wendler3939
Iron
beyler bu yağ oranı nasıl düşer amk olmuyor bir türlü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kalori say spora gitbeyler bu yağ oranı nasıl düşer amk olmuyor bir türlü
carb cycle yapsana orosbu cocugubeyler bu yağ oranı nasıl düşer amk olmuyor bir türlü
yapıyom olmuyo allahını siktigimcarb cycle yapsana orosbu cocugu
yarramı ye ozaman dürbük götünü siktiğimyapıyom olmuyo allahını siktigim
1.68 boyunu sikeyim anadolulucelyarramı ye ozaman dürbük götünü siktiğim
obez kürdo1.68 boyunu sikeyim anadolulucel
amına koyduğumun anadolulu manletine bak %15e obez diyo proto iranid fenomla sülaleni sikerim
ya bu fotoğraf ne amk şu adamın galerisi kopartıyor
iranlıysan irana git la davaramına koyduğumun anadolulu manletine bak %15e obez diyo proto iranid fenomla sülaleni sikerim
memleketim burda gitmiyomiranlıysan irana git la davar
View attachment 5609837
kas kazan spor yap domuz gibi ye zayıf bir oruspu olma karı mısın senamına koyduğumun anadolulu manletine bak %15e obez diyo proto iranid fenomla sülaleni sikerim
kas kazanıyorum zaten şuan amacım lean olmak skeleton city falan değilkas kazan spor yap domuz gibi ye zayıf bir oruspu olma karı mısın sen
15bfde yeterince kas kütlen varsa zaten leansindir amk ben 16.5 70kg ile fit duruyorum zaten. o kadar fit değilde kötü değil yanikas kazanıyorum zaten şuan amacım lean olmak skeleton city falan değil
skinny fatden çıkmaya yeni başladım15bfde yeterince kas kütlen varsa zaten leansindir amk ben 16.5 70kg ile fit duruyorum zaten. o kadar fit değilde kötü değil yani
1k kalori aliyom günlük 7 aydir düşüyom valla ohhhbeyler bu yağ oranı nasıl düşer amk olmuyor bir türlü