Yatış pozisyonu

Yagiz8928

Yagiz8928

Silver
Arastirdigima göre sürekli sol tarafa yatmak yada sağ tarafa yatmak uzun vadede hafif yüz asimetrisi yapabiliyormuş. Kendimi nasıl sırt üstü yatmaya alıştırırım?

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, kurdistan and 1 other person
ben yastığımı boyle boyun yastığı gibi doluyorum boynuma kollarımın arasına iki tane yastık alıyorum kucuk oyle uyuyorum sırt ustu ama bilmiyorum ise yarar mı

• +1
Reactions: kurdistan and Yagiz8928
ben yastığımı boyle boyun yastığı gibi doluyorum boynuma kollarımın arasına iki tane yastık alıyorum kucuk oyle uyuyorum sırt ustu ama bilmiyorum ise yarar mı
Denicem

• +1
Reactions: kurdistan and enes batur agartha
Arastirdigima göre sürekli sol tarafa yatmak yada sağ tarafa yatmak uzun vadede hafif yüz asimetrisi yapabiliyormuş. Kendimi nasıl sırt üstü yatmaya alıştırırım?
baba yok öle bişi ya genetik direkt kemikle alakalı asimetrilerin coğu

• +1
  • Hmm...
  • Love it
Reactions: flows5991, pashanimair, Serialsuicide and 3 others
bende bi etkisi oldugunu dusunmuyorum ama sırtustu daha guzel geliyo yatması

• +1
Reactions: kurdistan and Resistance.
kanka 5 gün boyunca uykuya dalman 30 dakika sürüyo sonrasında direk alışıyosun

sert içine gömülmeyen bi yastık kullan
yatağının eğimli olmadığından emin ol ( yatak ve değiştirdim ben bu yüzden )

onun dışı iyice uykun gelince gir yatağa
kafein zart zurt alma no stimulant
basit uyku hygene uygula

• +1
  • Love it
Reactions: kurdistan and Yagiz8928
Şimdi şöyle kardeşim

• JFL
  • +1
Reactions: Yagiz8928, kurdistan and why not me?

Araştırmalar var ama uzun süreli alışkanlıklarda ve geçici oluyor

• +1
Reactions: kurdistan, Auchelius and Resistance.

Araştırmalar var ama uzun süreli alışkanlıklarda ve etkisi geçici oluyor
bende ptosis gibi bir sey var onu duzeltmek icin sirtustu uyumaya baslamistim ama ne kadar suruyo duzelmesi bilmiyorum. Oyle asimetriler yüzün bloated olmasından da olabilir

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, kurdistan and Yagiz8928
kanka 5 gün boyunca uykuya dalman 30 dakika sürüyo sonrasında direk alışıyosun

sert içine gömülmeyen bi yastık kullan
yatağının eğimli olmadığından emin ol ( yatak ve değiştirdim ben bu yüzden )

onun dışı iyice uykun gelince gir yatağa
kafein zart zurt alma no stimulant
basit uyku hygene uygula
Sağol. Ben bide bir ara asker yatma ritüeli denemiştim hiçbir sike yaramamıştı

• +1
Reactions: kurdistan
Sağol. Ben bide bir ara asker yatma ritüeli denemiştim hiçbir sike yaramamıştı
yaramıyo kanka

magnezyim glysinate 400mg 1 saat önce yatmadan

daha derin uyumamı sağladı sırt üstü uykuya daldıktan sonra poziyson değiştirmemekte önemli

yatağın dümdüz olması çok önemli eğimli yatakta düz yatılmıyo ben kitapla fln düzeltiyodum gerekirse baloncuklu düzlük ölçme şeysiyle ölç

Last edited:
  • +1
Reactions: Yagiz8928 and kurdistan
bende ptosis gibi bir sey var onu duzeltmek icin sirtustu uyumaya baslamistim ama ne kadar suruyo duzelmesi bilmiyorum. Oyle asimetriler yüzün bloated olmasından da olabilir
alakası yok diye biliyorum. Ptosis sadece ameliyatla geçiyo ve bir tane damlayla(sanırım)

alakası yok diye biliyorum. Ptosis sadece ameliyatla geçiyo ve bir tane damlayla(sanırım)
iste o kadar fazla bi ptosis değil eskiden cok sadece bir gozumu kıstıgım icin azıcık olusmus o yuzden ameliyat gerekli mi bilemedim

• +1
Reactions: Yagiz8928
yaramıyo kanka

magnezyim glysinate 400mg 1 saat önce yatmadan

daha derin uyumamı sağladı sırt üstü uykuya daldıktan sonra poziyson değiştirmemekte önemli

yatağın dümdüz olması çok önemli eğimli yatakta düz yatılmıyo ben kitapla fln düzeltiyodum gerekirse baloncuklu düzlük ölçme şeysiyle ölç
Melatonin alinirmi sence

iste o kadar fazla bi ptosis değil eskiden cok sadece bir gozumu kıstıgım icin azıcık olusmus o yuzden ameliyat gerekli mi bilemedim
Burda bilgili adamlar var dmden at istersen onlar söylerler sana

• Hmm...
Reactions: enes batur agartha
Melatonin alinirmi sence
hiç denemedim ama yarar büyük ihtimal çok sık kullanılan bişi iyi geliyor ama normie dozajını bile bilmiyorum bak öğren al

• +1
ayni yöne yattigin için ordaki kemiklere sürekli baskı uygulanıyor oda kemiği şekillendiriyor bu yüzden kemikle alakalı

• +1
Reactions: Auchelius, Yagiz8928 and Resistance.
ayni yöne yattigin için ordaki kemiklere sürekli baskı uygulanıyor oda kemiği şekillendiriyor bu yüzden kemikle alakalı
Bu biraz belki erken yaşta olan insanlarla alakalıdır, 20 yaşında birisinin sırf sağa yatıyo diye yüzünün simetrisinin zarar göreceğini düşünmüyorum.

• +1
Reactions: Auchelius, enes batur agartha, Serialsuicide and 2 others
Bu biraz belki erken yaşta olan insanlarla alakalıdır, 20 yaşında birisinin sırf sağa yatıyo diye yüzünün simetrisinin zarar göreceğini düşünmüyorum.
Zaten bebek değilsen yatarkenki oluşan baskı kemiği sekillendiricek kadar kuvvetli değil yatarken genelde cilde kaslara falan baskı yapar

• +1
Reactions: Resistance.
karabasan geliyo knk yapma

• JFL
Reactions: Yagiz8928 and Serialsuicide
1762457843016

• JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and Yagiz8928
Kanka yatakta sırt üstü uyursan postürün düzelmez kötüleşmez yatak yaylı ondan eğer yerde sırt üstü uyursan omurganın düzleştirici etki gösterir postürün düzeltir ama eğer maksilla gelişimine devam ediliyorsa flat maksillaya sebep olabilir sağına dönerek uyursan omurganın da o tarafa doğru kayması kaslarının belirli bir kısmının oraya esnemesine sebep olursun en kalitelisi yerde sert zeminde sırt üstü yatmak diğer türlüsü her gün düzenli 30dk falan esneme hareketleri yapmak 15dk sabah uyanır uyanmaz 15dk uyumadan önce esnetebilecrüin tüm kasları wsnetmek

• +1
Reactions: Yagiz8928 and Auchelius
Cope

• +1