Türkiyede htn olmak bile yeterli.

D

Deleted member 167158

Iron
boyunuz ortalamadan uzunsa ve htnyseniz dışarıda numaranızı soran kızlar bile olacaktır. Pek çok kez yaşadım. Türkiye gelişmekte olan bir ülke ve standartları avrupa kadar yüksek değil. Vücut + düşük yağ oranı bile yeterli.

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Arisylva, whitemonster6 and 3 others
boyunuz ortalamadan uzunsa ve htnyseniz dışarıda numaranızı soran kızlar bile olacaktır. Pek çok kez yaşadım. Türkiye gelişmekte olan bir ülke ve standartları avrupa kadar yüksek değil. Vücut + düşük yağ oranı bile yeterli.
smwniz mtnyi geçsin yeter aq 185 mtn bile yeter

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and pashanimair
Türkiyede zaten htn olursan bide boyun 180'i geçiyorsa chadlite gibi bi appeal'ın olmuyorumu zaten

• +1
Reactions: Kayra139, Serialsuicide and pashanimair
smwniz mtnyi geçsin yeter aq 185 mtn bile yeter
185 boyundayım dışarıda çok fazla benden kısa erkek görüyorum ve hepsi mtnde değil ve çoğunun sevgilisi de oluyor. Mtn olmana bile gerek yok. Balkan ülkelerinde gerçekten kadınların standartları düşük.

• +1
Reactions: Serialsuicide, Mentally lost cel and pashanimair
Htn olmak zaten cogu yerde yeterli olur cl ve üstü dünyada çok nadir zaten statusmaxxing yapmıs bi htn nin nerdeyse birlikte olamayacağı biri yok

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and Serialsuicide
Htn olmak zaten cogu yerde yeterli olur cl ve üstü dünyada çok nadir zaten statusmaxxing yapmıs bi htn nin nerdeyse birlikte olamayacağı biri yok
cl zaten dünyanın 1% olmuyormu ağabey. htn zaten bence oldukça yakışıklı bi tier, kenan yıldızı herkes yalıyor ama mhtn deniyor her yerde. üstüne statü olunca tabi normal.

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Ben açıkçası dating applerde diğer ülkelerde de sıkıntı yaşamıyorum. Ama Türkiye kadar değil. htn + iyi bir vücut + status ile dediğin doğru

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Kim trde htn olmak yetmez dedi ki zaten

• +1
Reactions: Thief, angrywhiteboy, Misogynist_Maxxer and 2 others
Evet bende bayavi yaşadım, dışarı cikinca hep kizlar konismaya çalışıyor amk

Evet bende bayavi yaşadım, dışarı cikinca hep kizlar konismaya çalışıyor amk
1000006349

• JFL
  • +1
  • WTF
Reactions: Thief, Resistance., IlI and 12 others
htn isen öp başına koy zaten

öyle insanlar var ki yerinde olmadığına şükrediyorsun

• +1
  • WTF
Reactions: oldgymcel, Misogynist_Maxxer, Mentally lost cel and 1 other person
Htn her yerde yeterli

Vay be htn ve uzun boy yeterliymiş
Yaş kaçtı kardeşim bu arada

• JFL
Reactions: Resistance.
htn isen öp başına koy zaten

öyle insanlar var ki yerinde olmadığına şükrediyorsun
Yok amk o ucube yaratiklar kendilerine bakmadigi ve estetik olmadiklari icin oyleler , tirriklarin çoğu oyle igrenc yaratiklar

sanki herkes anasının karnından cl 190 doguyo htn bile diyonuz

• +1
Reactions: Resistance., Serialsuicide, Trenmaxx1 and 1 other person
Olm tr ye gote htn chadlite fln im alakasi yok ve gercekler bunlar
boylelerine ayar oluyorum trde kaç tane chadlite var orospucocuu keles burunlu baban 1 50 anandanmı chadlite genetiğini alacan kendi kendini rateliyo salak amk

• JFL
  • +1
  • WTF
Reactions: yadih, VermilionGlare, cakdripa and 7 others
  • +1
Reactions: cakdripa, Misogynist_Maxxer, pashanimair and 1 other person

• JFL
Reactions: pashanimair
muh water

• +1
Reactions: pashanimair
ya deme öyle benimki se öyle amına koyim :feelswhy:
kanka ama karilar seni glazelemiyor bunu hayvan gjbi glazelemişler bu estrogencell haliyle

• +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair and Arisylva
  • JFL
Reactions: kökleyicifallik and Resistance.
boylelerine ayar oluyorum trde kaç tane chadlite var orospucocuu keles burunlu baban 1 50 anandanmı chadlite genetiğini alacan kendi kendini rateliyo salak amk
Lan gerizekali babam zaten chad , sizin kafanizi sikeyim veletler

• JFL
Reactions: Resistance., Eren151, Furkan Sarıkaya and 1 other person
sevgili olduğu kızdan kısa tanıdıklarım var

• +1
Reactions: Mentally lost cel
Ltb-low mtblere göre evet.
Üstü için popülerlik ntlik lazım

• WTF
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya and Mentally lost cel
O YÜZDEN Mİ İNCEL İSTE 6K POSTUN VAR MENTALLY LOST CEL DİSCORDDA ÇİRKİNİM DİYE AĞLADIĞIN ZAMANLARİ HATİRLİYORUM
bu adam cok buyuk bombalar pstlatmaya gelmis hayirlisi bakalim

• +1
  • Hmm...
Reactions: kökleyicifallik, Resistance. and Mentally lost cel
Htn o kadar da ender bir rate değil eli yüzü düzgün major flawi (5/10dan düşük) özelliği olmayan insan htndir kardeşim yani anlayacagin htn ve ortalama üstü boy numara almak için yeterli olmuyor bence chadlite olman lazım bence

• WTF
Reactions: Mentally lost cel