yağ oranını düşürmek hk

travisbickle

travisbickle

Bronze
yağ yakmak için kilonun en az 2 katı kadar gram protein almak şart mı? 1.5 katı veya ona yakın bir miktar alsak yağ yakamaz mıyız? et fiyatları malum.

ya da bu miktara çıkabilmek için önerebileceğiniz taktikler var mı?

• +1
Reactions: Atsizz
yağ yakmak için kilonun en az 2 katı kadar gram protein almak şart mı? 1.5 katı veya ona yakın bir miktar alsak yağ yakamaz mıyız? et fiyatları malum.

1.6 katı al en az daha uzun tüketirsin aldığın eti

• +1
Reactions: Kayra139 and Atsizz
ataberk'in yag orani %8 olmasi lazim

• JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
yeme derken eğer burda dengeyi sağlayamazsam metabolizma bozulur yağ yakamam yine
Ben günde 500-600 kalori alarak 3 ayda sadece yattigim yerden bfyi 21-22den 12-13e dusurmustum bi ara metabolizmada yavaslamadı ama kollarim 38cmden 34e dustu kilomda 76dan 65e

Haklısın
Et pahalı ama tavuk uygun fiyatlı kilosu 80tl civarında
Çok mükemmelleştirmeye çalışma tabi ki 2 gram alabilirsen daha iyi ama 1.5 gr da gayet yeterli
Bu amına koduğumun ülkesinde en fp sey tavuk
Mikro olarak et kadar olamasa da yine de iyi

yağ yakmak için kilonun en az 2 katı kadar gram protein almak şart mı? 1.5 katı veya ona yakın bir miktar alsak yağ yakamaz mıyız?
maymun yağ yakmak istiyor
maymunun vücudu aldığı enerji verdiği enerjiden daha düşük olduğu durumlarda önceden biriktirdiği depolardaki enerjileri harcar
maymunun verdiği enerji aldığı enerjiyi geçerse maymun günde 10000 kalori alsa bile 11000 kalori yaktıgı icin yag oranini dusurecek
maymun yağ yakarken kas kaybetmemek istemek
maymun protein almak çünkü kas yapıtaşı protein olmak

• +1
Reactions: xlegend
DNP al ve reta

'yeme bro'

JAMA çalışması: Çok düşük karbonhidratla beslenenlerde kortizol atılımı daha yüksek çıkmış. Yani vücut resmen sürekli stres modunda
PubMed’de 11β-HSD1 çalışması: Düşük karbonhidrat diyeti kortizolün aktif formunu artırıyor → vücutta stres daha uzun süre kalıyor.
Meta-analiz (PMC9716400): İlk 3 hafta boyunca düşük karbonhidrat kortizolü net artırıyor, ancak uzun vadede vücut adapte olmaya çalışıyor. Ama egzersiz sonrası kortizol cevabı hep daha yüksek kalıyor

• +1
Reactions: Kayra139
Haklısın
Et pahalı ama tavuk uygun fiyatlı kilosu 80tl civarında
Çok mükemmelleştirmeye çalışma tabi ki 2 gram alabilirsen daha iyi ama 1.5 gr da gayet yeterli
Bu amına koduğumun ülkesinde en fp sey tavuk
Mikro olarak et kadar olamasa da yine de iyi
tavuk falan yiyip adam nasıl leanlıyor 100 gram tavukta 2.20gr yağ var ette falan daha yüksek hadi onu geçtim aldığn o proteinin hepsinin sindirebilidiğiniz falan mı sanıyonuz boktan diyetinizle lan bu ülkede her sabah beyaz ekmek yiyor insanlar

Kalori açığı knk

tavuk falan yiyip adam nasıl leanlıyor 100 gram tavukta 2.20gr yağ var ette falan daha yüksek hadi onu geçtim aldığn o proteinin hepsinin sindirebilidiğiniz falan mı sanıyonuz boktan diyetinizle lan bu ülkede her sabah beyaz ekmek yiyor insanlar
Ne anlattığın belli değil amk

• +1
Reactions: ayisiken
Yarrak yağsız bir şey mi var amk
Kalorisine oranla en sağlam protein tavuk göğsünde

hayatımda bundan saçma bişey duymadım mk

• +1
Reactions: Deleted member 132934 and Serialsuicide
hayatımda bundan saçma bişey duymadım mk
ya amınakodumun cahili siz tavuk et yiyemiyonuz ama hala ağlıyonuz bide oda zaralı amk yapmanız gereken tek şey kardiyo artı yüksek karbonhidrat şekeri enerji artı kardiyo devam şeker diyoruz ya bu mallar toz şekere kafa atar şimdi sebze ağırlıklı beslenerek lif bağırsak sağlığı düzeltmek sonra sadece dış görünüşün değil hayatın düzeliyo mk salağı

al oku amk malı kırmızı et vs vs yemek kalp damar sağlığını nasıl sikiyo

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34455534/

zaten dünya sağlık örgütündeki bilim adamlar mal bizim anime ppli adam cahil

dünya üzerinde diyet sağlık kitabı katogorisindeki en başarılı kitap yazarı 'douglas graham' the 80/10/10 diet yazarı bu abimizda mal ondan et yemiyo siz kralsınız harley johnstone gabriel cousens falan hepsi mal ya ondan hiçbiri et yemiyo SİZ KRALSINIZ EN ZEKİ SİZSİNİZ

• JFL
Reactions: Deleted member 132934 and Atsizz
https://www.instagram.com/durianrider_/

Screenshot 1

raw diyet savunucuları bile 50 60 yaşında böyle gözükürken kalp tıkanıklığından kanserden ölüp gideceksiniz SİZE ACIYANIN AMINAKOYİM GEBERİN MK

Last edited:
amınakodumun cahilleri ya varya bunlara karşı görüş anlatılmaz adama makale et bilimsel kanıt at ÜSTÜNE ÜSTLÜK 50 60 Yaşnıdaki adamın nasıl bu kadar lean YANİ BAK GÖRSEL KANIT BİLE GÖSTER YOK ABİ ADAM İLLAA DOMALACAK

yaklaşık 15-20kg verdim en önemli şey her gün aynı şeyi yemek disiplin oluşmadan kilo vermek çok zor bir de diyet kola mutlaka dolapta bulundur tatlı ihtiyacın geldiğinde işe yarıyor

ya amınakodumun cahili siz tavuk et yiyemiyonuz ama hala ağlıyonuz bide oda zaralı amk yapmanız gereken tek şey kardiyo artı yüksek karbonhidrat şekeri enerji artı kardiyo devam şeker diyoruz ya bu mallar toz şekere kafa atar şimdi sebze ağırlıklı beslenerek lif bağırsak sağlığı düzeltmek sonra sadece dış görünüşün değil hayatın düzeliyo mk salağı

al oku amk malı kırmızı et vs vs yemek kalp damar sağlığını nasıl sikiyo

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34455534/

zaten dünya sağlık örgütündeki bilim adamlar mal bizim anime ppli adam cahil

dünya üzerinde diyet sağlık kitabı katogorisindeki en başarılı kitap yazarı 'douglas graham' the 80/10/10 diet yazarı bu abimizda mal ondan et yemiyo siz kralsınız harley johnstone gabriel cousens falan hepsi mal ya ondan hiçbiri et yemiyo SİZ KRALSINIZ EN ZEKİ SİZSİNİZ
benim istedigim yemegi alcak gucum var

karşı çıktığım şey tavuk yiyerek leanlenmez demen
bahsettiğin şeyleri ben zaten biliyorum ve konu üstüne araştırıyorum hangisini yapmam daha doğrudur diye. bu nası bi agresiflik amını dingilini siktiğim

amınakodumun cahilleri ya varya bunlara karşı görüş anlatılmaz adama makale et bilimsel kanıt at ÜSTÜNE ÜSTLÜK 50 60 Yaşnıdaki adamın nasıl bu kadar lean YANİ BAK GÖRSEL KANIT BİLE GÖSTER YOK ABİ ADAM İLLAA DOMALACAK
allahını tokatlayayım ne anlatıyorsun amk

knk sen çok konuşuyon

Hic bir sey sart degil, sadece su iç ve acıkırsan biraz tuz ye.

4 güne extra yağ falan kalmaz

• +1
Reactions: Resistance.
'yeme bro'

JAMA çalışması: Çok düşük karbonhidratla beslenenlerde kortizol atılımı daha yüksek çıkmış. Yani vücut resmen sürekli stres modunda
PubMed’de 11β-HSD1 çalışması: Düşük karbonhidrat diyeti kortizolün aktif formunu artırıyor → vücutta stres daha uzun süre kalıyor.
Meta-analiz (PMC9716400): İlk 3 hafta boyunca düşük karbonhidrat kortizolü net artırıyor, ancak uzun vadede vücut adapte olmaya çalışıyor. Ama egzersiz sonrası kortizol cevabı hep daha yüksek kalıyor
Çok doğru bu 0 karb yaptığım dönem cidden stresimin arttığını hissediyodum yürümem daha hızlıydı sigaraya daha bağlıydım evde durmak istemiyordum