt kırıntısıırksız diyen herife bak beş iq bokböceği seni ananı ata bağlar sürdürür sonra yarrağımla boğarım aptal orospu çocuğu seni hayatını sikerim senin
dur otuzbirimi çekip cevabını yazıcam orospu çocuğu senikurduğu cümlelere bak şizofren orospu çocuğu akraba arası sikişin hatası, kurbanı seni acınası kürt kırıntısı
Döllü dombalak parmaklarıyla laf yetiştirmeye çalışıyor birde tam dayaklık low human amkdur otuzbirimi çekip cevabını yazıcam orospu çocuğu seni
kurduğu cümlelere bak şizofren orospu çocuğu akraba arası sikişin hatası, kurbanı seni acınası kürt kırıntısı