whitemaxxing

tiredman

tiredman

Iron
Böyle bir şey mümkün mü ? etnik köri zencileri ten rengini avrupalılar gibi yapmak için hidrokinon ve cilt beyazlatma kremleri gibi şeyler deniyorlar. Böyle bir şey kahverengi ciltli tırrıkcel gardaşlarımda işe yarar mı ?

• +1
  • JFL
Reactions: recai iskender, maarda and Epochs
Böyle bir şey mümkün mü ? etnik köri zencileri ten rengini avrupalılar gibi yapmak için hidrokinon ve cilt beyazlatma kremleri gibi şeyler deniyorlar. Böyle bir şey kahverengi ciltli tırrıkcel gardaşlarımda işe yarar mı ?
hidrokinon + tret
+ belki kojic acid ama trde orijinali var mı bilmiyorum

Last edited:
Eğer cidden shitskinsen glutathione yada vitamin c enjekte etmen lazım ama hintli değilsen onlara gerek kalmaz gibi hidrokinon ve overdose msm yap

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
Eğer cidden shitskinsen glutathione yada vitamin c enjekte etmen lazım ama hintli değilsen onlara gerek kalmaz gibi hidrokinon ve overdose msm yap

Shitskin değilim ama açık kahverengi, sarı karışımı bir cilde sahibim .

• +1
Reactions: maarda
Shitskin değilim ama açık kahverengi, sarı karışımı bir cilde sahibim .
hidrokinon ve overdose msm yap
Bembeyaz olmazsında baya yeterli olur şu ikisini yapsan,olmazsa da başka birşey düşünürsün direkt en sona atlamana gerek yok

• +1
Reactions: tiredman
Kardeşim bonemaxxer felan ol napcan beyaz olup zenci BBC halo su çok dehşet boyun 185 falanda s,et bide esmersen problem yok ama onun dozu var şimdi esmer var bide tırrıkcel var tam hangisinin esmersen beyazlamayı s.et

• JFL
Reactions: recai iskender
Kardeşim bonemaxxer felan ol napcan beyaz olup zenci BBC halo su çok dehşet boyun 185 falanda s,et bide esmersen problem yok ama onun dozu var şimdi esmer var bide tırrıkcel var tam hangisinin esmersen beyazlamayı s.et
Tam esmer değilim açık buğdayım diyebilirim, cildim sarı gibi duruyor yani öyle tarif edeyim.

kızlar zaten esmer sevmiyo mu moruq nedir sizin derdiniz

aq zararları falan sikimde değil ama kendime iğne yapamam mk

• Hmm...
Reactions: maarda
Tam esmer değilim açık buğdayım diyebilirim, cildim sarı gibi duruyor yani öyle tarif edeyim.
yazın oyle oluyor benim kısın white geziyom