D
Deleted member 107033
Bronze
Title. Sanırım looksmax açısından en büyük fayda bu 300-400 liraya gelecek takviyeler bedava yazdiriliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
babanın maaşından kesiyolar knk parasini bedava değilTitle. Sanırım looksmax açısından en büyük fayda bu 300-400 liraya gelecek takviyeler bedava yazdiriliyor
Alsanda almasanda kesmiyorlar mıbabanın maaşından kesiyolar knk parasini bedava değil
Yazmıyo artık orrrıpsu cocuklarıTitle. Sanırım looksmax açısından en büyük fayda bu 300-400 liraya gelecek takviyeler bedava yazdiriliyor
Haklılık payı var ama mesela en iyi form olmasa da dozları yüksek olduğundan çoğu parayla aldığın takviyeden daha iyi oluyor örnek a,d,e,b,c vitaminleri ve çinkoBildiğim kadarıyla o bedavaya aldığını sandığın (sigorta) 20mg çinko'nun sadece 10 civarı, c vitamininin sadece 50 60 civarı emilebiliyor, kaliteli hammadeler değiller ve sınırları aşmıyorlar. Günlük önerilen max D3 4k ünite olmasına rağmen burada 10k ünite öneriliyor çünkü 4k'nın bir olayı yok.
Bizim doktor vitamin diyip yaziveriyorYazmıyo artık orrrıpsu cocukları
D3 overdose diye birşey harbi var mıGünlük önerilen max D3 4k ünite olmasına rağmen burada 10k ünite öneriliyor çünkü 4k'nın bir olayı yok.
vitamin için gittim eksik biseyin yok diye yolladırlar kagıtda vermediler degerlerime bakmak içinBizim doktor vitamin diyip yaziveriyor
Sağlık ocağına git knkmvitamin için gittim eksik biseyin yok diye yolladırlar kagıtda vermediler degerlerime bakmak için
Ben naptım sanıyon reisSağlık ocağına git knkm
Kb reis hastane sandım şansına küs mümkünse diğer doktorlara da bi sorabilirsinBen naptım sanıyon reis
E nabız uygulamasından bakabilirsin belkivitamin için gittim eksik biseyin yok diye yolladırlar kagıtda vermediler degerlerime bakmak için