ClearEmOut
Silver
Titlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ciao rumeno![]()
rispondate deficiente
AOOO
taci din guraciao rumeno![]()
why babyTitlu
Va fa mokktaci din gura
ma che cazzo sei un rumeno che è nato nel sud italiaVa fa mokk
lmao parli italiano? No io non sn rumeno nn parlo nemmeno una parola rumenama che cazzo sei un rumeno che è nato nel sud italia![]()
si, vivo in sto paese di merda quindi , an tu sei entrato in questo thread a casolmao parli italiano? No io non sn rumeno nn parlo nemmeno una parola rumena
Boh, nuje suditaliani siamm praticamente un parte del balcansi, vivo in sto paese di merda quindi , an tu sei entrato in questo thread a caso![]()
De ceTitlu
Cred ca este overtraiesti bro?
fuck man.... a intrat pe 12 ultima data. cand a fost tipu din iasi?Cred ca este over
O fi fost ala din Iasi care s-a aruncat de pe bloc
Nu stiu mi-a zis bunica despre asta sambatafuck man.... a intrat pe 12 ultima data. cand a fost tipu din iasi?
Bro stam in sub5land stai linistit ca o sa iti gasesti gagica si ca si sub3(am vazut oameni care efectiv aveau barbia asa de recesiva incat era aproape inexistenta)Titlu
better late than never ahhLast seen May 12, 2025
Cam târziu…..![]()
work hard not smart, incearca cu resell de haine, cursuri online, chestii de genul sunt ft multe idei care pot sa functioneze perioada asta mai ales ca sunt sarbatorile si ca e iarna, poti sa te legi de chestiile astea si sa ti alegi un produs care sa fie cautat dar nu saturat, si sa ii dai resell. Pe parcursul anilor am si facut o lista cu tot ce a prins si alte idei care pot sa prinda deci nu e greu deloc. Viata e un joc realmenteba dați idei de banimaxxing mă jur deja am 2 job uri glovo in weekend și combinații pula mea looksmaxul costă bani suplimente anabolizante peptide skin care medici morții lor dați idei
orfan de parca nu fac olx si vinted, imi trebuie ceva mai risky și sa fac bani urgent. Am două operații pe care vreau sa le fac iarna asta plus lasere chiar nu vreau să le aman, oricum e bine ca stau in ro ca dau mog ușor pula meawork hard not smart, incearca cu resell de haine, cursuri online, chestii de genul sunt ft multe idei care pot sa functioneze perioada asta mai ales ca sunt sarbatorile si ca e iarna, poti sa te legi de chestiile astea si sa ti alegi un produs care sa fie cautat dar nu saturat, si sa ii dai resell. Pe parcursul anilor am si facut o lista cu tot ce a prins si alte idei care pot sa prinda deci nu e greu deloc. Viata e un joc realmente![]()
si atunci de ce nu spui ca faci si altceva in rasa ta ca zici ca esti ultimul boschetar in mesj ala de ai zis ca ai 2 joburi si pe langa faci si glovo. intrebi de ceva risky, vinde tata droguri la colt de strada ce pot sa zic mai rapid de atat. Plus nu cred ca poti sa fii atat de urat ca sa fii atat de disperat sa ti faci 1685234 de operatii, atp just kys; esti corny asf "bine ca stau in ro ca dau mog ușor pula mea"orfan de parca nu fac olx si vinted, imi trebuie ceva mai risky și sa fac bani urgent. Am două operații pe care vreau sa le fac iarna asta plus lasere chiar nu vreau să le aman, oricum e bine ca stau in ro ca dau mog ușor pula mea
limbistule ai poză cu anime la pf, n-ai drept la vorbă! Te-ai dus să vinzi la scânteia țoale futu vă rasa de onanisti lingeți în pizda orice carpa cu dc uri marș în pula mea!si atunci de ce nu spui ca faci si altceva in rasa ta ca zici ca esti ultimul boschetar in mesj ala de ai zis ca ai 2 joburi si pe langa faci si glovo. intrebi de ceva risky, vinde tata droguri la colt de strada ce pot sa zic mai rapid de atat. Plus nu cred ca poti sa fii atat de urat ca sa fii atat de disperat sa ti faci 1685234 de operatii, atp just kys; esti corny asf "bine ca stau in ro ca dau mog ușor pula mea"![]()
ți-ai schimbat poza ce orfanalo gradinita ai grija sa nu mai plangi mult ca ti se ridica cortizolul si nu ti mai ies bine operatiile. Sa nu uiti bai faptasule ca atunci cand o sa faci copii tot o sa aiba genetica ta de maimuta si nu toate operatiile pe care o sa ti le faci![]()
pis pe tine de hoper infectți-ai schimbat poza ce orfanpis pe tine de hoper infect