D
Deleted member 30983
Iron
hepsi yeniçeri amınakoyim anadoludan chad çıkmıyo mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben chadlite sayılırımhepsi yeniçeri amınakoyim anadoludan chad çıkmıyo mu
Sen chadlitesın knk yeterhepsi yeniçeri amınakoyim anadoludan chad çıkmıyo mu
woah attım bana da gecirme@Detective çaktım ignoru amk asosyal cücesi seni, sen burda JFL atarken ben am sikiyor olacağım, biat et orospunun doğurduğu.
yok canım sen kralsınwoah attım bana da gecirme
buralarda bir laf vardır baba yiğit@Detective ULAN OROSPUNUN DOĞURDUĞU İLLA ANANIZI MI SİKMEM LAZIM YAKAMDAN DÜŞMENİZ İÇİN.
ŞU ANKİ HALİMİ GÖRMEDEN RANDOM JFL ATIP O İĞRENÇ 160 BOYUNUZLA YA DA 3.5 TİPİNİZLE LAF ATMAK KOLAY.
AMK İNCELLERİ SİZİ Bİ SİKERİM BİR DAHA APTAL APTAL BOK ATMAYIN ANENİZE Bİ KAYARIM BİR DAHA UNUTAMAZSINIZ İLK SUNUCUNUZU KAPATTIRDIM İKİNCİSİNİ DE KAPATTIRMAYIN.
sen adam güldüğü için mi bu kadar tetiklendin@Detective ULAN OROSPUNUN DOĞURDUĞU İLLA ANANIZI MI SİKMEM LAZIM YAKAMDAN DÜŞMENİZ İÇİN.
ŞU ANKİ HALİMİ GÖRMEDEN RANDOM JFL ATIP O İĞRENÇ 160 BOYUNUZLA YA DA 3.5 TİPİNİZLE LAF ATMAK KOLAY.
AMK İNCELLERİ SİZİ Bİ SİKERİM BİR DAHA APTAL APTAL BOK ATMAYIN ANENİZE Bİ KAYARIM BİR DAHA UNUTAMAZSINIZ İLK SUNUCUNUZU KAPATTIRDIM İKİNCİSİNİ DE KAPATTIRMAYIN.
kanka çocuğa anası yakışıklı oğlum dediği için kendini chadlite sanıyor boş versen adam güldüğü için mi bu kadar tetiklendin
ağlama birader 10 kişiye ratelettiim hepsi de 6'nın üzerinde veriyor illa sülalene mog saldırısı mı yapmam lazımkanka çocuğa anası yakışıklı oğlum dediği için kendini chadlite sanıyor boş ver
10 kişi dediğin kim amk anan baban bacın kardeşin mi rate istiyorsan at buraya şimdi ya da direkt rate aç genel forumda yabancılar da ratelerağlama birader 10 kişiye ratelettiim hepsi de 6'nın üzerinde veriyor illa sülalene mog saldırısı mı yapmam lazım
looksmax'tekiler ratelemeyi bilmiyor maalesef. okulumdaki erkeklere ve kızlara ratelettim çoğunlukla10 kişi dediğin kim amk anan baban bacın kardeşin mi rate istiyorsan at buraya şimdi ya da direkt rate aç genel forumda yabancılar da rateler
O dışardan öyle gözüküyor aga sen sosyal misin bilmiyorum ben sosyallesmeye başladım baya son zamanlarda çoğu kızın baya yedeği var ve paran tipin boyun falan yoksa yarra yedin mesela kızlar güzel birlikte geziyoruz dışarda gören kıskanır ama kız arkadaştan başka bişey görmüyor çoğu kişiyi gözlemledim durum böyle sevgilisi olanlar da sikisiyormu o da meçhul benim arkadaşın 7 sevgilisi oldu 0 sikis çoğu kişi böyledir black pill veya bu para olayları halen gerçekbu arada boyum 185 %23 bf ltn-mtn arasıyım fakat o laf attığın 160 ltnlere bile artık ekmeğini buluyor türkiye genel olarak çok garip tür tür insan var amk hala anlamlandıramadım ne paraya ne tipe ihtiyacın var arkadaş çevren geniş olsun küçük bir yerde yaşıyorsan bu daha kolay biraz cesaretli özgüvenli ol çok rahat ascendlersin
nereye çıkmıyor lan. yorumlara bak.
katiliyorumO dışardan öyle gözüküyor aga sen sosyal misin bilmiyorum ben sosyallesmeye başladım baya son zamanlarda çoğu kızın baya yedeği var ve paran tipin boyun falan yoksa yarra yedin mesela kızlar güzel birlikte geziyoruz dışarda gören kıskanır ama kız arkadaştan başka bişey görmüyor çoğu kişiyi gözlemledim durum böyle sevgilisi olanlar da sikisiyormu o da meçhul benim arkadaşın 7 sevgilisi oldu 0 sikis çoğu kişi böyledir black pill veya bu para olayları halen gerçek
ya hee her chad balkan göçmeni aqee bunlar da balkan göcmeni ünlüler ayıkmadın ki sen beni
tr dekiler öyle kankaya hee her chad balkan göçmeni aq
looksmax'tekiler ratelemeyi bilmiyor maalesef. okulumdaki erkeklere ve kızlara ratelettim çoğunlukla
Adamı öyle bir yakmışım ki her postumun altına geliyor hemen orospum gibi
Olum taşak mı geçiyorsun@Tallooksmaxxer cukubixx'in lucifer michaelson olma ihtimali kaç veriyorsun oran olarak
Normielere rate yaptırıp kendini psl skalasında bir yere koymak gibi aptalca bir hareket ancak senin gibi low iq bir anadolu çobanindan beklenirdi. Normielere sokakta rate yaptırdıklarında en begenmediklerine 5-6 veriyolar kaldı ki psl ile alakasi olmayan bu ratingleri kullanıp kendine htn diyecek kadar beyinsiz olman aşırı garip amk. Şimdi dediklerime karşı bişey söylemek yerine incel zart zurt yazcaksin ama senin gibi eşeğe laf anlatmaya calismak da benim salakligim neyse copelamaya devam et xdddlooksmax'tekiler ratelemeyi bilmiyor maalesef. okulumdaki erkeklere ve kızlara ratelettim çoğunlukla
en zeki looksmax kullanıcısıNormielere rate yaptırıp kendini psl skalasında bir yere koymak gibi aptalca bir hareket ancak senin gibi low iq bir anadolu çobanindan beklenirdi. Normielere sokakta rate yaptırdıklarında en begenmediklerine 5-6 veriyolar kaldı ki psl ile alakasi olmayan bu ratingleri kullanıp kendine htn diyecek kadar beyinsiz olman aşırı garip amk. Şimdi dediklerime karşı bişey söylemek yerine incel zart zurt yazcaksin ama senin gibi eşeğe laf anlatmaya calismak da benim salakligim neyse copelamaya devam et xddd
Fotoğrafımı sil reportlayacağım yoksaEstagfurullah birader normielerin ratingini psl ratingiyle bir tutan amele kilikli fare cukubix varken en zekinin baskasi olmasi zorView attachment 2391778
Benim fotografim o birader. Nerden senin oluyorFotoğrafımı sil reportlayacağım yoksa
ReportladımBenim fotografim o birader. Nerden senin oluyor
Tebrik ederim turkish htn kardesim az once yazdigim paragrafı algılamaya kapasiten yetmedi herhalde bişey soylemedin amaReportladım
Boş insanlara dil dökemem.Tebrik ederim turkish htn kardesim az once yazdigim paragrafı algılamaya kapasiten yetmedi herhalde bişey soylemedin ama
Boş insanlara dil dökemem.
''AMina Koyayim'' to punch one's pussy is the literal translation. It is more used in context of ''fuck you''.Best comments here
What does amk mean?
Subhuman olduğunu kim söyledi amkbende balkan göçmeniyim ama subhumanım amk şansımın
aynaSubhuman olduğunu kim söyledi amk
Bu baya ağır oldu.ayna