flows5991
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
faceit lvl 10 olmak için cs de çift mesai yapmak lazımbenim için başarılı erkek cs2de faceit 10vl reko + wingsmanda global olan adamdır sikerim strong meni
csgo global scout only ,sadece ssg ile 2000+ saatim var... kesinlikle başarı değilbenim için başarılı erkek cs2de faceit 10vl reko + wingsmanda global olan adamdır sikerim strong meni
ah amına koyim ortaokul günleri aklıma geldi dandik acer laptopta cs rank kasıyodukcsgo global scout only ,sadece ssg ile 2000+ saatim var... kesinlikle başarı değilo zamanlar evden çıkmıyordum
amk oyunu için şimdi düzgün sistem gerekiyor + hile sorunu +rank atlatmıyordu , en son 5-6 ay önce girdim belki durum daha iyidir şimdi idkah amına koyim ortaokul günleri aklıma geldi dandik acer laptopta cs rank kasıyoduk
sırf hile yüzünden valo geçtimte çok fazla yetenek spamlıyorlar valodaamk oyunu için şimdi düzgün sistem gerekiyor + hile sorunu +rank atlatmıyordu , en son 5-6 ay önce girdim belki durum daha iyidir şimdi idk
rank atlatmıyor değilde daha cok düzenli oynamayı istiyo bir günde 6 maç kazancana 3 günde 6 maç kazanınca öyle rhat atlatıyor cünkü presine hile açtırıp kendisini boostlatan cok adam var geçen bir girdik adam direkt bizi saniyesinde vuruyor yanındaki adamda hiç vurmuyor 0 dedim adamın en az cs de 1k saati birde rankı en az altın nova 3-dmg arası olması lazım dedim(yoldaş modu btw)amk oyunu için şimdi düzgün sistem gerekiyor + hile sorunu +rank atlatmıyordu , en son 5-6 ay önce girdim belki durum daha iyidir şimdi idk
daha komiği de hileci lavuğun adı xantarespeek şu ana kadar macıma kaç tane hile geldiyse şakasız hepsi türktü ruslar da kullanıyor ama bizimkiler gibi bu kadar belli etmiyorlar amk baya legit takılıyorlarrank atlatmıyor değilde daha cok düzenli oynamayı istiyo bir günde 6 maç kazancana 3 günde 6 maç kazanınca öyle rhat atlatıyor cünkü presine hile açtırıp kendisini boostlatan cok adam var geçen bir girdik adam direkt bizi saniyesinde vuruyor yanındaki adamda hiç vurmuyor 0 dedim adamın en az cs de 1k saati birde rankı en az altın nova 3-dmg arası olması lazım dedim(yoldaş modu btw)
bir girdim baktım herkesi vuran adam gümüş 3 diğer 0 killi olan presi de altın muhafız 1(tek keleş işte)
işin daha komiği herkesi vuran adamın totalde cs2 saati de 80 falan steam seviyesi 0 lavuklar prelerine çar alıp hile açtırıp oyunu oynamadan kendilerini boostlatıyorlar ondan 1 günde cok yükselme işini engelliyor valve ki bu gayet mantıklı
isteseler kökten çözerler şu oçları amk obezi gaben yatta ruslarla takılıyor umrunda bile değil sadece kasa açılımlarından milyonlarca dolar kazanıyordurrank atlatmıyor değilde daha cok düzenli oynamayı istiyo bir günde 6 maç kazancana 3 günde 6 maç kazanınca öyle rhat atlatıyor cünkü presine hile açtırıp kendisini boostlatan cok adam var geçen bir girdik adam direkt bizi saniyesinde vuruyor yanındaki adamda hiç vurmuyor 0 dedim adamın en az cs de 1k saati birde rankı en az altın nova 3-dmg arası olması lazım dedim(yoldaş modu btw)
bir girdim baktım herkesi vuran adam gümüş 3 diğer 0 killi olan presi de altın muhafız 1(tek keleş işte)
işin daha komiği herkesi vuran adamın totalde cs2 saati de 80 falan steam seviyesi 0 lavuklar prelerine çar alıp hile açtırıp oyunu oynamadan kendilerini boostlatıyorlar ondan 1 günde cok yükselme işini engelliyor valve ki bu gayet mantıklı
yaw faceit var artık faceitte birde fpl falan var parayla giriliyor gabenin uğraşacağı bişi kalmadı ama hile muhabbeti de abartıldığı kadar kötü değil en azından şu an değil bence veya aşırı legit kullanılıyor boku çıkarılmadanisteseler kökten çözerler şu oçları amk obezi gaben yatta ruslarla takılıyor umrunda bile değil sadece kasa açılımlarından milyonlarca dolar kazanıyordur
mutlu oldum düzelmiş gibi herhalde, faceittede hep geliyordu eskiden oç evlatları zaten normal oyundan girersen şu tür bakteriler heryerdeydiyaw faceit var artık faceitte birde fpl falan var parayla giriliyor gabenin uğraşacağı bişi kalmadı ama hile muhabbeti de abartıldığı kadar kötü değil en azından şu an değil bence veya aşırı legit kullanılıyor boku çıkarılmadan
mutlu oldum düzelmiş gibi herhalde, faceittede hep geliyordu eskiden oç evlatları zaten normal oyundan girersen şu tür bakteriler heryerdeydi
esporcu olsan mesela org ppme seni koyardım hala diyo başarı değil bırak abicim copelamayı ya bırakcsgo global scout only ,sadece ssg ile 2000+ saatim var... kesinlikle başarı değilo zamanlar evden çıkmıyordum
kanka pp ye niye beni koydun peki?esporcu olsan mesela org ppme seni koyardım hala diyo başarı değil bırak abicim copelamayı ya bırak
değişcem ztn ileride donku veya xantiyi koymayı düşünüyomkanka pp ye niye beni koydun peki?
xantares koydeğişcem ztn ileride donku veya xantiyi koymayı düşünüyom
bhaim beni rateleye bilirmisindeğişcem ztn ileride donku veya xantiyi koymayı düşünüyom
dc den veya pm den at ratelerbhaim beni rateleye bilirmisin![]()
yolla babuşbhaim beni rateleye bilirmisin![]()
dcden atiomyolla babuş