Trde mse

arseth6

arseth6

Iron
Beyler istanbulda fme belki yoktur da mse var mı bildiğiniz? Yaşadığım yerde hybrid hyrax marpesi için anlaştık malzemenin gelmesini bekliyoz her an çağırabilirler takmak için, geceleri uyuyamıyom acaba istanbula gitseymişimde mse gibi bişey illaki vardır öyle mi yaptırsaydım diye napim sizce istanbuldada zaten kısıtlımı bu mse şeyi

Beyler istanbulda fme belki yoktur da mse var mı bildiğiniz? Yaşadığım yerde hybrid hyrax marpesi için anlaştık malzemenin gelmesini bekliyoz her an çağırabilirler takmak için, geceleri uyuyamıyom acaba istanbula gitseymişimde mse gibi bişey illaki vardır öyle mi yaptırsaydım diye napim sizce istanbuldada zaten kısıtlımı bu mse şeyi
Genişlettik mi bi kez genişletiyoz napayım sizce doktoru siktir mi edeyim geç olsun güç olmasın mse için mi çabalayayım? Ayrıca mse taktırınca her 2-3 günde rutin kontrol mü gerekiyor? Öyleyse zaten olmaz da

Cevaplamaya üşendim,

Bir iki araştırma yapsaydın bari aq, böyle soruları yapay zekaya sorsan buradaki orklardan çok daha iyi cevap verir emin ol

Napcan random bi forumdaki adama güvenip ona göre mi mse taktirican ammina

• +1
Reactions: syringee
Cevaplamaya üşendim,

Bir iki araştırma yapsaydın bari aq, böyle soruları yapay zekaya sorsan buradaki orklardan çok daha iyi cevap verir emin ol

Kank salak mısın

Cevaplamaya üşendim,

İstanbulda doktor soruyom