ünide nasıl sosyalleşilir oldceller tavsiye verin

googlegemini

googlegemini

Bronze
çok aktif oldcel var mı bilmiyorum ama tavsiye lazım.evet forumda çoğumuz zihinsel engelliyiz ama ünide sosyal olan insanların neyi doğru yaptıklarını nasıl taktikler yaptığını görmüşsüznüzdür gözlemlemişsinizdir.ya da bidaha başlasam şunları yapardım diyeceğiniz bir şeyler vardır
az kaldı valla ordada yalnız kalırsam iyi şeyler olmaz
@MentalistKebab @Mentally lost cel
@szolliontaraelis

Last edited:
  • +1
Reactions: FAWFF, Mentally lost cel, BladerFlame and 6 others
Yani ben zihinsel engelli değilim ama sizi bilmem

• +1
Reactions: kumaddikt
kızlara otur kalk sadece birde temsilci olmaya çalış herkesin işi ona bir şekil düşüyor

• +1
  • JFL
Reactions: kumaddikt, Mentally lost cel and googlegemini
taglediği 3 kisi de 10 senede bir foruma giriyor onlar göreseye mezun olursun amk

• JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, FAWFF, MentalistKebab and 5 others
taglediği 3 kisi de 10 senede bir foruma giriyor onlar göreseye mezun olursun amk
napim kanka seni mi tagleyim tagleyince bakmıyon taglenmeyince yazıyon ayrı bir cinssin sende
aktif oldcel tanıdığın varsa taglesene sana zahmet

• +1
  • JFL
Reactions: MentalistKebab, -BayHarbourButcher and maarda
napim kanka seni mi tagleyim tagleyince bakmıyon taglenmeyince yazıyon ayrı bir cinssin sende
aktif oldcel tanıdığın varsa taglesene sana zahmet
valla oldceli bırak ünili az var direkt
aklıma suan tek @IlI geliyo o üniye gecince sosyallesip ascendlemisti tavsiye versin

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and googlegemini
çok aktif oldcel var mı bilmiyorum ama tavsiye lazım.evet forumda çoğumuz zihinsel engelliyiz ama ünide sosyal olan insanların neyi doğru yaptıklarını nasıl taktikler yaptığını görmüşsüznüzdür gözlemlemişsinizdir.ya da bidaha başlasam şunları yapardım diyeceğiniz bir şeyler vardır
@szolliontaraelis
derse gir çık, dersleri geç , fazla konuşma ve mal çoğunluk ile takılma , sosyalleşmeyi bilmeyen ve tam olgunlaşmasını tamamlamamış insanlarla beraber olacaksın , hocaların suyuna git, olaylardan kaç ,disiplin cezası almaman lazım, hiç kopya çekme . adı olan bir üniden mezun olun.

• +1
  • Love it
Reactions: stacyworshipper and googlegemini
adı olan bir üniden diploma al , bu en önemlisi , kötü bolum iyi unı daha iyi oluyor hep

• +1
Reactions: googlegemini
derse gir çık, dersleri geç , fazla konuşma ve mal çoğunluk ile takılma , sosyalleşmeyi bilmeyen ve tam olgunlaşmasını tamamlamamış insanlarla beraber olacaksın , hocaların suyuna git, olaylardan kaç ,disiplin cezası almaman lazım, hiç kopya çekme . adı olan bir üniden mezun olun.
eyvallah ama ünide yapılacak yapılmayacak şeyler listesine giriyor dediklerin.bana biraz daha işin sosyal dinamik kısmı lazım.amcık nasıl elde edilir kızlarla nasıl etkileşim kurulur erkek arkadaş ortamı nasıl kurulur tarzında

• So Sad
  • JFL
Reactions: Mentally lost cel and christabelle0952
eyvallah ama ünide yapılacak yapılmayacak şeyler listesine giriyor dediklerin.bana biraz daha işin sosyal dinamik kısmı lazım.amcık nasıl elde edilir kızlarla nasıl etkileşim kurulur erkek arkadaş ortamı nasıl kurulur tarzında
İNCEL FORMUNDA AMCIK NASIL ELDE EDİLİR DİYE SORU SORDU ANANI SKM

• +1
  • JFL
Reactions: Demirs, -BayHarbourButcher and Mentally lost cel
BU FORUMDA NE ADAMLAR VAR BİR BİLSEN PSİKOLOJİN BOZULUR
makiavelist manipulator nihilist evevevevevev mi yapıyolar johan liebert felan suraya yazsam isvicreli bi tane sarışın siktim diye herkes vay oc yazar kimse demez yalan diye

• +1
Reactions: Mentally lost cel
Bunu soruyorsan elde edemezsin zaten , edenler her türlü ediyor , bir taktiği fln yok , hayal dunyasinda yasiyor gibisin kusura bakma

• +1
  • So Sad
Reactions: stacyworshipper and googlegemini
BU FORUMDA NE ADAMLAR VAR BİR BİLSEN PSİKOLOJİN BOZULUR
Yavsak keko gibi konuşma mesela disarida , uyuşturucu etkisindeymis gibi konuşan bunu da havalı tarz sanan tiplerle doldu heryer

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
valla oldceli bırak ünili az var direkt
aklıma suan tek @IlI geliyo o üniye gecince sosyallesip ascendlemisti tavsiye versin
o sirada uniye gecip tum sosyalligi kaybedip mentalcel olan biz

• So Sad
Reactions: -BayHarbourButcher and Stardew
Kizlarla hala etkilesim kurmayi ogrenmediysen amcik elden etmen zor ya
Erkek arkadas ortami basit gir bir ortama herzaman orda boyle digerlerinin pesinden gittigi bir eleman olur (uniye gitmiyorum yine oyle olur diye dusunuyorum) o elemanin yaninda bulunanlarla etkilesime gec pat kut yavas yavas cevren olmaya baslar biryere cagrilirsan kesinlikle git burada sorucak kadar sorun varsa
Birde cok soytari olma hafiften ol yinede adin sikici biri fln olarak cikmasin
Kiz konusunda hala hicbir fikrjm yok yazarken belki aklim acilir dedimde olmadi
Ornegin git tek oturan bi kiza okul hakkinda bildigin seyler hakkinda sorular sor aaa su soyledi diye duydum fln diye tepki vererekten farkli konulara gec yavastan sonra de 'e o zaman bi numaralasalim' cok komik bi cumle ama harbici isine yarar cnm
Birde galiba dis gorunus universite hayatinda dahada onemli sanirsam

• +1
  • JFL
Reactions: Mentally lost cel and Iranidnordid
Erkek arkadas ortami basit gir bir ortama herzaman orda boyle digerlerinin pesinden gittigi bir eleman olur (uniye gitmiyorum yine oyle olur diye dusunuyorum) o elemanin yaninda bulunanlarla etkilesime gec pat kut yavas yavas cevren olmaya baslar biryere cagrilirsan kesinlikle git burada sorucak kadar sorun varsa
Ornegin git tek oturan bi kiza okul hakkinda bildigin seyler hakkinda sorular sor aaa su soyledi diye duydum fln diye tepki vererekten farkli konulara gec yavastan sonra de 'e o zaman bi numaralasalim' cok komik bi cumle ama harbici isine yarar cnm
tam olarak lise dönemi bu rotayı izledim tam olarak local karılar arasında çok çekici statusu kazanmıştım sonra taşındık falan her şey bi anda sona erdi

• JFL
Reactions: Mentally lost cel and Demirs
tam olarak lise dönemi bu rotayı izledim tam olarak local karılar arasında çok çekici statusu kazanmıştım sonra taşındık falan her şey bi anda sona erdi
Top 10 things never happened

• JFL
Reactions: Mentally lost cel and Iranidnordid
Top 10 things never happened
kanıt borcum yok emmoglu mtn üstüyseniz bu yazdıgımı deneyin

AMA ekliyorum sarışın yeşil gözlüyüm diye büyük halo yaratmış olabilir boşuna hopefuel vermeyeyim size ki muhtemelen öyleydi. Mesela benden bahsederlerken “sarışın, bozo (kürtçe sarışın)” falan filan diye bahsediyorlardı

Last edited:
  • +1
Reactions: Demirs

AMA ekliyorum sarışın yeşil gözlüyüm diye büyük halo yaratmış olabilir boşuna hopefuel vermeyeyim size ki muhtemelen öyleydi. Mesela benden bahsederlerken “sarışın, bozo (kürtçe sarışın)” falan filan diye bahsediyorlardı
Sarışınım mtn üstüyüm yeşil gözlü değilim çalışmaz mı (şakasız)

• +1
Reactions: Iranidnordid
Ya o statu kazanilmasi zor birsey degil
Onemli olan ortamlarda yolunu vs kaybedip alkol yada asiri motorcu-neveda tayfaya kaymamak
Vala tasinman bence senin yararina olmus ben her bulundugum ortamda nedense boyle oluyorum nefret efiyom bu durumdan

• +1
Ya o statu kazanilmasi zor birsey degil
Onemli olan ortamlarda yolunu vs kaybedip alkol yada asiri motorcu-neveda tayfaya kaymamak
Vala tasinman bence senin yararina olmus ben her bulundugum ortamda nedense boyle oluyorum nefret efiyom bu durumdan
Yaw evet kötü yanları da var erkek orospusu falan diyorlardı sürekli kavga sorun çıkarmaya çalışan erkekler falan filan ne kadar sakin bir hayatım varmış şu an amk lise dönemine bakınca

• +1
Reactions: balve

Sari olmak harbi tuhaf bisey ya surekli sari geliyonmu sarioglan fln diyolar bana

• +1
Reactions: Iranidnordid and Demirs
Sari olmak harbi tuhaf bisey ya surekli sari geliyonmu sarioglan fln diyolar bana
Bana civciv diyorlardı obezken

• +1
Reactions: balve
Olm hüzel bişeu aq dinleme sakın kimseyi never lose your blonde hair bak ben kumrallaştım yarrak gibi bişey oldum aq eskisi kadar beğenilmiyom

• +1
Reactions: balve and Demirs
Sarışınım mtn üstüyüm yeşil gözlü değilim çalışmaz mı (şakasız)
Htnysen cok sey calisir
ama asiri cok ilgiden nefret ediyon bisure sonra miden fln bulaniyo cevrendekilerden dolayi
Bi donem 3 htn arkadas oldugumuz grup vardi hani aq arkadas yoldan birini kestirip ben sunun instayi alip geliyom diyodu bizde hic bakmiyoduk bile alip geliyodu bende biriki defa yaptim ama cidden boyle tip insanlara insta veren kizlardan bi cacik olmaz

• +1
Reactions: Demirs
Yaw evet kötü yanları da var erkek orospusu falan diyorlardı sürekli kavga sorun çıkarmaya çalışan erkekler falan filan ne kadar sakin bir hayatım varmış şu an amk lise dönemine bakınca
Ben hala lisedeyimda asiri hizli ortamlar degistirdigimden bisuru sey yasadim ondan guzelli kotulu baya deneyim edindim
Emin oldugum sey htn cl tarzi kisilerin simarikliga ve ilginin cazibesine dusup geleceklerini sikip atmalari
Ondan artik tektuk ciddi dost diyebilecegim bana zarari olmayan kisilerle takilmaya calisiyom
Bide okul disi disari cikmamaya ozen gosteriyom

• +1
lise de kaslı olmak cok underrated uni de uzun boylu olup kaslı ve diksiyonu iyiysen her turlu uni de de kız arkadasin olur bi de atılgan olsan en kotü erkek arkadas cevresi edinip ortam yapsan zaten orda o cevrenin bi kac tanede kız arkadası olur hem onlarla hemde o kızın arkadaslarıyla tanışsan never over if u want @googlegemini

Last edited:
@szolliontaraelis
Unideysen klublere sosyal etkinliklere falan katıl, olabildiğince kişiyle (senin zorlaman olmadan) iletişimde ol.

En sonunda her şey tip ve boyla belirleniyor, ama tipin 10 kızdan birini düşürmeye yetiyorsa sınıfa gidip gelmen yeter, 100 tane (tipi normal olan) kızdan birini düşürmeye yetiyorsa sosyal olman lazım.

Ben mesela hiç ugraşmıyom çünkü tipi normal olup benim tipimi de normal bulacak kız oranı 1000de bir falan, çabalamaya değmez.