Would you prefer face mogger or height mogger

To be happy

• 5’10 Chadlite

Votes: 29 78.4%
  • 6’4 Normie

Votes: 8 21.6%

• Total voters
    37
D

Deleted member 21931

B
You are a 6’4 normie facially or a 5’10 Chadlite which would you prefer to be

@PacinoCel

Height mog is fake I'm 6'7 and MTN and don't get much pussy

• +1
Reactions: zex
Face definetly

• +1
  • Hmm...
Reactions: Rt-Rust1, Deleted member 23558 and jojoyou
Height and frame is everything

Boy Cok onemli ama yuz de onemli bana kalirsa 50-50. Ama 185 bir mtn nin sansi 173-178 bir htn- chadlitedan daha yuksek

Size is everything. The 5'10 chadlite will look like a bitch next to 6'4 normie.

Boy Cok onemli ama yuz de onemli bana kalirsa 50-50. Ama 185 bir mtn nin sansi 173-178 bir htn- chadlitedan daha yuksek
Oylamada 178 chadlite 193 normie yi 11 e 3 eziyor

Oylamada 178 chadlite 193 normie yi 11 e 3 eziyor
178 zaten ortalamanin 8 cm ustu. Ve chadlite olmak cok zor, erkeklerin yuzde 5 u falan. 193 Mtn hatta high ltn 170-78 bir htn den daha sansli

• Hmm...
  • +1
Reactions: szolliontaraelis and Deleted member 21931
Bu çok saçma bir oylama açsan %90 175 htn yi 1.85 normie ye tercih eder chadlite demiyorum bile htn

178 zaten ortalamanin 8 cm ustu. Ve chadlite olmak cok zor, erkeklerin yuzde 5 u falan. 193 Mtn hatta high ltn 170-78 bir htn den daha sansli
193 olmak da çok zor çoğu kişiye 1.85 bile uzun geliyor en azından Tr de

• +1
Reactions: Deleted member 20848
Bu çok saçma bir oylama açsan %90 175 htn yi 1.85 normie ye tercih eder chadlite demiyorum bile htn
Imkani yok. Inan bana boy cok onemli. It will make or break you. 180 den kisa isen manlet olurdu ve allahina kadar mog yersin

Uzun bacaklar uzun ve buyuk kollar cok maskulen ozellikler cogu kiz inan bana maskuleniteye bakiyor bu yuzden cogu erkek tc de sakal birakip spora gidiyor. YUZ GUZELLIGI SUBJEKTIFTIR. Ve unutma ki boyle estetik bebek gibi yuzu cocuksu bu lan cok Kadin var. Benim foid arkadaslarima psl gods videosunu actim cogu dedi ki bu erkekler kucuk cocuk gibi gozukuyor

193 olmak da çok zor çoğu kişiye 1.85 bile uzun geliyor en azından Tr de
Ve bunlari 170 bir htn olarak soyluyorum lift giyerek ancak 175-4 olabiliyorum neyse ki. Blackpill for you

Uzun bacaklar uzun ve buyuk kollar cok maskulen ozellikler cogu kiz inan bana maskuleniteye bakiyor bu yuzden cogu erkek tc de sakal birakip spora gidiyor. YUZ GUZELLIGI SUBJEKTIFTIR. Ve unutma ki boyle estetik bebek gibi yuzu cocuksu bu lan cok Kadin var. Benim foid arkadaslarima psl gods videosunu actim cogu dedi ki bu erkekler kucuk cocuk gibi gozukuyor
Gerçek htn veya chadlite olmadan bilemezsin bunlar sadece teori

Ve bunlari 170 bir htn olarak soyluyorum lift giyerek ancak 175-4 olabiliyorum neyse ki. Blackpill for you
Fotoğrafını atsana hiç atmadın gerçekten htn misin değil misin 1.70 zaten over tier ve daha uzun olmalısın ama 1.75 ile 1.70 arasında büyük fark var

Gerçek htn veya chadlite olmadan bilemezsin bunlar sadece teori
Aynen o da var. olmak kolay mi sence? Burada arjantinli bi elemen var slayer orospu evladi ama 170. Ama cok fit ve yuzu falan asiri guzel chadlite seviyesi tam cene kaslari falan. Oyle gozukmen lazim ki sansin olsun eger kisa isen @quemirasmanv2

• +1
Reactions: Deleted member 21931
Fotoğrafını atsana hiç atmadın gerçekten htn misin değil misin 1.70 zaten over tier ve daha uzun olmalısın ama 1.75 ile 1.70 arasında büyük fark var
Iste o fark Ben de yok. Ben 171-2 falanim ama liftlet ile 175 im

Iste o fark Ben de yok. Ben 171-2 falanim ama liftlet ile 175 im
Boy uzatmak Cok kolay 4-5 cm hic onemli degil lift diye bisey var amk

Aynen o da var. olmak kolay mi sence? Burada arjantinli bi elemen var slayer orospu evladi ama 170. Ama cok fit ve yuzu falan asiri guzel chadlite seviyesi tam cene kaslari falan. Oyle gozukmen lazim ki sansin olsun eger kisa isen @quemirasmanv2
Ben ya öyle olsaydın diyorum

"normie" doesn't tell much tbh, because u can be normie with dimorphism and normie without dimorphism, that's 2 different things

• +1
Reactions: Deleted member 20848
Ben ya öyle olsaydın diyorum
Oyle olsan yine daha iyi olamazdin. 194 bir gymmmaxed mtn seni siker atardi klupte falan. Ama yine de cok iyi olurdu

Oyle olsan yine daha iyi olamazdin. 194 bir gymmmaxed mtn seni siker atardi klupte falan. Ama yine de cok iyi olurdu
Kısa boyluysan kulüpte ne işin var ama tiple sosyal çevre + instagramla çok kız sikersin

A beautiful bitch next to a tall subhuman
Retard you're comparing chad 5'10 vs truecel 6'4

The 6'4 normie will make the manlet chadlite invisible irl due to height halo. Females would find his face more attractive because it's seated 6 inches above the manlet's

O etiketledigim eleman exception. Arjantin milli takiminda yok oyle adamlar amk
Sen tipini atsana özelden gerçek htn misin niye atmıyorsun doxxing yapmam

Retard you're comparing chad 5'10 vs truecel 6'4

The 6'4 normie will make the manlet chadlite invisible irl due to height halo. Females would find his face more attractive because it's seated 6 inches above the manlet's
Cope. 5'10 is not short enough for it to be such a failo. It does matter. Not just the height difference between the two.

5'10 chad >>>>>>>>>> 6'4 normie

Kısa boyluysan kulüpte ne işin var ama tiple sosyal çevre + instagramla çok kız sikersin
Ne demek klup te ne isin var kisa boyluysan amk? Gayette sansin var ben Cok sahit oldum kendi gozlerimle kisa boylu elemanlarin klupte kiz goturdugune ama dedigim gibi Cok daha caba sarfetmen lazim ve senden daha uzun daha guclu birisi hee zaman 180 adim onunde olacak

Sen tipini atsana özelden gerçek htn misin niye atmıyorsun doxxing yapmam
Yok kardes doxx olamam, ama sana yakin arkadaslarimi atabilirm rate yap

Cope. 5'10 is not short enough for it to be such a failo. It does matter. Not just the height difference between the two.

Yeah but chads are fucking rare

Stupid fucking greycel keeps changing the terms to favor his argument

Stupid fucking greycel keeps changing the terms to favor his argument
You wrote chad and edited it, and you blame me? lol. Still stands with the chadlite.

You wrote chad and edited it, and you blame me? lol. Still stands with the chadlite.
I didn't. I can sense your lack of femur length from all this cope :lul:

I didn't. I can sense your lack of femur length from all this cope :lul:
You did. You don't give me any dopamine, keep talking with yourself from now on.

Belli olmuyo o aga. Tiktokmaxx lıysa o htn sikilmedik kız bırakmaz.

• +1
Reactions: Deleted member 21931
Imagine being chadlite IRL. 5'10" is a decent height, never a failo. Could gymcell and NT max and became a God

• +1
Reactions: Deleted member 22888 and Deleted member 21931