vict1m
Iron
uyku kalitesimi daha önemli erken uyumakmı
sizce
sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

ilkokul yalanı amk açıkla bari anlayakErken uyursan uykun kaliteli olur![]()
Sen 4 saat uyu bakim kaliteli oluyomuilkokul yalanı amk açıkla bari anlayak
4 saat ne alaka aq belirli bir rutinim çok yok zaten gece uyuyom bi spora gidiyorum genelde 9 saat falan oluyo hiç bölünmedenSen 4 saat uyu bakim kaliteli oluyomu
Karanlık ve sessiz bir ortamda uyuman lazımilkokul yalanı amk açıkla bari anlayak
şu hiç ışık geçirmeyen perdeler baya iş görür gibiKaranlık ve sessiz bir ortamda uyuman lazım
Hava karardığı saatlerde yatarsan bu kaliteli uykudan en çok verim alabileceğin zamanda uyumuş olursun
E cok iyi kankam4 saat ne alaka aq belirli bir rutinim çok yok zaten gece uyuyom bi spora gidiyorum genelde 9 saat falan oluyo hiç bölünmeden
harbi la olabilir o ses yine önemli amaGoz bandina ne diyonuz beyler göz bandı takıp dik uyuma isine ne diyonuz
Goz bandina ne diyonuz beyler göz bandı takıp dik uyuma isine ne diyonuz
göz bandı olayı baya önemli bende almayı düşünüyorum kendi odam zifiri karanlık ama başka yerlerde uyuduğum zaman en ufak ışık rahatsız ediyorharbi la olabilir o ses yine önemli ama
Uyku kalitesi daha önemli zaten uyku kaliten artsın diye erken uyumak öneriliyor ayrıca odan tamamen karanlık olmalıuyku kalitesimi daha önemli erken uyumakmı
sizce
allah zorluk versin kolay işBirazdan sana kusursuz bi uyku guide yazacam