Who’s the Highest iq Turkish user

Maarda cyclea başladıgında öneriyo zaten amk hcgyse
172917 2

• JFL
Reactions: Topkra, susisesi, Serialsuicide and 1 other person
Tabiki benim 😎

• JFL
  • Ugh..
Reactions: Gordon Freeman and Serialsuicide
@Serialsuicide gulmesene oc 2 gune dateim var @maarda bisey de sen de amk sikim buz oldu

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Gordon Freeman and Serialsuicide
@Serialsuicide gulmesene oc 2 gune dateim var @maarda bisey de sen de amk sikim buz oldu
Başla amk oglu testonun açılmasına gerek yok başlaman için ilk 2 3 hafta düşük dozla başlamalydn zaten enjekte ettiginde

• +1
Reactions: susisesi
oglum testo daha acilmadi direkt basliyim mi hcg
çok fazla mesaj atmıssınız okuyamadım da test base olmadan küre girilmez ne alırsan al testonu baskılayacaksın o yüzden dışarıdan testo alman lazım
ilk küründe parana ve kendine ne kadar güvendiğine bağlı only testo yada testo + deca yapabilirsin,kür boyunca hcg kullanıp son enjeksiyondan 15 gün önce kesersen sorun olmaz kan testi verip duruma bağlı pct de yapabilirsin. böyle yazmıstı bi threade

• +1
Reactions: Serialsuicide
çok fazla mesaj atmıssınız okuyamadım da test base olmadan küre girilmez ne alırsan al testonu baskılayacaksın o yüzden dışarıdan testo alman lazım
ilk küründe parana ve kendine ne kadar güvendiğine bağlı only testo yada testo + deca yapabilirsin,kür boyunca hcg kullanıp son enjeksiyondan 15 gün önce kesersen sorun olmaz kan testi verip duruma bağlı pct de yapabilirsin. böyle yazmıstı bi threade
Aga sana critical thinking lazım

• Hmm...
Reactions: Trenmaxx1
yok çarşamba testo başladım işte dün 2. enjeksiyonu yaptım 500mg giriyom.

Hcg basmadım daha onu diyodum

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and Fridx
turkey mentioned rahhhhhh:HYPERCLAPHD:

yok çarşamba testo başladım işte dün 2. enjeksiyonu yaptım 500mg giriyom.

Hcg basmadım daha onu diyodum
Kral hcgyi testoyla aynı günde kullanablrdn e2 yi kontrol edeblcegini düşünüyosan 2. 3. Haftalarda başlamak daha mantıklı gelmeye başladı maarda mal amk 2 3 haftalarda testo nasıl aromatize olur falan ona göre hesaplanabiliyo maarda harbi grey amk iyi triadı yok anca replylerde yapıştırıyo:lul::ROFLMAO: