Trde cogu vitaminin ucretsiz yazdirilabilmesi

D

Deleted member 107033

Bronze
Title. Sanırım looksmax açısından en büyük fayda bu 300-400 liraya gelecek takviyeler bedava yazdiriliyor

• JFL
Reactions: Deleted member 100697
Title. Sanırım looksmax açısından en büyük fayda bu 300-400 liraya gelecek takviyeler bedava yazdiriliyor
babanın maaşından kesiyolar knk parasini bedava değil

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
Bildiğim kadarıyla o bedavaya aldığını sandığın (sigorta) 20mg çinko'nun sadece 10 civarı, c vitamininin sadece 50 60 civarı emilebiliyor, kaliteli hammadeler değiller ve sınırları aşmıyorlar. Günlük önerilen max D3 4k ünite olmasına rağmen burada 10k ünite öneriliyor çünkü 4k'nın bir olayı yok.

Yazmıyo artık orrrıpsu cocukları

Bildiğim kadarıyla o bedavaya aldığını sandığın (sigorta) 20mg çinko'nun sadece 10 civarı, c vitamininin sadece 50 60 civarı emilebiliyor, kaliteli hammadeler değiller ve sınırları aşmıyorlar. Günlük önerilen max D3 4k ünite olmasına rağmen burada 10k ünite öneriliyor çünkü 4k'nın bir olayı yok.
Haklılık payı var ama mesela en iyi form olmasa da dozları yüksek olduğundan çoğu parayla aldığın takviyeden daha iyi oluyor örnek a,d,e,b,c vitaminleri ve çinko

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
Günlük önerilen max D3 4k ünite olmasına rağmen burada 10k ünite öneriliyor çünkü 4k'nın bir olayı yok.
D3 overdose diye birşey harbi var mı

• +1
Reactions: Deleted member 58982
@ZerefDragnee1l
Örnek bunu çinko için kullanıyorum en iyi form değil ama piyasadaki çoğu 10-15 mg Çinko içeren takviyeyi moglar üstüne beleş
Magnezyum oksit içerdiği için magnezyum açısından pek bi halta yaramiyor

Attachments

• 1000013896.jpg
    1000013896.jpg
    1.5 MB · Views: 0
Bizim doktor vitamin diyip yaziveriyor
vitamin için gittim eksik biseyin yok diye yolladırlar kagıtda vermediler degerlerime bakmak için

vitamin için gittim eksik biseyin yok diye yolladırlar kagıtda vermediler degerlerime bakmak için
Sağlık ocağına git knkm

E nabız uygulamasından bakabilirsin belki

• +1
Reactions: Ashoimex