Tt hip dips savunması

mekato

mekato

Iron
Çok ilginçtir yorumlarda sus 170 veya yüz kemik yapısıyla taşşak geçmiş karı , altta da full hip dips özgüvensizliği yaşayan karılar var abi sinirden titriyom

1831

• +1
Reactions: Detective, Orcairis and nikolata
Çok ilginçtir yorumlarda sus 170 veya yüz kemik yapısıyla taşşak geçmiş karı , altta da full hip dips özgüvensizliği yaşayan karılar var abi sinirden titriyom

View attachment 5350908
Hayır güzellik standartı değil hayır hip dipsin ne olduğunu bilmeden önce de hip dipse sahip olmayan kızları daha çekici buluyordum

• +1
Reactions: mekato

View attachment 5350908
Kadin hipergamisini arttirmak lazim bu orospu cocuklari makyaj yapinca guzellik standartlari bizi darliyo diye zirliyolar chalom bebesi parmagiyla maxillasini genisletmeye calisio aq

• JFL
  • +1
Reactions: siirt, Futanari, ascendantwill and 3 others
eee 180dan uzun boydaki erkeklerin oranıda %3 dünyada 190 direk %1 şimdi biz mi suçlu olduk git de kanka bunu yorumlarda yine saçma sapan bişey uydururlar ondan sonrada şey derler biz boyu takmıyoruz ki ama 🤓

• +1
Reactions: Detective, OversallSülo and Iranidnordid
eee 180dan uzun boydaki erkeklerin oranıda %3 dünyada 190 direk %1 şimdi biz mi suçlu olduk git de kanka bunu yorumlarda yine saçma sapan bişey uydururlar ondan sonrada şey derler biz boyu takmıyoruz ki ama 🤓
180 boyundaki bir erkek dünyadaki erkeklerin %87’sinden uzun ve gayet güzel bi boy ama neredeyse herkes en az 3-4 cm sisirsditi için kısangeliyor

• +1
Reactions: OversallSülo and EK0
180 boyundaki bir erkek dünyadaki erkeklerin %87’sinden uzun ve gayet güzel bi boy ama neredeyse herkes en az 3-4 cm sisirsditi için kısangeliyor
kanka öyle ya ben geminiye sordum %3dedi yanlışta olabilir bilmiyorum ama yinede çok nadir birşey 180 olması birinin herkes kolpada amk

Amınakoyim bize hiplet demeyin diolar yorumlarda da herhangş bi şey diyene 170 boy konuştu yazıpdu karı sinirden titredim

• JFL
Reactions: Gordon Freeman and EK0
kanka öyle ya ben geminiye sordum %3dedi yanlışta olabilir bilmiyorum ama yinede çok nadir birşey 180 olması birinin herkes kolpada amk
Abartmos gemini matematiksel olarak söyle de 87 diyecek

• +1
Reactions: EK0
Bu karıların ağlaklığını sikiyim. Meme göt desen kemik yok 30 dklık yağ graftı ameliyatıyla memen götün oluyor. Hips dips desen sikko 2 cmlik kemiği ameliyatla düzeltip hayatına devam edebiliyosun. İnfraların bok olsa orospu gibi göründüğünden daha çekici oluyorsun. Kısa boyun ayrı seveni var uzun boyun ayrı seveni var boydan da endişe etmene gerek yok.

Bi de erkek anatomisine bak amk. Clav kemiğini genişletmek istesen 10 ay ampute gibi gezmek zorundasın boyunu uzatmak istesen 10 ay sopayla geziyon. Yüzde 1 tane kemik sıkıntı oldu mu mtn oluyon. Karılar gibi chubby olunca seksi de olmuyosun lean olmak zorundasın

• +1
Reactions: mekato, Detective, Orcairis and 2 others
gül geç aynısını erkeklere manlet denilip onlarca yıldır yapılıyo bunlar bir ayda delirdiler

• +1
Reactions: mekato, Detective, siirt and 1 other person
recession erkeklerin 10/9unda var ragebait atıyorlar gençler moralinizi bozmayın düzeltmeniz gereken birşey değil

• +1
10/9 ne lan :lul:

• +1
çok takma aynen hiplet de geç kudursunlar amk

• +1