Yardım edin

elixxxeli

elixxxeli

Iron
Geçen günlerde bir kıza açıldım kız ortalamanın üzerinde bir tip 10/7 falan ona açıldıktan sonra ona zaman vermemi istedi bu arada kız sınıfımdan ama sanırım beni redd edecek ve bunun nedenini gerçekden anlayamıyorum çirkin biri degilim(kendi fikrim) ve nasıl desem biraz utangaç biriyim ve ona yaklaşıb benim hakkımda ne düşündüyünü sora bilmiyorum sizce kızlarla daha iyi utanmadan konuşmak için neler yapmalıyım? Nerede yanlış yapıyorum???

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
hmmm

• +1
Reactions: Auchelius and why not me?
gyme git

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and why not me?
Geçen günlerde bir kıza açıldım kız ortalamanın üzerinde bir tip 10/7 falan ona açıldıktan sonra ona zaman vermemi istedi bu arada kız sınıfımdan ama sanırım beni redd edecek ve bunun nedenini gerçekden anlayamıyorum çirkin biri degilim(kendi fikrim) ve nasıl desem biraz utangaç biriyim ve ona yaklaşıb benim hakkımda ne düşündüyünü sora bilmiyorum sizce kızlarla daha iyi utanmadan konuşmak için neler yapmalıyım? Nerede yanlış yapıyorum???
Kardeşim..

• +1
Reactions: why not me?
hmmmm yağ oranın kaç

hmmmm yağ oranın kaç
679

• +1
Reactions: flows5991
Bonesmashing yap

• JFL
Reactions: Yagiz8928
i utanmadan konuşmak için neler yapmalıyım? Nerede yanlış yapıyorum???
ilk başta kafanda büyütme kızı ''abi kız gugzel abi sarısın oüğühüğğ!'' kızla tanıstıgında bi bakıcan yalancı cıkıcak ork cıkıcak belki oç gibi biri çıkıcak keske hiç konusmasaymısım diceksin ve neye utanmışım diceksin şansını dene tanış utanılıcak bişey yok

• +1
Reactions: elixxxeli
Çirkin biri değilim (kendi fikrim)

• JFL
  • So Sad
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, Yagiz8928 and 3 others
zaman istiyorumun türkçesi sen bir kenarda dur, benim eski sevgilimle tekrardan birlikte olma durumum var ya da konuştuğum işlerin ilerleyebileceği ya da bana açılmasını beklediğim başka bir çocuk var, onlar olmadı seninle duruma göre bakarız demektir.

zaman isteyen kıza verilecek cevap git şu ötede bol bol zamanın varsa bekle demektir.

yani o kızı siktir et

• +1
Reactions: elixxxeli, Auchelius and Serialsuicide
Adam haklı mtn veya altı isen 190 altı olmayacan tabii önce face
:D orgu kapat dışarı çık. trnin %3'ü falan 1.90+dır. geriye kalan %97 eli sikinde mi geziyor amk

• +1
Reactions: flows5991, kullancı1998572619, BugraSA and 4 others
abartma yrram
erkeklerin kızların ne istediğini sandığı: yeter ki yakışıklı olsun benden birkaç cm uzun olması yeter.

kızların istediği: eli yüzü düzgün olsun bir de benden bi 20 cm uzun olsun.

• JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and Dathomirian Zabrak
:D orgu kapat dışarı çık. trnin %3'ü falan 1.90+dır. geriye kalan %97 eli sikinde mi geziyor amk
Tek önemli olan sevgili yapmak değil knk ben 190 altıyım ve sevgilim var ama mutlu ilişki yaşayamazsın karşındaki insanı önemsiyorsan ve yetersizsen

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
erkeklerin kızların ne istediğini sandığı: yeter ki yakışıklı olsun benden birkaç cm uzun olması yeter.

kızların istediği: eli yüzü düzgün olsun bir de benden bi 20 cm uzun olsun.

1000030676

• +1
Reactions: flows5991, Auchelius and Serialsuicide
Tek önemli olan sevgili yapmak değil knk ben 190 altıyım ve sevgilim var ama mutlu ilişki yaşayamazsın karşındaki insanı önemsiyorsan ve yetersizsen
Sikip geç aq chad değilsen mutlu edemezsin ztn foidleri

• +1
Reactions: flows5991, NoxInfernum, meynet and 1 other person
olm sen 187 değil misin aq boy hakkında yazdığın her postta içten bi rage geçiriyorum

• +1
Reactions: NoxInfernum
olm sen 187 değil misin aq boy hakkında yazdığın her postta içten bi rage geçiriyorum
86 kanka özel sebepler var beni böyle yapan ve yurtdışına yaptığım gezilerde hemfikir oldum yetersiz olduğuna

• +1
Reactions: NoxInfernum
yüzde 10 180 ve üzeri zaten amk ben 175 im boyum valla kısa gelmiyo o kadarda 86 ile nasıl böyle özgüvensizsiniz

• +1
Reactions: Serialsuicide
ilk başta kafanda büyütme kızı ''abi kız gugzel abi sarısın oüğühüğğ!'' kızla tanıstıgında bi bakıcan yalancı cıkıcak ork cıkıcak belki oç gibi biri çıkıcak keske hiç konusmasaymısım diceksin ve neye utanmışım diceksin şansını dene tanış utanılıcak bişey yok
Tavsiye için sağol belki de doğru soyluyorsun

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
Knk yüzün çok itici yanlış anlama biraz kilo al model değilsin sonuçta
yüzde 10 180 ve üzeri zaten amk ben 175 im boyum valla kısa gelmiyo o kadarda 86 ile nasıl böyle özgüvensizsiniz
Bence en az 20 25

• +1
Reactions: growthplatessss111 and elixxxeli
zaman istiyorumun türkçesi sen bir kenarda dur, benim eski sevgilimle tekrardan birlikte olma durumum var ya da konuştuğum işlerin ilerleyebileceği ya da bana açılmasını beklediğim başka bir çocuk var, onlar olmadı seninle duruma göre bakarız demektir.

zaman isteyen kıza verilecek cevap git şu ötede bol bol zamanın varsa bekle demektir.

yani o kızı siktir et
Buda bir seçenek ama belki de gerçekden zamana ehtiyacı var

boy iyiyse sıkıntı yok kulakları çöz kolay diye biliyom kepçeymiş sanırım boyun uzun diye aslında ona da gerek yok da boyun uzun işte sorun asosyal büyümenden / nd olmandan hallolur bence konuşa konuşa

• +1
Reactions: elixxxeli
boy iyiyse sıkıntı yok kulakları çöz kolay diye biliyom kepçeymiş sanırım boyun uzun diye aslında ona da gerek yok da boyun uzun işte sorun asosyal büyümenden / nd olmandan hallolur bence konuşa konuşa
Aslında asosyel degilim sadece kızlarla konuşdugum zqman elim ayagima giriyor

Users who are viewing this thread

Back