D
Deleted member 87737
Nomad
sabah kosusu ve tahlillerden sonra uyuya kaldim akşam 10 da uyandim amk
nasi duzeltecem
nasi duzeltecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yarin aksama kadar uyanik kal yoksa uyku duzenin bozulur ok?sabah kosusu ve tahlillerden sonra uyuya kaldim akşam 10 da uyandim amk
nasi duzeltecem
buda ise yaramiyor eve gelip bi yatiyom 3 4 te kalkiyom alarm uyandirmiyor beniyarin aksama kadar uyanik kal yoksa uyku duzenin bozulur ok?
ben yatcam sabah yazarimbuda ise yaramiyor eve gelip bi yatiyom 3 4 te kalkiyom alarm uyandirmiyor beni
kanka uyumamak için kafein atbuda ise yaramiyor eve gelip bi yatiyom 3 4 te kalkiyom alarm uyandirmiyor beni
kanka gunde 550 kafein aliyom bi tane daha atsam 750 mg kafein almis olcam ölcem amkkanka uyumamak için kafein at
olm o zaman bi sike yaramaz kikanka gunde 550 kafein aliyom bi tane daha atsam 750 mg kafein almis olcam ölcem amk
kanka uyuyamama nedenim kafein galiba zaten birakmam gerek suan bile kafede ıce americano sirasi bekliyomolm o zaman bi sike yaramaz ki
sen niye 550mg aliyosun ki?kanka uyuyamama nedenim kafein galiba zaten birakmam gerek suan bile kafede ıce americano sirasi bekliyom