valerian + alkol

kurdistan

kurdistan

whitemonster06
@Dathomirian Zabrak @ER enjoyer @DarkWarrior
xanax gaba a'ya etki ediyor
valerian gaba a'ya etki ediyor alkol gaba a'ya etki ediyor
yüksek doz valerian + biraz alkol alsak xanax benzeri etki etmez miyiz

Last edited:
  • +1
  • Hmm...
Reactions: stacyworshipper, Thrill, pashanimair and 1 other person
@Dathomirian Zabrak @ER enjoyer @DarkWarrior
xanax gaba a'ya etki ediyor
valerian gaba a'ya etki ediyor alkol gaba a'ya etki ediyor
yüksek doz valerian + biraz alkol alsak xanax benzeri etki etmez miyiz
Kediotunu bir ara çay olarak demliyordum ama xanax kadar etki vermez, xanax öyle bir şey ki hapı attıktan 15 dakika sonra zihinsel gevşeme hissi acayip hissediliyor , hiçbir boku takmıyorsun. Bunu bir de alkolle alsan tahmin edemiyorum..

• +1
Reactions: stacyworshipper, kurdistan and pashanimair
GÜNCELLEME
XANAX'I bıraktım ve korkunç yan etkilerle karşılaştım. Sersemlik, aşırı beyin sisi, hafızada kötüleşme, kontrolü kaybediyorum hissi, kelime bulma zorluğu, gözlerin bulanık ve yorgun görmesi şuan yaşadığım etkiler. En son dozu 30 saat önce aldım ve bir daha asla almayacağım bu beynimi tamamen zencileştirdi ve cehennemi yaşıyorum. Umarım beynim zarar görmemiştir. Bu resmen yasal bir uyuşturucu. @ER enjoyer

• +1
Reactions: iwishiwastaller, kurdistan, Serialsuicide and 2 others
GÜNCELLEME
XANAX'I bıraktım ve korkunç yan etkilerle karşılaştım. Sersemlik, aşırı beyin sisi, hafızada kötüleşme, kontrolü kaybediyorum hissi, kelime bulma zorluğu, gözlerin bulanık ve yorgun görmesi şuan yaşadığım etkiler. En son dozu 30 saat önce aldım ve bir daha asla almayacağım bu beynimi tamamen zencileştirdi ve cehennemi yaşıyorum. Umarım beynim zarar görmemiştir. Bu resmen yasal bir uyuşturucu. @ER enjoyer
NOT: YOK İNHİBİSYONU DÜŞÜREYİM, ORTAMDA DAHA RAHAT KONUŞAYIM DİYE ALINACAK BİR BOK DEĞİL BU ROPE ATMA NİYETİNİZ VARSA ALIN ANCA
Bir de muhteşem bir öfke patlaması yaratıyor, sizi çıldırtıyor. Birisi sinirimi bozsa direkt dalacağım öyle bir tribe girdim.

Last edited:
  • +1
Reactions: kurdistan and stacyworshipper