volufiline hk

D

Deleted member 277275

retarded ltn
beyler volufiline cope mu upper eyelid exposure için kullansam işe yararmı bide %100 volufiline bulması zormuş ve öyle olması gerekiyormuş beni bi aydinlatin:feelsuhh::feelsuhh: biliyom cok basic bi konu anama bacima sovmeyin pls

• +1
Reactions: Thrill and kurdistan
beyler volufiline cope mu upper eyelid exposure için kullansam işe yararmı bide %100 volufiline bulması zormuş ve öyle olması gerekiyormuş beni bi aydinlatin:feelsuhh::feelsuhh:
knk trendyolda %100 volfiline satılıyo ben gen geçen senin başında almıştım 4k domaldım 1 aydır düzenli kullanıyorum göz altında bi yarrama yaramadı recessed olduğu için ama uee için işe yaradı asimetrim vardı sol gözde fixledi

• +1
  • Woah
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
4kya çok daha iyi şeyler yaparsın gerek yok

• +1
  • Hmm...
4kya çok daha iyi şeyler yaparsın gerek yok
ne yapilirki la benim mandibula iyi maxilla icin softmax varmi bilmiyorum eye areayi ascendlemem lazim :soy:

• +1
ne yapilirki la benim mandibula iyi maxilla icin softmax varmi bilmiyorum eye areayi ascendlemem lazim :soy:
18 üstüysen siktir git dolgu yaptır o paraya napcan volufilini aq overpriced

• JFL
  • +1
  • +1
tamam ananla babanla git dolgu yaptır yaptırabiliyon yine öyle
o tür bişey yaptircak olsam burnu düzeltirim amk büyük değilde 45 derece aciyla duruyo orospu cocu yamuk bide tek deliği kapatıyo yamukluk nefeste alamıyom amk simetrinin anasini sikiyo

• +1
o tür bişey yaptircak olsam burnu düzeltirim amk büyük değilde 45 derece aciyla duruyo orospu cocu yamuk bide tek deliği kapatıyo yamukluk nefeste alamıyom amk simetrinin anasini sikiyo
tmm knk sahibindenden dolgu al onu yap evde diy

• +1
Reactions: Deleted member 251512, Deleted member 307488 and Deleted member 277275