Türkiş femcel videosu

tekeng

tekeng

Iron

aslında objektif olarak bakınca kadınların işi daha zor gibi. çünkü erkekler para,statü gibi şeylerle kendi değerini yükseltebiliyor ama kadınların değeri sadece fiziksel çekiciliğe dayalı yani doğuştan gelen özellikler. sizin düşünceniz ne bu konu hakkında

• JFL
Reactions: Thrill and NoxInfernum
tamam abi tamam

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, tekeng and 1 other person
aslında objektif olarak bakınca kadınların işi daha zor gibi.
Yaw sg amg en cirkin kiz bile azicik bacagini acip tiktok paylassa dm'ine dusecek onlarca erkek var,

Cirkin bir erkek aynisini yapsa gelen yorumlar yuzunden mental sagligi hasar gorur.

Ne anlatiyon be abla be abi

Simp

• +1
Reactions: Thrill and tekeng
Yaw sg amg en cirkin kiz bile azicik bacagini acip tiktok paylassa dm'ine dusecek onlarca erkek var,

Cirkin bir erkek aynisini yapsa gelen yorumlar yuzunden mental sagligi hasar gorur.

Ne anlatiyon be abla be abi

Simp
yani sende haklısın aslında. ben sadece empati yapmaya çalıştım :D

• +1
Reactions: Thrill and NoxInfernum

aslında objektif olarak bakınca kadınların işi daha zor gibi. çünkü erkekler para,statü gibi şeylerle kendi değerini yükseltebiliyor ama kadınların değeri sadece fiziksel çekiciliğe dayalı yani doğuştan gelen özellikler. sizin düşünceniz ne bu konu hakkında

şu kız yazsa geri dönerim mesela ama bu bana yazmaz. yazsam da dönmez. bidaha asla kızlara empati yapmıyoruz asla

• +1
Reactions: tekeng
şu kız yazsa geri dönerim mesela ama bu bana yazmaz. yazsam da dönmez. bidaha asla kızlara empati yapmıyoruz asla
evet doğru. zaten çıtayı yükseğe koydukları için yalnız kalıyolar (bendede aynı sorun var)