D
Deleted member 21931
B
You are a 6’4 normie facially or a 5’10 Chadlite which would you prefer to be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Height gives you much dopamine when you are around people but face idkFace definetly
6'4 NT normie.You are a 6’4 normie facially or a 5’10 Chadlite which would you prefer to be
This.Height and frame is everything
Oylamada 178 chadlite 193 normie yi 11 e 3 eziyorBoy Cok onemli ama yuz de onemli bana kalirsa 50-50. Ama 185 bir mtn nin sansi 173-178 bir htn- chadlitedan daha yuksek
178 zaten ortalamanin 8 cm ustu. Ve chadlite olmak cok zor, erkeklerin yuzde 5 u falan. 193 Mtn hatta high ltn 170-78 bir htn den daha sansliOylamada 178 chadlite 193 normie yi 11 e 3 eziyor
Bu çok saçma bir oylama açsan %90 175 htn yi 1.85 normie ye tercih eder chadlite demiyorum bile htnBoy Cok onemli ama yuz de onemli bana kalirsa 50-50. Ama 185 bir mtn nin sansi 173-178 bir htn- chadlitedan daha yuksek
193 olmak da çok zor çoğu kişiye 1.85 bile uzun geliyor en azından Tr de178 zaten ortalamanin 8 cm ustu. Ve chadlite olmak cok zor, erkeklerin yuzde 5 u falan. 193 Mtn hatta high ltn 170-78 bir htn den daha sansli
Imkani yok. Inan bana boy cok onemli. It will make or break you. 180 den kisa isen manlet olurdu ve allahina kadar mog yersinBu çok saçma bir oylama açsan %90 175 htn yi 1.85 normie ye tercih eder chadlite demiyorum bile htn
Ve bunlari 170 bir htn olarak soyluyorum lift giyerek ancak 175-4 olabiliyorum neyse ki. Blackpill for you193 olmak da çok zor çoğu kişiye 1.85 bile uzun geliyor en azından Tr de
Gerçek htn veya chadlite olmadan bilemezsin bunlar sadece teoriUzun bacaklar uzun ve buyuk kollar cok maskulen ozellikler cogu kiz inan bana maskuleniteye bakiyor bu yuzden cogu erkek tc de sakal birakip spora gidiyor. YUZ GUZELLIGI SUBJEKTIFTIR. Ve unutma ki boyle estetik bebek gibi yuzu cocuksu bu lan cok Kadin var. Benim foid arkadaslarima psl gods videosunu actim cogu dedi ki bu erkekler kucuk cocuk gibi gozukuyor
Fotoğrafını atsana hiç atmadın gerçekten htn misin değil misin 1.70 zaten over tier ve daha uzun olmalısın ama 1.75 ile 1.70 arasında büyük fark varVe bunlari 170 bir htn olarak soyluyorum lift giyerek ancak 175-4 olabiliyorum neyse ki. Blackpill for you
Aynen o da var. olmak kolay mi sence? Burada arjantinli bi elemen var slayer orospu evladi ama 170. Ama cok fit ve yuzu falan asiri guzel chadlite seviyesi tam cene kaslari falan. Oyle gozukmen lazim ki sansin olsun eger kisa isen @quemirasmanv2Gerçek htn veya chadlite olmadan bilemezsin bunlar sadece teori
Iste o fark Ben de yok. Ben 171-2 falanim ama liftlet ile 175 imFotoğrafını atsana hiç atmadın gerçekten htn misin değil misin 1.70 zaten over tier ve daha uzun olmalısın ama 1.75 ile 1.70 arasında büyük fark var
Boy uzatmak Cok kolay 4-5 cm hic onemli degil lift diye bisey var amkIste o fark Ben de yok. Ben 171-2 falanim ama liftlet ile 175 im
A beautiful bitch next to a tall subhumanSize is everything. The 5'10 chadlite will look like a bitch next to 6'4 normie.
Ben ya öyle olsaydın diyorumAynen o da var. olmak kolay mi sence? Burada arjantinli bi elemen var slayer orospu evladi ama 170. Ama cok fit ve yuzu falan asiri guzel chadlite seviyesi tam cene kaslari falan. Oyle gozukmen lazim ki sansin olsun eger kisa isen @quemirasmanv2
Oyle olsan yine daha iyi olamazdin. 194 bir gymmmaxed mtn seni siker atardi klupte falan. Ama yine de cok iyi olurduBen ya öyle olsaydın diyorum
Kısa boyluysan kulüpte ne işin var ama tiple sosyal çevre + instagramla çok kız sikersinOyle olsan yine daha iyi olamazdin. 194 bir gymmmaxed mtn seni siker atardi klupte falan. Ama yine de cok iyi olurdu
O etiketledigim eleman exception. Arjantin milli takiminda yok oyle adamlar amkBen ya öyle olsaydın diyorum
Retard you're comparing chad 5'10 vs truecel 6'4A beautiful bitch next to a tall subhuman
Sen tipini atsana özelden gerçek htn misin niye atmıyorsun doxxing yapmamO etiketledigim eleman exception. Arjantin milli takiminda yok oyle adamlar amk
Cope. 5'10 is not short enough for it to be such a failo. It does matter. Not just the height difference between the two.Retard you're comparing chad 5'10 vs truecel 6'4
The 6'4 normie will make the manlet chadlite invisible irl due to height halo. Females would find his face more attractive because it's seated 6 inches above the manlet's
Ne demek klup te ne isin var kisa boyluysan amk? Gayette sansin var ben Cok sahit oldum kendi gozlerimle kisa boylu elemanlarin klupte kiz goturdugune ama dedigim gibi Cok daha caba sarfetmen lazim ve senden daha uzun daha guclu birisi hee zaman 180 adim onunde olacakKısa boyluysan kulüpte ne işin var ama tiple sosyal çevre + instagramla çok kız sikersin
Yok kardes doxx olamam, ama sana yakin arkadaslarimi atabilirm rate yapSen tipini atsana özelden gerçek htn misin niye atmıyorsun doxxing yapmam
AtYok kardes doxx olamam, ama sana yakin arkadaslarimi atabilirm rate yap
Yeah but chads are fucking rareCope. 5'10 is not short enough for it to be such a failo. It does matter. Not just the height difference between the two.
5'10 chad >>>>>>>>>> 6'4 normie
And I like ping pong. So?Yeah but chads are fucking rare
Stupid fucking greycel keeps changing the terms to favor his argumentCope. 5'10 is not short enough for it to be such a failo. It does matter. Not just the height difference between the two.
5'10 chad >>>>>>>>>> 6'4 normie
You wrote chad and edited it, and you blame me? lol. Still stands with the chadlite.Stupid fucking greycel keeps changing the terms to favor his argument
I didn't. I can sense your lack of femur length from all this copeYou wrote chad and edited it, and you blame me? lol. Still stands with the chadlite.
You did. You don't give me any dopamine, keep talking with yourself from now on.I didn't. I can sense your lack of femur length from all this cope![]()
Reasons:Height mog is fake I'm 6'7 and MTN and don't get much pussy
View attachment 2032096
Belli olmuyo o aga. Tiktokmaxx lıysa o htn sikilmedik kız bırakmaz.178 zaten ortalamanin 8 cm ustu. Ve chadlite olmak cok zor, erkeklerin yuzde 5 u falan. 193 Mtn hatta high ltn 170-78 bir htn den daha sansli
Türk müsünBelli olmuyo o aga. Tiktokmaxx lıysa o htn sikilmedik kız bırakmaz.