Türkiş femcel videosu

tekeng

tekeng

tavşan dağı sikmiş dağın haberi yok

aslında objektif olarak bakınca kadınların işi daha zor gibi. çünkü erkekler para,statü gibi şeylerle kendi değerini yükseltebiliyor ama kadınların değeri sadece fiziksel çekiciliğe dayalı yani doğuştan gelen özellikler. sizin düşünceniz ne bu konu hakkında

• JFL
  • Hmm...
Reactions: temelyeterliliktest, ochinchin, Serialsuicide and 4 others
tamam abi tamam

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, nikolata, wetwipes and 4 others
aslında objektif olarak bakınca kadınların işi daha zor gibi.
Yaw sg amg en cirkin kiz bile azicik bacagini acip tiktok paylassa dm'ine dusecek onlarca erkek var,

Cirkin bir erkek aynisini yapsa gelen yorumlar yuzunden mental sagligi hasar gorur.

Ne anlatiyon be abla be abi

Simp

• +1
Reactions: goonmaxxer1488, susisesi, Serialsuicide and 5 others
Yaw sg amg en cirkin kiz bile azicik bacagini acip tiktok paylassa dm'ine dusecek onlarca erkek var,

Cirkin bir erkek aynisini yapsa gelen yorumlar yuzunden mental sagligi hasar gorur.

Ne anlatiyon be abla be abi

Simp
yani sende haklısın aslında. ben sadece empati yapmaya çalıştım :D

• +1
Reactions: Thrill and NoxInfernum
  • +1
Reactions: goonmaxxer1488, ochinchin, Serialsuicide and 3 others
  • +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: goonmaxxer1488, ochinchin, blackpillruinedmyli and 2 others

aslında objektif olarak bakınca kadınların işi daha zor gibi. çünkü erkekler para,statü gibi şeylerle kendi değerini yükseltebiliyor ama kadınların değeri sadece fiziksel çekiciliğe dayalı yani doğuştan gelen özellikler. sizin düşünceniz ne bu konu hakkında

şu kız yazsa geri dönerim mesela ama bu bana yazmaz. yazsam da dönmez. bidaha asla kızlara empati yapmıyoruz asla

• +1
Reactions: goonmaxxer1488, ochinchin, Thrill and 1 other person
şu kız yazsa geri dönerim mesela ama bu bana yazmaz. yazsam da dönmez. bidaha asla kızlara empati yapmıyoruz asla
evet doğru. zaten çıtayı yükseğe koydukları için yalnız kalıyolar (bendede aynı sorun var)

• +1
Reactions: ochinchin, blackpillruinedmyli, Thrill and 1 other person

potansiyele bak amk
bf düşürse lightskin baddie olcak direkt

• +1
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, ochinchin, Serialsuicide and 5 others

1775748672751

sıraya yarrak çizmiş

• JFL
Reactions: ochinchin, blackpillruinedmyli, tekeng and 2 others

a man wearing a helmet and goggles is sitting in a dark room with mrcheyl written on the bottom

• +1
Reactions: tekeng and NoxInfernum
Coloring düzeltip ağzını genişletse bide yanaklarını aldırsa çok rahat mtb var ne aglıyo bu

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli, Gordon Freeman and kurdistan

1 4 6 13 yaşındaki kız kardeşlerini kıskanıyo amk
hepsinin gözleri renkliymiş biri kumral biri esmer renkli gözlü biri kaydırak burunlu falan
bizim genetik piyango

• JFL
Reactions: Serialsuicide, tekeng, Gordon Freeman and 1 other person

olm bunu orga çekelim ben bunu 1 ayda htb yaparım

• JFL
Reactions: ochinchin, Serialsuicide, Topkra and 2 others
1 4 6 13 yaşındaki kız kardeşlerini kıskanıyo amk
hepsinin gözleri renkliymiş biri kumral biri esmer renkli gözlü biri kaydırak burunlu falan
bizim genetik piyango
kızın kafa şöyle çalışıyo
renkli gözlü olmak=güzel olmak
ağır ırkçı amk

• +1
Reactions: ochinchin, blackpillruinedmyli and Topkra
femcel diye bişey yok, kendi tipindeki kısa ahmeti mehmeti kendine uygun görmeyip uzun yakışıklı sarışın berkecan'ı istiyo sadece. olay bu

• +1
Reactions: ochinchin, maarda, Serialsuicide and 4 others
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, ochinchin, Serialsuicide and 4 others
sıraya yarrak çizmemiş olsa ciddiye alabilirdim, krize girdim amk

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, ochinchin, tekeng and 2 others
  • JFL
Reactions: ochinchin, tekeng and Gordon Freeman
Coloring düzeltip ağzını genişletse bide yanaklarını aldırsa çok rahat mtb var ne aglıyo bu
coloringi nasıl düzetcek mk reenkarnemakslama mı yapacak

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, wetwipes, Topkra and 1 other person
öküz gibi burnum diyo burnu normal, sanırım neden ltn olduğumu anladım:feelswah:

• +1
Reactions: wetwipes
bu ne mk kız benim kız halim ğoooooooooo

• JFL
  • +1
Reactions: wetwipes and Topkra
öküz gibi burnum diyo burnu normal, sanırım neden ltn olduğumu anladım:feelswah:
Normieler seni çirkin yapan şeylerin asimetri ve burun olduğunu düşünüyor ilginç bi şekilde

softmaxxlese tall mtn düşürcek sadece zırlıyo mk ben bile softmaxxliyorum ltn halimle şuan

Normieler seni çirkin yapan şeylerin asimetri ve burun olduğunu düşünüyor ilginç bi şekilde
onun da etkisi var mk benim burun jew nose gibi, onun %25 daha az ileri hali gibi

turkish girls a erasmus whore with white boys everyone say that shit

• So Sad
Reactions: ochinchin
Tabiki varda başka bişey yokmu amk
harbi başka bir özellikten pek bahsetmiyorlar bi de ırkçılık var tr klasiği

Last edited:
  • +1
Reactions: Topkra
kilo verip makyaj yapsa smv si hepimizden fazla olcagi gercegi

hatta buyuk ihtimalle su an bile oyledir

• +1
Reactions: goonmaxxer1488
Gelin şunlara tecavüz edelim de femcellikten kurtulsunlar amk

şöyle video çekeceğine siktir git önce bi kilo ver bi bf düş amına kodumun su aygırı piç
kızlar için nasıl over olabilir amk şu ztn bi kilo verse makyaj yapsa 10 tane eleman düşcek dmine

• +1
Reactions: Topkra
şöyle video çekeceğine siktir git önce bi kilo ver bi bf düş amına kodumun su aygırı piç
kızlar için nasıl over olabilir amk şu ztn bi kilo verse makyaj yapsa 10 tane eleman düşcek dmine
180 htn sarışın renkli göz standartlarına uymuyolar ondan

• +1
Reactions: Jahrein