tretinoin

D

Deleted member 310923

asap ll
tret 0.025 , 0.05 yoksa 0.1 mi kullanmalıyım karma bir cilt yapım var ve heryerim siyah nokta amk sivilce az-orta

• +1
Reactions: Deleted member 306411, Kayra139, Deleted member 277275 and 3 others
0.05 başla iki üç ay sonra 0.1'e geç ama isotret'den tret'e geç.

Isotret her şekilde daha iyi ve olmazsa olmaz

• +1
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 306411, kurdistan and 4 others
Çok fazla sivilcen yoksa 6 ay boyunca 30mg isotret al sonra

2 ay 0.05 tret bundan da sonra 0.1 geç onunla devam et

• +1
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 306411, kurdistan and 4 others
Taz al geç

• +1
Reactions: Deleted member 306411, Orcairis, Deleted member 277275 and 2 others
Çok fazla sivilcen yoksa 6 ay boyunca 30mg isotret al sonra

2 ay 0.05 tret bundan da sonra 0.1 geç onunla devam et
tamamdır sağolasın :feelswhere: cildiye yazarmı acaba yoksa ugrasmadan gidip alıyımmı

• +1
Reactions: Deleted member 306411, Orcairis, Deleted member 307488 and 1 other person
Olm tret 0.05 bi benim mi cildimi feci döküyo

• +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 306411, Orcairis, Deleted member 307488 and 2 others
tamamdır sağolasın :feelswhere: cildiye yazarmı acaba yoksa ugrasmadan gidip alıyımmı
Vermezler direkt gidip almaya çalışırsan
Olm tret 0.05 bi benim mi cildimi feci döküyo
Atladığın ya da yanlış yaptığın bir şey vardır,

Cok dökülme varsa purge'den sonra:

Yüzünde 6 saatten fazla tutma

Dogru miktarı kullandığından emin ol

Tret kullanmadan önce temiz yüzüne çok ince bir katman olacak şekilde nemlendirici sur sonrasinda tret'i sür, tret'i sürdükten 15-20 dk sonra yine az olacak şekilde nemlendirici sür (bunu yaptıktan sonra dökülmen kalmaz muhtemelen)

7/24 Güneş kremini vs biliyorsundur water şeyleri söylemeye üşendim

• +1
  • Love it
Reactions: yadih, Serialsuicide, Deleted member 306411 and 5 others
Vermezler direkt gidip almaya çalışırsan

Atladığın ya da yanlış yaptığın bir şey vardır,

Cok dökülme varsa purge'den sonra:

Yüzünde 6 saatten fazla tutma

Dogru miktarı kullandığından emin ol

Tret kullanmadan önce temiz yüzüne çok ince bir katman olacak şekilde nemlendirici sur sonrasinda tret'i sür, tret'i sürdükten 15-20 dk sonra yine az olacak şekilde nemlendirici sür (bunu yaptıktan sonra dökülmen kalmaz muhtemelen)

7/24 Güneş kremini vs biliyorsundur water şeyleri söylemeye üşendim
tek yapmadığım şey burda 6 saatten fazla tutmamak . sürdükten sonra yaklasık 24 saat fln kalıuo yüzümde denicem dökülme olmazsa tassanı yerim

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 306411, kurdistan, Deleted member 307488 and 1 other person
tek yapmadığım şey burda 6 saatten fazla tutmamak . sürdükten sonra yaklasık 24 saat fln kalıuo yüzümde denicem dökülme olmazsa tassanı yerim
24 saat tutulur mu amk :lul:
yatmadan önce sür yatınca yıka

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 306411, kurdistan and Trenmaxx1
dökülme olcak sike sike deriyi yeniliyon çünkü
minimalize eder ama
dudak nemlendiricisi al ayrı olarak

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and Deleted member 306411
dökülme olcak sike sike deriyi yeniliyon çünkü
minimalize eder ama
dudak nemlendiricisi al ayrı olarak
ver bi alt dudak bakim

tret 0.025 , 0.05 yoksa 0.1 mi kullanmalıyım karma bir cilt yapım var ve heryerim siyah nokta amk sivilce az-orta
İzotret başla tretinoin için gidince zaten kahpe doktor ne kadar az olursa olsun sana izotret başlayalım dicek tret vermemeye çalışacak

İzotret başla tretinoin için gidince zaten kahpe doktor ne kadar az olursa olsun sana izotret başlayalım dicek tret vermemeye çalışacak
bana isotret verdi oc 30mg diyo hala 40a çıkardım kendi kendime vücudum adapte oldu iyiyim şuan da

doktora da birşey diyemem aslında devlette ve minimal kalıcı hasarla ilerlemeye çalıştığı için riske sokmadan yavaş ama etkili bir yol izliyor

yaş kaç eğer ergenlik bittiyse direkt roaccutane kullan bu growth plate erken kapatıyor diyorlardı ama 40 kişi falan yüksek doz kullanımda premature growth plate closure olmus. Ben ergenlikte kullandıydım. Dht falan da etki ediyordur kullanırken

yaş kaç eğer ergenlik bittiyse direkt roaccutane kullan bu growth plate erken kapatıyor diyorlardı ama 40 kişi falan yüksek doz kullanımda premature growth plate closure olmus. Ben ergenlikte kullandıydım. Dht falan da etki ediyordur kullanırken
Yüksek doza gerek yok 40 falan yetiyor bile

Yüksek doza gerek yok 40 falan yetiyor bile
ben 40 kullanmıştım. 70kg biri için 0.5 mg/kg/gün oluyor. plağın erken kapandığı 50 vakada 0.5 ve üstü diye biliyorum. illaha ki etki ediyordur igf zart zurt ama herkeste yaşanıyor mu emin değilim. Benim kardeşim ergenlikten sonra kullandı mesela ben ergenlikte kullandım aynı boydayız örnek olarak. x ray çekinip takip etmedim kesin bilemiyorum