Uyku ilaçları rope

susisesi

susisesi

Goys Don’t Cry
aq uyku ilacı kullanmaya başladık o kadar fena ki insomnia uyku ilaçları bile etki etmiyo bu biyolojimi her şeyimi sikiyim rope sebebi amk

geri tren başlayınca neler yaşıcam acaba

Cat Chilling GIF

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: yigittsaint, Serialsuicide, Naughty America and 4 others
aynısı gram uyuyamıyorum duvara bakıyom bütün gece

• So Sad
  • +1
Reactions: yigittsaint, Naughty America, Serialsuicide and 3 others
  • +1
Reactions: yigittsaint, Naughty America, szenn and 1 other person
alıyorum etki etmiyo farklı ilaçlarda kullandım
kaç mg alıyorsun

ben 20 mg melatonin + 1gr magnezyum alıyorum tren başlamama rağmen bebek gibi uyuyorum

Last edited:
  • +1
Reactions: szenn
ropela ferahlaayqq tum forum muq oaq

• +1
  • WTF
Reactions: meynet and szenn
kaç mg alıyorsun

ben 20 mg melatonin + 1gr magnezyum alıyorum tren başladığımdan beri bebek gibi uyuyorum
12mg melatonin bi de magnesium bisglycinate alıyodum

• +1
Reactions: kullancı1998572619
aynısı gram uyuyamıyorum duvara bakıyom bütün gece
Otizimlilerde melatonin ve serotonin dengesi belirsiz olduğu için çok uyku sorunları yaşıyolarmş:)

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Naughty America and szenn
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman, Naughty America and Serialsuicide
kaç mg alıyorsun

ben 20 mg melatonin + 1gr magnezyum alıyorum tren başlamama rağmen bebek gibi uyuyorum
hiçbir şey kullanmadığım dönemlerde bile 50mg melatoninle falan uyuyamadığım oluyo. Mirtazapine in direkt uyku ilacı olması lazım ama sadece acıktırıyo amk uyuyamadım bile

• +1
Reactions: szenn
hiçbir şey kullanmadığım dönemlerde bile 50mg melatoninle falan uyuyamadığım oluyo. Mirtazapine in direkt uyku ilacı olması lazım ama sadece acıktırıyo amk uyuyamadım bile
50 miligram ne demek amınakoyayım 6 deniyorum gözlerim çatlıyor 2 saat içinde bağışıklık falan mı geliştirdin

50 miligram ne demek amınakoyayım 6 deniyorum gözlerim çatlıyor 2 saat içinde bağışıklık falan mı geliştirdin
insomnia tanım var
1777950549916

Otizimlilerde melatonin ve serotonin dengesi belirsiz olduğu için çok uyku sorunları yaşıyolarmş:)
Otizmliyim ve hayatım boyunca hiç uyku sorunu yaşamadım. Stresim yoksa ve ortam rahatsa uykum gram bozulmaz. Otizmlilerin ışık veya ses hassasiyeti, günlük zihinsel yükleri fazla olduğu için sorun yaşıyorlardır diye düşünüyorum.

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and Serialsuicide
sınıftaki otizmli süper zekalı cocuk günde 4 -5 saat falan uyuyor amk cok garip
Otizmliyim ve hayatım boyunca hiç uyku sorunu yaşamadım. Stresim yoksa ve ortam rahatsa uykum gram bozulmaz. Otizmlilerin ışık veya ses hassasiyeti, günlük zihinsel yükleri fazla olduğu için sorun yaşıyorlardır diye düşünüyorum.

• Woah
Reactions: Gordon Freeman and Serialsuicide