mekato
Iron
Çok ilginçtir yorumlarda sus 170 veya yüz kemik yapısıyla taşşak geçmiş karı , altta da full hip dips özgüvensizliği yaşayan karılar var abi sinirden titriyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hayır güzellik standartı değil hayır hip dipsin ne olduğunu bilmeden önce de hip dipse sahip olmayan kızları daha çekici buluyordumÇok ilginçtir yorumlarda sus 170 veya yüz kemik yapısıyla taşşak geçmiş karı , altta da full hip dips özgüvensizliği yaşayan karılar var abi sinirden titriyom
View attachment 5350908
Kadin hipergamisini arttirmak lazim bu orospu cocuklari makyaj yapinca guzellik standartlari bizi darliyo diye zirliyolar chalom bebesi parmagiyla maxillasini genisletmeye calisio aqÇok ilginçtir yorumlarda sus 170 veya yüz kemik yapısıyla taşşak geçmiş karı , altta da full hip dips özgüvensizliği yaşayan karılar var abi sinirden titriyom
View attachment 5350908
hip dipsi var sanırımÇok ilginçtir yorumlarda sus 170 veya yüz kemik yapısıyla taşşak geçmiş karı , altta da full hip dips özgüvensizliği yaşayan karılar var abi sinirden titriyom
View attachment 5350908

180 boyundaki bir erkek dünyadaki erkeklerin %87’sinden uzun ve gayet güzel bi boy ama neredeyse herkes en az 3-4 cm sisirsditi için kısangeliyoreee 180dan uzun boydaki erkeklerin oranıda %3 dünyada 190 direk %1 şimdi biz mi suçlu olduk git de kanka bunu yorumlarda yine saçma sapan bişey uydururlar ondan sonrada şey derler biz boyu takmıyoruz ki ama![]()
kanka öyle ya ben geminiye sordum %3dedi yanlışta olabilir bilmiyorum ama yinede çok nadir birşey 180 olması birinin herkes kolpada amk180 boyundaki bir erkek dünyadaki erkeklerin %87’sinden uzun ve gayet güzel bi boy ama neredeyse herkes en az 3-4 cm sisirsditi için kısangeliyor
Amınakoyim bize hiplet demeyin diolar yorumlarda da herhangş bi şey diyene 170 boy konuştu yazıpdu karı sinirden titredimeee 180dan uzun boydaki erkeklerin oranıda %3 dünyada 190 direk %1 şimdi biz mi suçlu olduk git de kanka bunu yorumlarda yine saçma sapan bişey uydururlar ondan sonrada şey derler biz boyu takmıyoruz ki ama![]()
Abartmos gemini matematiksel olarak söyle de 87 diyecekkanka öyle ya ben geminiye sordum %3dedi yanlışta olabilir bilmiyorum ama yinede çok nadir birşey 180 olması birinin herkes kolpada amk