YARİN YAKİSİKLİ OLMAM LAZİM

xlegend

xlegend

incel degilim
kanki suan tras olcam sirada bekliyorum acil 1 gunde olabildice iyi olmam lazim bir olay var lutfen taktik

• +1
Reactions: Zagro, Deleted member 136656, Kayra139 and 1 other person
kanki suan tras olcam sirada bekliyorum acil 1 gunde olabildice iyi olmam lazim bir olay var lutfen taktik
3-4 litre su en az 15-20dk cardio carb yeme yarin dayanabilirsen uyandiktan sonra fastle drainge icin masaj yap sabah soguk dus ve yuzunu buzla ve dolasim ve inflamasyonu azalt hem de bloatingi

• +1
Reactions: Zagro, Zodiac, Kayra139 and 1 other person
3-4 litre su en az 15-20dk cardio carb yeme yarin dayanabilirsen uyandiktan sonra fastle drainge icin masaj yap sabah soguk dus ve yuzunu buzla ve dolasim ve inflamasyonu azalt hem de bloatingi
Oruc tutarim yarin ztn

• +1
Reactions: Deleted member 136656 and TrustMeBro
dün yakışıklı mıydın ?

Kanka daha iyi olmak için mtn adam her gun degisir
meyve bıçağıyla medial canthus yap evde başarılı olursan evde buccal fat removal falan da deneyebilirsin cano

• +1
Reactions: Zagro
Aga bugun tatli yedim ya bisi olur mu suan kessem

• JFL
Reactions: recai iskender and xlegend
meyve bıçağıyla medial canthus yap evde başarılı olursan evde buccal fat removal falan da deneyebilirsin cano
seni sevemedim heineken

• +1
Reactions: xlegend
yürü orospu çocuğu ignore hadi
Aptal orospu evladi ignoreu basar tabi hemen adinida heineken yapip low iqsunu hemen belli etmis hadi siktir git forumdan ananin agzina vermeyelim

• JFL
Reactions: Ratonnn
sevmeni bekleyen yok trustmebro
onu burda grey tayfa hariç kimse sevmiyo oda acisini diger greylere guc gosterisi yaparak cikariyor

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 136656 and menas
onu burda grey tayfa hariç kimse sevmiyo oda acisini diger greylere guc gosterisi yaparak cikariyor
sevmeyenler lsitesi
low iq tayfa
sinirli kuslar, ucube menas, weak nmn obez kari orospu evladi recai.

sevenler
geriye kalan herkes

• +1
  • JFL
Reactions: Ratonnn and Zodiac
geriye kalan herkes
1743107715851

Kill, eat, exploit the weak​

Posts 2,333 Reputation 1,784

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: cornerd nerd and Deleted member 136656
sevmeyenler lsitesi
low iq tayfa
sinirli kuslar, ucube menas, weak nmn obez kari orospu evladi recai.

sevenler
geriye kalan herkes
sen hariç herkes salak demi emmioğlu herkes salak herkes gerizekalı tek doğru sensin

• JFL
Reactions: Deleted member 136656 and menas
sen hariç herkes salak demi emmioğlu herkes salak herkes gerizekalı tek doğru sensin
sen ve nmnye satasana kadar seninde nmnninde benimle bi derdi yoktu yaklasik 3 hafta oncesine kadar yaptiginiz yorumlardan mal bireyler oldugunuz kararini aldim ve hak ettiginiz sekilde davranmaya basladim:lul:

• JFL
Reactions: Deleted member 100697
  • +1
Reactions: TrustMeBro
abilerle düzgün konuş ban yersin böyle saygılı olcan
olum bu türkler niye böyle ya her gittiği yerde mafyacılık oynuyorlar kurtlar vadisinden mi oluyor neyden oluyor anlamış değilim

• +1
Reactions: Deleted member 100697 and maarda
sen ve nmnye satasana kadar seninde nmnninde benimle bi derdi yoktu yaklasik 3 hafta oncesine kadar yaptiginiz yorumlardan mal bireyler oldugunuz kararini aldim ve hak ettiginiz sekilde davranmaya basladim:lul:
amcık sen bana sataşmadan önce mi ben sana tirad açtım sonra mı neyin tantanasını yapıyon sen sataşsan ne olur amınakodumun larpcısı

• +1
Reactions: Deleted member 136656
amcık sen bana sataşmadan önce mi ben sana tirad açtım sonra mı neyin tantanasını yapıyon sen sataşsan ne olur amınakodumun larpcısı
Sen thread acmadin ki zihinsel engelli oc. Ben millete cevap verirken senin gerizekalica yorumlarina maruz kaldigim icin bu herife satasiyimde lurkleyen greyler inanmasin salak sacma cope methodlara dedim ayni sey nmn icinde gecerli fakat menas icin degil. O apayri bir seviyede dusuk iq olarak.

Sen thread acmadin ki zihinsel engelli oc. Ben millete cevap verirken senin gerizekalica yorumlarina maruz kaldigim icin bu herife satasiyimde lurkleyen greyler inanmasin salak sacma cope methodlara dedim ayni sey nmn icinde gecerli fakat menas icin degil. O apayri bir seviyede dusuk iq olarak.
ben method paylaşmıyom ki mal orospu evladı nmnde paylaşmiyo ayni şekil benim max attiğim method ilişki rehberiydi

• JFL
Reactions: Deleted member 136656
ben method paylaşmıyom ki mal orospu evladı nmnde paylaşmiyo ayni şekil benim max attiğim method ilişki rehberiydi
yarramin kafasi guide mi atiyosun dedik cope oldugu bilinen methodlara inanip yayiyorsun ve forumdaki her threade low iq bir cevap veriyosun, nmnde manlet gymcelligine ragmen dogalken max 120 replemis ilacli bench bile atmiyor frame'i inanilmaz weak odakli training yerine ortaya karisik standart bir split kullaniyodur kim bilir. Aptal orospu cocugu boyle bir farkindalik yoksunlugu dunya uzerinde ilk herhalde:lul:

water amk belli değil mi ztn mal olduğu

abini ayrı seni ayrı sikerim orospu evladı uza sana da ignore
BAHAHAHAHA YENI GELMIS SINDIDEN ZORBALANIYO APTAL OROSPU COCUGU🤣

olum bu türkler niye böyle ya her gittiği yerde mafyacılık oynuyorlar kurtlar vadisinden mi oluyor neyden oluyor anlamış değilim
Asil mafya yeni gelen ve ogrenmek isteyen cahil uyeleri kendileride bi bok bilmemelerine ragmen otekilestiren ekiptir

• +1
Reactions: Zodiac
BAHAHAHAHA YENI GELMIS SINDIDEN ZORBALANIYO APTAL OROSPU COCUGU🤣
oo kanka siz fena zorbaymıssınız ya sen biraz farklısın sanırım peki orospu annenden dolayı abused dog syndrome yaşıyo olabilir misin :ROFLMAO::ROFLMAO::LOL::LOL: 26 yasındayım kanka taylanddayım arkadasım yok kanka türkiyeden 18 yas cocuklarla arkadas oluyom kanka irlde arkadasım yok kankaaa :p:p:D:D:LOL::LOL:

• +1
Reactions: Deleted member 100697 and menas
oo kanka siz fena zorbaymıssınız ya sen biraz farklısın sanırım peki orospu annenden dolayı abused dog syndrome yaşıyo olabilir misin :ROFLMAO::ROFLMAO::LOL::LOL: 26 yasındayım kanka taylanddayım arkadasım yok kanka türkiyeden 18 yas cocuklarla arkadas oluyom kanka irlde arkadasım yok kankaaa :p:p:D:D:LOL::LOL:
jfkdjdidjeickejsodmjejeo vay cahil orospu evladi adini heineken yapan bi orospu evladindanda anca bu vizyonu beklerdim zaten🤣 kiz eli degmemis odasindan cikmayan orospu evladi uza bu forumdan senin tipin duzelemeyecek durumdadir zaten

jfkdjdidjeickejsodmjejeo vay cahil orospu evladi adini heineken yapan bi orospu evladindanda anca bu vizyonu beklerdim zaten🤣 kiz eli degmemis odasindan cikmayan orospu evladi uza bu forumdan senin tipin duzelemeyecek durumdadir zaten
htnyim slay countum azcık daha çıkarsa annenin yattığı erkek sayısını bile geçicek :p ağır sağcısın sanırım heinekenle ne gibi bi problemin var

htnyim slay countum azcık daha çıkarsa annenin yattığı erkek sayısını bile geçicek :p ağır sağcısın sanırım heinekenle ne gibi bi problemin var
KRIEHSKDKEIDOSKS BEYLER BEN HTNIYIM SLAYLIYORUM ASDAFAFAFAGAGAYAHS KOYA KOYA EB BOKTAN BIRAYI SECMISSIN APTAL OC NE GIBI PROBLEMIN VAR DIYO BIDE BIRA BILGIN BUNDAN IBARETSE SLAYI BIRAK SENIN DAHA BI BARA ADIM ATMISLIGIN YOKTUR ANASI FOLLIK🤣

KRIEHSKDKEIDOSKS BEYLER BEN HTNIYIM SLAYLIYORUM ASDAFAFAFAGAGAYAHS KOYA KOYA EB BOKTAN BIRAYI SECMISSIN APTAL OC NE GIBI PROBLEMIN VAR DIYO BIDE BIRA BILGIN BUNDAN IBARETSE SLAYI BIRAK SENIN DAHA BI BARA ADIM ATMISLIGIN YOKTUR ANASI FOLLIK🤣
türbanlı ananın götüne 2 posta çakayım kanka gizli sağcılık yapma

türbanlı ananın götüne 2 posta çakayım kanka gizli sağcılık yapma
18in ustunde olma imkanin yok jddiwikidkdikdj okudukca yariliyorum amk orospu evladi ne kadar icerlemissin greyler low iqyu cok kolay belli ediyo🤣🤣

• JFL
18in ustunde olma imkanin yok jddiwikidkdikdj okudukca yariliyorum amk orospu evladi ne kadar icerlemissin greyler low iqyu cok kolay belli ediyo🤣🤣
knk sana üzüldüğüm için cevap veriyorum farkındasın dimi :(

knk sana üzüldüğüm için cevap veriyorum farkındasın dimi :(
Cok acinasi oldugunun daha farkina varmamissin hala belli ki. Gelmis burda ortaokul comebackleri yazmaya calisiyo tiktoktan ogrendigi ne yazikki burasi 9c degil snei kurtarmaz bu tarz cevaplar

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac and Deleted member 136656
Cok acinasi oldugunun daha farkina varmamissin hala belli ki. Gelmis burda ortaokul comebackleri yazmaya calisiyo tiktoktan ogrendigi ne yazikki burasi 9c degil snei kurtarmaz bu tarz cevaplar
knk gerçekten üzülüyorum sana comebacklik tiktokluk durum yok yemin ederim ki üzülüyorum

knk gerçekten üzülüyorum sana comebacklik tiktokluk durum yok yemin ederim ki üzülüyorum
Gidip thread acmis bide zavalliga bak hdisnjsisndjesodusej olm iyiki geldin lan senin gibi herkesi banlatmistim ya da forumu biraktirtmistim simdi bi ucube daha oldu ugrasacak

Gidip thread acmis bide zavalliga bak hdisnjsisndjesodusej olm iyiki geldin lan senin gibi herkesi banlatmistim ya da forumu biraktirtmistim simdi bi ucube daha oldu ugrasacak
hayatın bundan mı ibaret

hayatın bundan mı ibaret
Low iq oldugun icin anlayacagini sanmiyorum ama belki digital nomad ne bilirsin belirli donem araliklarinda calisiyorum evden pc basinda o sirada arkadan zaten realde ezilen ucubeleri sanaldada ezmek hosuma gidiyor malliklarina guluyorum

• +1
lan senin gibi herkesi banlatmistim ya da forumu biraktirtmistim simdi bi ucube daha oldu ugrasacak
insanlarin subforumu terketmesinin sebebi senin "biraktirman" degil subforumun anasini sikmen orospu evladi @Xavier @Zagro @angrybirds @maarda

(mal mal seyler yazma
1743165361313
bu fotograf lazim oldu onu ariyodum)

• +1
  • JFL
Reactions: cornerd nerd, Deleted member 100697, Deleted member 136656 and 1 other person