Walter Whiteyi Anlamak

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Bronze
Bu yazıda biraz içimi dökmek istiyorum.Yıllardır yaşadığım kafa mı kurcalayan o kadar düşünce var ki.Bunları başkalarına anlatamamak,içimde tutmak beni hem ruhsal hem fiziki açıdan çok yordu.Ben iyi bir eğitim hayatına sahip biriydim 6.sınıfa kadar.Hani her öğretmenin övgüyle bahsettiği derslerinde başarılı olan o çocuk var ya o bendim işte.
Sonra işler değişmeye başladı.Başka bir ortamdaydım.Pek zeki insanlar değillerdi.Karakterleride kötüydü.Yanlış insanlarla girdiğim etkileşim beni bir yıkıma doğru sürükledi.
Artık o çalışkan derslerinde başarılı olan çocuk değildim.1 saat masa başında kalamıyordum.Zararlı alışkanlıkalrım vardı.Ve karakterimde iğrençleşmişti.
O başarılı çocuktan geriye hiçbir şey kalmamıştı.Artık iyi örnek değil kötü örnektim.
Lgs zamanı geldi.Artık bunu nasıl izah ederim bilmiyorum ama denemelerde 300ü geçemeyen ben 400+ puan yaparak pekte iyi olmayan bir fen lisesine gittim.
Oraya gidince işler değişmedi benim için.Çalışmadığım için berbat notlar alıyordum.İçimden çalışmak gelmiyordu.Zihnimi doldurduğum okumak boş,okusan ne olacak düşünceleri bilinçaltıma o kadar işlemişti ki ders çalışmak için attığım her adım beni dahada kötüleştiriyordu.
Sonra okul değişirdim ama işler değişmedi dahada kötüleşti.Lise hayatımda kimseyle konuşmadım sosyalleşmedim mezuniyet balosuna gitmedim.Hayatımın en iğrenç yıllarını geçirdim.Ne bir kız arkadaşım oldu neden erkek arkadaş ortamım.Tamamen yalnızdım.Tek başımaydım.Böyle bir yalnızlığın acısını yaşayan bilir.
Lise sınavında da bir bok yapamadım.Mezuna kaldım işler ilk başta iyi gidiyordu ama sonra yine tepetaklak oldu.
Ne yapacağımı bilmiyorum bir tarafım iyi bir üniversite iyi bir bölüm diyor diğer tarafım başka işlere yönel diyor.
Yine mezuna kalsam yine aynı şeyler olacak korkusu var.
İnstagramdan eski arkadaşlarıma baktım.Hepsi güzel üniversiteler güzel bölümler kazanmışlar ama ben hiçbir boku kazanamadım.İşin acı kısmı benim onlarla potansiyel olarak hiçbir farkımın olmamasıydı.Hatta bazılarından daha iyiydim.Ama bu potansiyeli değerlendiremedim.İçimde bunun öfkesini taşıyorum.
Umarım zaman güzel şeyler getirir.Artık vaktimi boş şeylere harcamayacağım.Büyüğünüz olarak size tavsiyem çok çalışın ve yapmadığınız için içinizde ukte kalan şeyleri yapın.Vaktinizi güzel değerlendirin giden vakit birdaha geri gelmiyor.

Last edited:
  • +1
Reactions: pashanimair and maarda
okumadim

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, xlegend and 1 other person
dnl.

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and maarda
@Grok yazar ne anlatmak istemiş?

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, xlegend and maarda
Lise hayatımda kimseyle konuşmadım sosyalleşmedim mezuniyet balosuna gitmedim.Hayatımın en iğrenç yıllarını geçirdim.Ne bir kız arkadaşım oldu neden erkek arkadaş ortamım.Tamamen yalnızdım.Tek başımaydım.Böyle bir yalnızlığın acısını yaşayan bilir.
Aynısı yaşandı,lisenin ilk yılları covidden gitti sonrada 11in ortasında açığa geçtim,walter whiteda mı böyle yaşamış onu anlamadım da neyse

Eğer okumak istiyorsan 1 sene daha mezuna kal cidden içinden ne geliyorsa onu yap amk,ailen baskı yapıyordur büyük ihtimalle ama bilmiyorum,doğuştan adhd olmadığını varsayarsak ilaçlarla sorunların büyük ölçüde giderilebilir çok geç kalmış değilsin bence

• +1
Reactions: pashanimair, İNTİKAM VAKTİ and Arisylva
Aynısı yaşandı,lisenin ilk yılları covidden gitti sonrada 11in ortasında açığa geçtim,walter whiteda mı böyle yaşamış onu anlamadım da neyse

Eğer okumak istiyorsan 1 sene daha mezuna kal cidden içinden ne geliyorsa onu yap amk,ailen baskı yapıyordur büyük ihtimalle ama bilmiyorum,doğuştan adhd olmadığını varsayarsak ilaçlarla sorunların büyük ölçüde giderilebilir çok geç kalmış değilsin bence
REİS İNAN BİLMİYORUM HAYATTA NE OLMAK İSTEDİĞİM KONUSUNDA FİKRİM YOK O ELEMANLARI İYİ ÜNİLERDE GÖRÜNCE ÇOK BÜYÜK BİR ÖFKE VE KISKANÇLIK YAŞADIM AKLIMDA SOSYAL MEDYA İÇERİK ÜRETİCİLİĞİ VAR AMA YA BAŞARISIZ OLURSAM BU BENİM SONUM OLUR AİLEM SÜREKLİ BAŞKALARIYLA KIYASLIYOR AKRABALAR ARKADAŞLAR SORUYOR NE KAZANDIN FALAN DİYE CEVAP VEREMEDİĞİM İÇİN KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and maarda
REİS İNAN BİLMİYORUM HAYATTA NE OLMAK İSTEDİĞİM KONUSUNDA FİKRİM YOK O ELEMANLARI İYİ ÜNİLERDE GÖRÜNCE ÇOK BÜYÜK BİR ÖFKE VE KISKANÇLIK YAŞADIM AKLIMDA SOSYAL MEDYA İÇERİK ÜRETİCİLİĞİ VAR AMA YA BAŞARISIZ OLURSAM BU BENİM SONUM OLUR AİLEM SÜREKLİ BAŞKALARIYLA KIYASLIYOR AKRABALAR ARKADAŞLAR SORUYOR NE KAZANDIN FALAN DİYE CEVAP VEREMEDİĞİM İÇİN KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM
Zaten pek seçeneğin yok ya üniye çalışacaksın yada şuan işe girip çalışmaya başlayacaksın,anlattıklarına bakarsak üniye gitmezsen ileride kesin pişman olursun gibime geliyor ama bu tamamen yazdığın şeylerden çıkardığım dandik tahmin
İçerik üreticiliği ile bir anda yükselemeyeceğin için kararını acil vermen gerekiyor,kararı verirken şuan ki geçici durumlara (baskı gibi) değilde geleceğini ve genel durumunu düşünerek ver

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and İNTİKAM VAKTİ
Zaten pek seçeneğin yok ya üniye çalışacaksın yada şuan işe girip çalışmaya başlayacaksın,anlattıklarına bakarsak üniye gitmezsen ileride kesin pişman olursun gibime geliyor ama bu tamamen yazdığın şeylerden çıkardığım dandik tahmin
İçerik üreticiliği ile bir anda yükselemeyeceğin için kararını acil vermen gerekiyor,kararı verirken şuan ki geçici durumlara (baskı gibi) değilde geleceğini ve genel durumunu düşünerek ver
kanka 1.mezun senemde aslında iyi başlamıştı her şey ama bir anda koptum dersten
şimdi anama babama desem 2.kere mezuna kalayım diye sinirden deliye dönecekler 2side narsist başarı gelmeyince öfkeleniyorlar
mezun yılındada çok baskı yaptılar ben strese gelemiyorum amk korkum şu eğer 2.mezun senemdede başarı gelmezse ne olacak

• +1
Reactions: maarda and pashanimair
Bu yazıda biraz içimi dökmek istiyorum.Yıllardır yaşadığım kafa mı kurcalayan o kadar düşünce var ki.Bunları başkalarına anlatamamak,içimde tutmak beni hem ruhsal hem fiziki açıdan çok yordu.Ben iyi bir eğitim hayatına sahip biriydim 6.sınıfa kadar.Hani her öğretmenin övgüyle bahsettiği derslerinde başarılı olan o çocuk var ya o bendim işte.
Sonra işler değişmeye başladı.Başka bir ortamdaydım.Pek zeki insanlar değillerdi.Karakterleride kötüydü.Yanlış insanlarla girdiğim etkileşim beni bir yıkıma doğru sürükledi.
Artık o çalışkan derslerinde başarılı olan çocuk değildim.1 saat masa başında kalamıyordum.Zararlı alışkanlıkalrım vardı.Ve karakterimde iğrençleşmişti.
O başarılı çocuktan geriye hiçbir şey kalmamıştı.Artık iyi örnek değil kötü örnektim.
Lgs zamanı geldi.Artık bunu nasıl izah ederim bilmiyorum ama denemelerde 300ü geçemeyen ben 400+ puan yaparak pekte iyi olmayan bir fen lisesine gittim.
Oraya gidince işler değişmedi benim için.Çalışmadığım için berbat notlar alıyordum.İçimden çalışmak gelmiyordu.Zihnimi doldurduğum okumak boş,okusan ne olacak düşünceleri bilinçaltıma o kadar işlemişti ki ders çalışmak için attığım her adım beni dahada kötüleştiriyordu.
Sonra okul değişirdim ama işler değişmedi dahada kötüleşti.Lise hayatımda kimseyle konuşmadım sosyalleşmedim mezuniyet balosuna gitmedim.Hayatımın en iğrenç yıllarını geçirdim.Ne bir kız arkadaşım oldu neden erkek arkadaş ortamım.Tamamen yalnızdım.Tek başımaydım.Böyle bir yalnızlığın acısını yaşayan bilir.
Lise sınavında da bir bok yapamadım.Mezuna kaldım işler ilk başta iyi gidiyordu ama sonra yine tepetaklak oldu.
Ne yapacağımı bilmiyorum bir tarafım iyi bir üniversite iyi bir bölüm diyor diğer tarafım başka işlere yönel diyor.
İnstagramdan eski arkadaşlarıma baktım.Hepsi güzel üniversiteler güzel bölümler kazanmışlar ama ben hiçbir boku kazanamadım.İşin acı kısmı benim onlarla potansiyel olarak hiçbir farkımın olmamasıydı.Hatta bazılarından daha iyiydim.Ama bu potansiyeli değerlendiremedim.İçimde bunun öfkesini taşıyorum.
Umarım zaman güzel şeyler getirir.Artık vaktimi boş şeylere harcamayacağım.Büyüğünüz olarak size tavsiyem çok çalışın ve yapmadığınız için içinizde ukte kalan şeyleri yapın.Vaktinizi güzel değerlendirin giden vakit birdaha geri gelmiyor.

This shit so funny to read when you don't understand a word

• +1
Reactions: pashanimair and EliasDePoop
@Grok yazar ne anlatmak istemiş?
Başarılı başladığınız eğitim hayatınızı yanlış çevre ve zararlı alışkanlıklar yüzünden kaybettiniz; sosyal hayattan uzaklaşıp motivasyonunuzu yitirdiniz. Sınavlarda istediğiniz sonucu elde edemeyince geleceğe dair kararsız kaldınız; şimdi vakti boşa harcamamayı ve potansiyelinizi değerlendirmeyi hedefliyorsunuz.

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Serialsuicide and pashanimair
Yazar, ilkokul yıllarına kadar çok başarılı ve övgü alan bir öğrenci olduğunu; ancak çevre değişikliğiyle yanlış insanlarla etkileşime girip bu başarısını kaybettiğini anlatıyor. Zararlı alışkanlıklar edinmiş, karakterinde olumsuz değişiklikler olmuş ve motivasyonunu tamamen yitirmiş. LGS’de beklenmedik şekilde iyi bir puan alıp fen lisesine yerleşmiş, ama çalışmadığı için başarısızlık devam etmiş. Lise hayatı boyunca yalnızlık, sosyalleşememe ve kendine yabancılaşma yaşamış. Üniversite sınavında da başarılı olamamış, mezuna kalmış ama süreç yine olumsuz ilerlemiş. Eski arkadaşlarının başarılarını görüp kendi potansiyelini harcadığını düşünüyor ve bu durumdan dolayı öfke hissediyor. Son olarak, içini dökerek geleceğe dair daha bilinçli ve çalışkan olma kararı aldığını ifade ediyor ve gençlere zamanlarını iyi değerlendirmeleri gerektiğini öğütlüyor.

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and pashanimair
If I get banned from the Turk section that shit's becoming my new profile bio tbh
Just shut up nigga
1752660390057

• +1
Reactions: pashanimair
Trollemediği için okey bence,biri racebait postu atsada yabancı banlasam amk

Sadece korku mu yoksa başaramayacağını düşünmeye iten birşey var mı
Şu hintli piçi banlasana jaat midir nedir

• +1

benimde en korktuğum şeylerden birisi buydu sınıfın her zaman en parlak öğrencisi bendim ailem hep uyardı kötü alışkanlıkları olab insanlardan uzak dur diye sözlerini dinledim iyice çalışıp tüm gerizekalı kekoların yüzyıl calıssa yapamayacağo bi dereceyle sehrimdeki fen lisesine girdim bu sene sınava gireceğim ve hedefim hacettepede tıp okuyup estetik cerrahi okumak her zaman prensibim kötü insanlarla beraber olacağıma tek olurum daha iyi kaliteli yalnızlık bile bir şeydir o yüzden umrumda değil o konular geleceğime odaklandım ve bunun icin fedakarlık yapmaya hazırım gerekirse 2-3 sene de olsa kalırım mezuna

• +1

bence git ders çalış iyi bi üni kazan yoksa pişman olursun eğer gitmezsende mogeater gibi ticaret falan yap ne yapıyo bilmiyom ama ticaret diyodu

• +1
Reactions: pashanimair and İNTİKAM VAKTİ
Trollemediği için okey bence,biri racebait postu atsada yabancı banlasam amk

Sadece korku mu yoksa başaramayacağını düşünmeye iten birşey var mı
Evet ders calismaktan pek haz etmiyorum disiplinimin bozulup 1.mezun senesindeki gibi olacagini dusunuyorum

• +1