xlegend
incel degilim
kanki suan tras olcam sirada bekliyorum acil 1 gunde olabildice iyi olmam lazim bir olay var lutfen taktik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
3-4 litre su en az 15-20dk cardio carb yeme yarin dayanabilirsen uyandiktan sonra fastle drainge icin masaj yap sabah soguk dus ve yuzunu buzla ve dolasim ve inflamasyonu azalt hem de bloatingikanki suan tras olcam sirada bekliyorum acil 1 gunde olabildice iyi olmam lazim bir olay var lutfen taktik
Oruc tutarim yarin ztn3-4 litre su en az 15-20dk cardio carb yeme yarin dayanabilirsen uyandiktan sonra fastle drainge icin masaj yap sabah soguk dus ve yuzunu buzla ve dolasim ve inflamasyonu azalt hem de bloatingi
dün yakışıklı mıydın ?kanki suan tras olcam sirada bekliyorum acil 1 gunde olabildice iyi olmam lazim bir olay var lutfen taktik
Kanka daha iyi olmak için mtn adam her gun degisirdün yakışıklı mıydın ?
meyve bıçağıyla medial canthus yap evde başarılı olursan evde buccal fat removal falan da deneyebilirsin canoKanka daha iyi olmak için mtn adam her gun degisir
Aga bugun tatli yedim ya bisi olur mu suan kessem3-4 litre su en az 15-20dk cardio carb yeme yarin dayanabilirsen uyandiktan sonra fastle drainge icin masaj yap sabah soguk dus ve yuzunu buzla ve dolasim ve inflamasyonu azalt hem de bloatingi
benim kedim bugün 6 tane soğuk baklava yediAga bugun tatli yedim ya bisi olur mu suan kessem
glukojeni sisteminden atman zorAga bugun tatli yedim ya bisi olur mu suan kessem
seni sevemedim heinekenmeyve bıçağıyla medial canthus yap evde başarılı olursan evde buccal fat removal falan da deneyebilirsin cano
sevmeni bekleyen yok trustmebroseni sevemedim heineken
Hadi uza o yuzden heinekensevmeni bekleyen yok trustmebro
ne anlatıon mk sana bişey yazan yokHadi uza o yuzden heineken
Olm uza demedim mi aqne anlatıon mk sana bişey yazan yok
yürü orospu çocuğu ignore hadiOlm uza demedim mi aq
Aptal orospu evladi ignoreu basar tabi hemen adinida heineken yapip low iqsunu hemen belli etmis hadi siktir git forumdan ananin agzina vermeyelimyürü orospu çocuğu ignore hadi
oruc tutma su icip debloat olman lazimOruc tutarim yarin ztn
onu burda grey tayfa hariç kimse sevmiyo oda acisini diger greylere guc gosterisi yaparak cikariyorsevmeni bekleyen yok trustmebro
sevmeyenler lsitesionu burda grey tayfa hariç kimse sevmiyo oda acisini diger greylere guc gosterisi yaparak cikariyor
geriye kalan herkes
sen hariç herkes salak demi emmioğlu herkes salak herkes gerizekalı tek doğru sensinsevmeyenler lsitesi
low iq tayfa
sinirli kuslar, ucube menas, weak nmn obez kari orospu evladi recai.
sevenler
geriye kalan herkes
sen ve nmnye satasana kadar seninde nmnninde benimle bi derdi yoktu yaklasik 3 hafta oncesine kadar yaptiginiz yorumlardan mal bireyler oldugunuz kararini aldim ve hak ettiginiz sekilde davranmaya basladimsen hariç herkes salak demi emmioğlu herkes salak herkes gerizekalı tek doğru sensin
onu burda grey tayfa hariç kimse sevmiyo oda acisini diger greylere guc gosterisi yaparak cikariyor
abilerle düzgün konuş ban yersin böyle saygılı olcanyürü orospu çocuğu ignore hadi
malmeyve bıçağıyla medial canthus yap evde başarılı olursan evde buccal fat removal falan da deneyebilirsin cano
olum bu türkler niye böyle ya her gittiği yerde mafyacılık oynuyorlar kurtlar vadisinden mi oluyor neyden oluyor anlamış değilimabilerle düzgün konuş ban yersin böyle saygılı olcan
iftara gidicem aksam ayıp olur amkoruc tutma su icip debloat olman lazim
amcık sen bana sataşmadan önce mi ben sana tirad açtım sonra mı neyin tantanasını yapıyon sen sataşsan ne olur amınakodumun larpcısısen ve nmnye satasana kadar seninde nmnninde benimle bi derdi yoktu yaklasik 3 hafta oncesine kadar yaptiginiz yorumlardan mal bireyler oldugunuz kararini aldim ve hak ettiginiz sekilde davranmaya basladim![]()
Sen thread acmadin ki zihinsel engelli oc. Ben millete cevap verirken senin gerizekalica yorumlarina maruz kaldigim icin bu herife satasiyimde lurkleyen greyler inanmasin salak sacma cope methodlara dedim ayni sey nmn icinde gecerli fakat menas icin degil. O apayri bir seviyede dusuk iq olarak.amcık sen bana sataşmadan önce mi ben sana tirad açtım sonra mı neyin tantanasını yapıyon sen sataşsan ne olur amınakodumun larpcısı
ben method paylaşmıyom ki mal orospu evladı nmnde paylaşmiyo ayni şekil benim max attiğim method ilişki rehberiydiSen thread acmadin ki zihinsel engelli oc. Ben millete cevap verirken senin gerizekalica yorumlarina maruz kaldigim icin bu herife satasiyimde lurkleyen greyler inanmasin salak sacma cope methodlara dedim ayni sey nmn icinde gecerli fakat menas icin degil. O apayri bir seviyede dusuk iq olarak.
yarramin kafasi guide mi atiyosun dedik cope oldugu bilinen methodlara inanip yayiyorsun ve forumdaki her threade low iq bir cevap veriyosun, nmnde manlet gymcelligine ragmen dogalken max 120 replemis ilacli bench bile atmiyor frame'i inanilmaz weak odakli training yerine ortaya karisik standart bir split kullaniyodur kim bilir. Aptal orospu cocugu boyle bir farkindalik yoksunlugu dunya uzerinde ilk herhaldeben method paylaşmıyom ki mal orospu evladı nmnde paylaşmiyo ayni şekil benim max attiğim method ilişki rehberiydi
ben yaptım mtnden htn oldum
water amk belli değil mi ztn mal olduğuonu burda grey tayfa hariç kimse sevmiyo oda acisini diger greylere guc gosterisi yaparak cikariyor
abini ayrı seni ayrı sikerim orospu evladı uza sana da ignoreabilerle düzgün konuş ban yersin böyle saygılı olcan
BAHAHAHAHA YENI GELMIS SINDIDEN ZORBALANIYO APTAL OROSPU COCUGUabini ayrı seni ayrı sikerim orospu evladı uza sana da ignore
Asil mafya yeni gelen ve ogrenmek isteyen cahil uyeleri kendileride bi bok bilmemelerine ragmen otekilestiren ekiptirolum bu türkler niye böyle ya her gittiği yerde mafyacılık oynuyorlar kurtlar vadisinden mi oluyor neyden oluyor anlamış değilim
oo kanka siz fena zorbaymıssınız ya sen biraz farklısın sanırım peki orospu annenden dolayı abused dog syndrome yaşıyo olabilir misinBAHAHAHAHA YENI GELMIS SINDIDEN ZORBALANIYO APTAL OROSPU COCUGU![]()
jfkdjdidjeickejsodmjejeo vay cahil orospu evladi adini heineken yapan bi orospu evladindanda anca bu vizyonu beklerdim zatenoo kanka siz fena zorbaymıssınız ya sen biraz farklısın sanırım peki orospu annenden dolayı abused dog syndrome yaşıyo olabilir misin26 yasındayım kanka taylanddayım arkadasım yok kanka türkiyeden 18 yas cocuklarla arkadas oluyom kanka irlde arkadasım yok kankaaa
![]()
htnyim slay countum azcık daha çıkarsa annenin yattığı erkek sayısını bile geçicekjfkdjdidjeickejsodmjejeo vay cahil orospu evladi adini heineken yapan bi orospu evladindanda anca bu vizyonu beklerdim zatenkiz eli degmemis odasindan cikmayan orospu evladi uza bu forumdan senin tipin duzelemeyecek durumdadir zaten
KRIEHSKDKEIDOSKS BEYLER BEN HTNIYIM SLAYLIYORUM ASDAFAFAFAGAGAYAHS KOYA KOYA EB BOKTAN BIRAYI SECMISSIN APTAL OC NE GIBI PROBLEMIN VAR DIYO BIDE BIRA BILGIN BUNDAN IBARETSE SLAYI BIRAK SENIN DAHA BI BARA ADIM ATMISLIGIN YOKTUR ANASI FOLLIKhtnyim slay countum azcık daha çıkarsa annenin yattığı erkek sayısını bile geçicekağır sağcısın sanırım heinekenle ne gibi bi problemin var
türbanlı ananın götüne 2 posta çakayım kanka gizli sağcılık yapmaKRIEHSKDKEIDOSKS BEYLER BEN HTNIYIM SLAYLIYORUM ASDAFAFAFAGAGAYAHS KOYA KOYA EB BOKTAN BIRAYI SECMISSIN APTAL OC NE GIBI PROBLEMIN VAR DIYO BIDE BIRA BILGIN BUNDAN IBARETSE SLAYI BIRAK SENIN DAHA BI BARA ADIM ATMISLIGIN YOKTUR ANASI FOLLIK![]()
18in ustunde olma imkanin yok jddiwikidkdikdj okudukca yariliyorum amk orospu evladi ne kadar icerlemissin greyler low iqyu cok kolay belli ediyotürbanlı ananın götüne 2 posta çakayım kanka gizli sağcılık yapma
knk sana üzüldüğüm için cevap veriyorum farkındasın dimi18in ustunde olma imkanin yok jddiwikidkdikdj okudukca yariliyorum amk orospu evladi ne kadar icerlemissin greyler low iqyu cok kolay belli ediyo![]()
Cok acinasi oldugunun daha farkina varmamissin hala belli ki. Gelmis burda ortaokul comebackleri yazmaya calisiyo tiktoktan ogrendigi ne yazikki burasi 9c degil snei kurtarmaz bu tarz cevaplarknk sana üzüldüğüm için cevap veriyorum farkındasın dimi![]()
knk gerçekten üzülüyorum sana comebacklik tiktokluk durum yok yemin ederim ki üzülüyorumCok acinasi oldugunun daha farkina varmamissin hala belli ki. Gelmis burda ortaokul comebackleri yazmaya calisiyo tiktoktan ogrendigi ne yazikki burasi 9c degil snei kurtarmaz bu tarz cevaplar
Gidip thread acmis bide zavalliga bak hdisnjsisndjesodusej olm iyiki geldin lan senin gibi herkesi banlatmistim ya da forumu biraktirtmistim simdi bi ucube daha oldu ugrasacakknk gerçekten üzülüyorum sana comebacklik tiktokluk durum yok yemin ederim ki üzülüyorum
hayatın bundan mı ibaretGidip thread acmis bide zavalliga bak hdisnjsisndjesodusej olm iyiki geldin lan senin gibi herkesi banlatmistim ya da forumu biraktirtmistim simdi bi ucube daha oldu ugrasacak
Low iq oldugun icin anlayacagini sanmiyorum ama belki digital nomad ne bilirsin belirli donem araliklarinda calisiyorum evden pc basinda o sirada arkadan zaten realde ezilen ucubeleri sanaldada ezmek hosuma gidiyor malliklarina guluyorumhayatın bundan mı ibaret
insanlarin subforumu terketmesinin sebebi senin "biraktirman" degil subforumun anasini sikmen orospu evladi @Xavier @Zagro @angrybirds @maardalan senin gibi herkesi banlatmistim ya da forumu biraktirtmistim simdi bi ucube daha oldu ugrasacak