D
Deleted member 310923
asap ll
tret 0.025 , 0.05 yoksa 0.1 mi kullanmalıyım karma bir cilt yapım var ve heryerim siyah nokta amk sivilce az-orta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tamamdır sağolasınÇok fazla sivilcen yoksa 6 ay boyunca 30mg isotret al sonra
2 ay 0.05 tret bundan da sonra 0.1 geç onunla devam et
Vermezler direkt gidip almaya çalışırsantamamdır sağolasıncildiye yazarmı acaba yoksa ugrasmadan gidip alıyımmı
Atladığın ya da yanlış yaptığın bir şey vardır,Olm tret 0.05 bi benim mi cildimi feci döküyo
tek yapmadığım şey burda 6 saatten fazla tutmamak . sürdükten sonra yaklasık 24 saat fln kalıuo yüzümde denicem dökülme olmazsa tassanı yerimVermezler direkt gidip almaya çalışırsan
Atladığın ya da yanlış yaptığın bir şey vardır,
Cok dökülme varsa purge'den sonra:
Yüzünde 6 saatten fazla tutma
Dogru miktarı kullandığından emin ol
Tret kullanmadan önce temiz yüzüne çok ince bir katman olacak şekilde nemlendirici sur sonrasinda tret'i sür, tret'i sürdükten 15-20 dk sonra yine az olacak şekilde nemlendirici sür (bunu yaptıktan sonra dökülmen kalmaz muhtemelen)
7/24 Güneş kremini vs biliyorsundur water şeyleri söylemeye üşendim
24 saat tutulur mu amktek yapmadığım şey burda 6 saatten fazla tutmamak . sürdükten sonra yaklasık 24 saat fln kalıuo yüzümde denicem dökülme olmazsa tassanı yerim
dökülme olcak sike sike deriyi yeniliyon çünkütek yapmadığım şey burda 6 saatten fazla tutmamak . sürdükten sonra yaklasık 24 saat fln kalıuo yüzümde denicem dökülme olmazsa tassanı yerim
ver bi alt dudak bakimdökülme olcak sike sike deriyi yeniliyon çünkü
minimalize eder ama
dudak nemlendiricisi al ayrı olarak
İzotret başla tretinoin için gidince zaten kahpe doktor ne kadar az olursa olsun sana izotret başlayalım dicek tret vermemeye çalışacaktret 0.025 , 0.05 yoksa 0.1 mi kullanmalıyım karma bir cilt yapım var ve heryerim siyah nokta amk sivilce az-orta
bana isotret verdi oc 30mg diyo hala 40a çıkardım kendi kendime vücudum adapte oldu iyiyim şuan daİzotret başla tretinoin için gidince zaten kahpe doktor ne kadar az olursa olsun sana izotret başlayalım dicek tret vermemeye çalışacak
Yüksek doza gerek yok 40 falan yetiyor bileyaş kaç eğer ergenlik bittiyse direkt roaccutane kullan bu growth plate erken kapatıyor diyorlardı ama 40 kişi falan yüksek doz kullanımda premature growth plate closure olmus. Ben ergenlikte kullandıydım. Dht falan da etki ediyordur kullanırken
ben 40 kullanmıştım. 70kg biri için 0.5 mg/kg/gün oluyor. plağın erken kapandığı 50 vakada 0.5 ve üstü diye biliyorum. illaha ki etki ediyordur igf zart zurt ama herkeste yaşanıyor mu emin değilim. Benim kardeşim ergenlikten sonra kullandı mesela ben ergenlikte kullandım aynı boydayız örnek olarak. x ray çekinip takip etmedim kesin bilemiyorumYüksek doza gerek yok 40 falan yetiyor bile