Turk subforum hakkinda

S

smallskull

Iron
Amina koyduklarim su subforumu adam akilli advice vermek icin kullanin offtopic konusacaksaniz bunun icin thread acip kafa sikmeyin zirt pirt tiktokta video ceken insanlara hate atip durmayin ananizi sikerim surekli siteyi paylasir turkiyede mainstream yaparim twittera dusersiniz ananizi siktirmeyin bana, bos bos muhabbet yapacaksaniz offtopic bolumu var orda yapin bide yeni katilan tiplere biraz daha anlayisli olun - Chalom

• Ugh..
  • +1
Reactions: Kayra139, Serialsuicide and Menas
Amina koyduklarim su subforumu adam akilli advice vermek icin kullanin offtopic konusacaksaniz bunun icin thread acip kafa sikmeyin zirt pirt tiktokta video ceken insanlara hate atip durmayin ananizi sikerim surekli siteyi paylasir turkiyede mainstream yaparim twittera dusersiniz ananizi siktirmeyin bana, bos bos muhabbet yapacaksaniz offtopic bolumu var orda yapin bide yeni katilan tiplere biraz daha anlayisli olun - Chalom
Artik adam akilli bi topluluk olmasi icin ugrasicam Adminle tiktoktan konustum turk subforumu hakkinda biseyler anlattim hemde turk subforumunu mainstream yapmak icin planlarim var, cok sikici gelmeye basladiniz bu newgen tayfa da salak eski kimse kalmadi enes karduya haric hepinizin soyunu sikerim adam akilli durun milletin huzurunu kacirmayin

• +1
Reactions: Kayra139
Artik adam akilli bi topluluk olmasi icin ugrasicam Adminle tiktoktan konustum turk subforumu hakkinda biseyler anlattim hemde turk subforumunu mainstream yapmak icin planlarim var, cok sikici gelmeye basladiniz bu newgen tayfa da salak eski kimse kalmadi enes karduya haric hepinizin soyunu sikerim adam akilli durun milletin huzurunu kacirmayin
Turkce icerik yapmamama ragmen org mainstream plmasin sikko sikko bebeler dolusmasin diye ama bakiyorum ki siz orospu cocuklari zaten coktan bokunu cikarmissiniz sikko sikko bebeler suan sizsiniz zaten buranin zibilyon tane uye olmasi beni keyiflendirir cunku iki turlude bi sike yaramiyor

• +1
Reactions: Kayra139
Tr subforumu serttir ama merttir

• JFL
Reactions: Auchelius, kurdistan, szenn and 4 others
Sen kimsin oruspu evladı?

Bir de kamuoyu açıklaması yapıyor, anasının amını geviş getire getire siktiğim.

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: temelyeterliliktest, senualF, anathema and 18 others
Sen kimsin oruspu evladı?

Bir de kamuoyu açıklaması yapıyor, anasının amını geviş getire getire siktiğim.
IMG 3207

Buyum orospu cocugu

• JFL
Reactions: anathema, kurdistan, Trenmaxx1 and 2 others
Buraya yigarsam 2-3 cocugu ozaman gorursun ananin amini
Senin gibi veledi zina anası sikişmiş bir piç burayı bulduysa, diğerleri de bulsun, ne olacak?

Senin onlardan ne farkın var be kahpe evladı? Şu konuya bir bak...

1766896388578

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, Menas, anathema and 10 others
Senin gibi veledi zina anası sikişmiş bir piç burayı bulduysa, diğerleri de bulsun, ne olacak?

Senin onlardan ne farkın var be kahpe evladı? Şu konuya bir bak...

View attachment 4473252
Bre orospu evladi looksmax hakkinda konusmusum veledi zina gibi alinti yapma

Jargonunu siktigim… binlerce ne oldugunu bilmeyen cocuk katilirsa bu forumdan keyif almayacaksin!! Birde boyle dusun kahpenin dolü

Chatgpt gibi konusma bide yarram

• +1
Reactions: Kayra139 and l9n1rshhhh
DNR.

• +1
Reactions: BugraSA, Auchelius, why not me? and 2 others
Rotan acalon kalk küçüğün geldi :lul::lul:

• JFL
Reactions: Acheron_v and Serialsuicide
COK KORKTUM SAKIN YAPMA HAYATIMI SIKERSIN BENIM

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, Kayra139, yadih and 6 others
çok konuşma o barakada kalan anaanneni köpekler gibi sikerim yarrağımın kafası seni

• JFL
  • Woah
Reactions: senualF, anathema, Kayra139 and 5 others

Attachments

• images (32).jpeg
    images (32).jpeg
    14.5 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, cakdripa, Kayra139 and 9 others
Turkce icerik yapmamama ragmen org mainstream plmasin sikko sikko bebeler dolusmasin diye ama bakiyorum ki siz orospu cocuklari zaten coktan bokunu cikarmissiniz sikko sikko bebeler suan sizsiniz zaten buranin zibilyon tane uye olmasi beni keyiflendirir cunku iki turlude bi sike yaramiyor
seni salak orospu çocuğu ogeler deletelemeden önce subforuma gelmeye götünün deliği yemedi mi newgen tiktokceller dolunca gelebiliyosun buraya
vasıfsız tiktokcellerle ne paylaşalım neyin ungatekeepini yapalım sikik orospu evladı?
adamın adını soyadını yazmış salak orospu evladı hesabın banlansın da siktir ol git
mainstream yapacakmış mainstreaminin amcığını sikiyim

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, anathema, Auchelius and 6 others
Twittera dusmesi çok bisi ifade etmiyor blackpill/looksmax sunucusu var karahap topluluğunda sabitlenende ztn 20bin kişi gördü kimsenin umrunda olmadi

• +1
Reactions: anathema, Auchelius, kurdistan and 1 other person
Twittera dusmesi çok bisi ifade etmiyor blackpill/looksmax sunucusu var karahap topluluğunda sabitlenende ztn 20bin kişi gördü kimsenin umrunda olmadi
.moe düştü amk oraya bi şey olmadı buraya ne olcak

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, Auchelius and Resistance.
Samet cok iyi olur valla ya burdaki ucube incel Kürtler hiç yardımcı olmuyor tamam yeni katıldık da az anlayışlı olun be

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: ngmahmt0, hanma lover, Kayra139 and 1 other person
allah saniyo kendini simdide

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, Trenmaxx1, fury31 and 10 others
  • JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, Serialsuicide, cakdripa and 2 others
akıllı advice=gyme gitmeyin testonuzu vücudunuza harcamayın

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, -BayHarbourButcher, cakdripa and 3 others
kimden izin aldin konusmak icin kafatasini parcalarim

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, fury31 and Serialsuicide
Olum adamın tehdite bak tiktoğa atarım ahahshahshsjsh nasıl bi eziklik bu amk fındık kafanı kırarım bak girme buraya

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, fury31, BugraSA and 9 others
Peki baska birisini bulurum 🤷🏻‍♂️
ya ne anlation amk sence sen dedin diye bisey yapicak kimse varmi bu forumda, tiktoguna dönüp thumbpulling videosu falan ceksene

• +1
Reactions: nikolata, fury31, BugraSA and 4 others
ya ne anlation amk sence sen dedin diye bisey yapicak kimse varmi bu forumda, tiktoguna dönüp thumbpulling videosu falan ceksene
Ben dedim diye degil forumda adam akilli kullanan yokki zaten tamda bu yuzden ugrasiyom aptal herif sadece sikko sikko bebeler rage bait atiyor forum artik forum degil

• +1
Reactions: meert
OLUM SENIN YUZUNDEN DETOXUMU BOZDUM BUNU GORDUM VARYA SIKECEM ANANI

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, fury31, BugraSA and 2 others
SANAMI SORUCAZ NASI KULLANACAGIMIZI YARRAGIMIN UCU SENİ TEHDİTE BAK SİTEYİ PAYLAŞIR MAİN STREAM YAPARIM DİYO :ROFLMAO: GERİZEKALI OROSPU ÇOCUĞU SEN BURAYI PAYLAŞIRSAN O DOLANDIRDIĞIN TİKTOKCELLER ANNENE SÖVMEYECEK Mİ BU SİTEDE 5 KATI VARKEN SEN BİZE YALAN YANLIŞ BİLGİLER SATIYOSUN DİYE YA DA PAYLAŞTIKTAN SONRA KİM KURSUNU ALSIN SENİN PAYLAŞMAYANIN EVVELİYAHTINI SİKEYİM AHDLAHZLAK , YENİ KATILAN TİPLERE HERKES ANLAYIŞLI ZATEN BAK BENLE @hanma lover 2 AY ÖNCE KATILDIK KİMSE BİZİ ZORBALAMIYO NİYE? ÇÜNKÜ GERİZEKALI OROSPU ÇOCUĞU DEĞİLİZ O TANRI KOMPLEKSİNİ SİKERİM NE ZANNEDİYOSUN KENDİNİ GİT SEN DUDAĞINI SAĞA SOLA BÜZEREK HOLLOW CHEEKS ÇIKART SEN NOHUT TANESİ KADAR KAFANI ORTADAN İKİYE PARÇALARIM ZATEN GERGİNİM O OMUZLARINI İÇERİ BASTIRIP SOKAK LAMBASINA ÇEVİRİRİM SENİ

• +1
  • JFL
Reactions: Menas, nikolata and hanma lover
Knk burdaki hayatsiz orospucocuklari gunluk hayatta yer edinemedikleri icin baska bir ugraslari olmadigi icin sadece ilaclar yada boktan seyler hakkinda konusuyolar sosyal ortamlarda bulunamadiklarindan dolayida burayi kendi bolgeleri bellemisler discordda ses kasip yt almayi bekleyenler 1 burdaki brainless knklar 2❤️

• Ugh..
Reactions: hanma lover
Knk burdaki hayatsiz orospucocuklari gunluk hayatta yer edinemedikleri icin baska bir ugraslari olmadigi icin sadece ilaclar yada boktan seyler hakkinda konusuyolar sosyal ortamlarda bulunamadiklarindan dolayida burayi kendi bolgeleri bellemisler discordda ses kasip yt almayi bekleyenler 1 burdaki brainless knklar 2❤️
ANANI SİKERİM PİÇÇ OROSPU EVLADI RUHUNU SİKİM KARINI SİKEYİM

• JFL
  • Love it
Reactions: Serialsuicide and hanma lover
Oğlum sen aptal orosbu evladı misin forumlar zaten insanların kaynaşması için yapılıyor anasini siktigimin evladı sence günlük hayatta sosyallesemeyen insanlarin sanal ortamdaki forumlarda anonim şekilde sohbet etmesi sana niye batti he delete atmazsan cukunu keserim senin

• JFL
Reactions: Serialsuicide
  • +1
  • Love it
Reactions: Serialsuicide and hanma lover
Sanane anasini siktigim istedigim gibi kullanirim forumu mainstream yap görelim noluyor:lul:

Oğlum sen aptal orosbu evladı misin forumlar zaten insanların kaynaşması için yapılıyor anasini siktigimin evladı sence günlük hayatta sosyallesemeyen insanlarin sanal ortamdaki forumlarda anonim şekilde sohbet etmesi sana niye batti he delete atmazsan cukunu keserim senin
Sendemi onlardansin:lul:

Users who are viewing this thread

• l9n1rshhhh
Back