Üstad resten tavsiyeler

flows5991

flows5991

Banned

• +1
Reactions: Deleted member 310923, meert, -BayHarbourButcher and 2 others
benim için başarılı erkek cs2de faceit 10vl reko + wingsmanda global olan adamdır sikerim strong meni

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, nsk4ll, Deleted member 310923 and 8 others
benim için başarılı erkek cs2de faceit 10vl reko + wingsmanda global olan adamdır sikerim strong meni
faceit lvl 10 olmak için cs de çift mesai yapmak lazım

• +1
Reactions: Deleted member 310923, meert, -BayHarbourButcher and 3 others
csgo global scout only ,sadece ssg ile 2000+ saatim var... kesinlikle başarı değil :forcedsmile::feelswhy: o zamanlar evden çıkmıyordum

• +1
Reactions: Resistance., Deleted member 310923, meert and 1 other person
csgo global scout only ,sadece ssg ile 2000+ saatim var... kesinlikle başarı değil :forcedsmile::feelswhy: o zamanlar evden çıkmıyordum
ah amına koyim ortaokul günleri aklıma geldi dandik acer laptopta cs rank kasıyoduk

• +1
  • So Sad
Reactions: Fridx, Resistance., Deleted member 310923 and 2 others
Ulan git kürtler

• Hmm...
Reactions: Deleted member 310923 and meert
ah amına koyim ortaokul günleri aklıma geldi dandik acer laptopta cs rank kasıyoduk
amk oyunu için şimdi düzgün sistem gerekiyor + hile sorunu +rank atlatmıyordu , en son 5-6 ay önce girdim belki durum daha iyidir şimdi idk

• +1
Reactions: Deleted member 310923, Resistance. and flows5991
amk oyunu için şimdi düzgün sistem gerekiyor + hile sorunu +rank atlatmıyordu , en son 5-6 ay önce girdim belki durum daha iyidir şimdi idk
sırf hile yüzünden valo geçtimte çok fazla yetenek spamlıyorlar valoda

• So Sad
Reactions: -BayHarbourButcher
rank atlatmıyor değilde daha cok düzenli oynamayı istiyo bir günde 6 maç kazancana 3 günde 6 maç kazanınca öyle rhat atlatıyor cünkü presine hile açtırıp kendisini boostlatan cok adam var geçen bir girdik adam direkt bizi saniyesinde vuruyor yanındaki adamda hiç vurmuyor 0 dedim adamın en az cs de 1k saati birde rankı en az altın nova 3-dmg arası olması lazım dedim(yoldaş modu btw)

bir girdim baktım herkesi vuran adam gümüş 3 diğer 0 killi olan presi de altın muhafız 1(tek keleş işte)

işin daha komiği herkesi vuran adamın totalde cs2 saati de 80 falan steam seviyesi 0 lavuklar prelerine çar alıp hile açtırıp oyunu oynamadan kendilerini boostlatıyorlar ondan 1 günde cok yükselme işini engelliyor valve ki bu gayet mantıklı

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Deleted member 310923 and -BayHarbourButcher
rank atlatmıyor değilde daha cok düzenli oynamayı istiyo bir günde 6 maç kazancana 3 günde 6 maç kazanınca öyle rhat atlatıyor cünkü presine hile açtırıp kendisini boostlatan cok adam var geçen bir girdik adam direkt bizi saniyesinde vuruyor yanındaki adamda hiç vurmuyor 0 dedim adamın en az cs de 1k saati birde rankı en az altın nova 3-dmg arası olması lazım dedim(yoldaş modu btw)

bir girdim baktım herkesi vuran adam gümüş 3 diğer 0 killi olan presi de altın muhafız 1(tek keleş işte)

işin daha komiği herkesi vuran adamın totalde cs2 saati de 80 falan steam seviyesi 0 lavuklar prelerine çar alıp hile açtırıp oyunu oynamadan kendilerini boostlatıyorlar ondan 1 günde cok yükselme işini engelliyor valve ki bu gayet mantıklı
daha komiği de hileci lavuğun adı xantarespeek şu ana kadar macıma kaç tane hile geldiyse şakasız hepsi türktü ruslar da kullanıyor ama bizimkiler gibi bu kadar belli etmiyorlar amk baya legit takılıyorlar

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, ascendantwill, Deleted member 310923 and 2 others

isteseler kökten çözerler şu oçları amk obezi gaben yatta ruslarla takılıyor umrunda bile değil sadece kasa açılımlarından milyonlarca dolar kazanıyordur

• +1
Reactions: Deleted member 310923 and Resistance.
isteseler kökten çözerler şu oçları amk obezi gaben yatta ruslarla takılıyor umrunda bile değil sadece kasa açılımlarından milyonlarca dolar kazanıyordur
yaw faceit var artık faceitte birde fpl falan var parayla giriliyor gabenin uğraşacağı bişi kalmadı ama hile muhabbeti de abartıldığı kadar kötü değil en azından şu an değil bence veya aşırı legit kullanılıyor boku çıkarılmadan

• +1
  • Love it
yaw faceit var artık faceitte birde fpl falan var parayla giriliyor gabenin uğraşacağı bişi kalmadı ama hile muhabbeti de abartıldığı kadar kötü değil en azından şu an değil bence veya aşırı legit kullanılıyor boku çıkarılmadan
mutlu oldum düzelmiş gibi herhalde, faceittede hep geliyordu eskiden oç evlatları zaten normal oyundan girersen şu tür bakteriler heryerdeydi

• +1
Reactions: Deleted member 310923 and Resistance.
mutlu oldum düzelmiş gibi herhalde, faceittede hep geliyordu eskiden oç evlatları zaten normal oyundan girersen şu tür bakteriler heryerdeydi

knk bana kalırsa şu an csnin en büyük iki sorunu bir tick sistemi iki ise rank sistemi rank sisteminin sportif bir gerçekliği yok csgodan cs2 ye rank geçişi kötü oldu

silverdan cıkana kadar canım cıktı hileler smurf çarlar 2-3k saati olup ısınmak için girenler silver oyunu hiç bilmeyen yeni başlamış kişilerin yeri değil resmen bir kazan ve yeni başlamış kişiler silverin şakasız %20si falan sadece

5 yoldaş maçı gir silverda rakiplerin profillerinden saatlerine bak minimum 1-2k saatten başlıyor herkes yani cs2 rank sistemine acil bir çözüm getirmesi lazım mesela bu kazan kısımının silverdan ziyade altın nova-dmg arası olması lazım

• +1
esporcu olsan mesela org ppme seni koyardım hala diyo başarı değil bırak abicim copelamayı ya bırak

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, flows5991 and -BayHarbourButcher
esporcu olsan mesela org ppme seni koyardım hala diyo başarı değil bırak abicim copelamayı ya bırak
kanka pp ye niye beni koydun peki?

• +1
  • Love it
Reactions: -BayHarbourButcher and Resistance.
  • +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: pashanimair, -BayHarbourButcher, nsk4ll and 1 other person