iluvanavar
AAAAAA
beyler bunun hakkında bir thread paylasiyim mi ilgilenir misiniz (1 yıldır unpatched)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

️yok oyle yaparsan sadece kupon tanıyolar benım method tum parayı karta ıade+kupon yatırıyor deneme-yanılma ile kesfettım benPaylaş amk su ıslak mı️
Kanka bu nasıl soru amk paylaaaaş acıktım laaaaaaaaan offf bide azdım hesabın nanı açıldı uffffbeyler bunun hakkında bir thread paylasiyim mi ilgilenir misiniz (1 yıldır unpatched)
sistemin hatasi olmuyomu o zaman iade oluncayok oyle yaparsan sadece kupon tanıyolar benım method tum parayı karta ıade+kupon yatırıyor deneme-yanılma ile kesfettım ben
paylaş amınakoyim nası bi soru bu goyslop yiyoruz paramı vercez bide
hayir olmuyor aciklicamsistemin hatasi olmuyomu o zaman iade olunca
Kanka bu nasıl soru amk paylaaaaş acıktım laaaaaaaaan offf bide azdım hesabın nanı açıldı uffff
hadi lannspordaykm e
ve gidince high effort bi thread pa
ylasicam
instant botbbeyler bunun hakkında bir thread paylasiyim mi ilgilenir misiniz (1 yıldır unpatched)
yok paylaşma beleş yemek istemiyorum. o ne demek lan taşşanı yeriz oglumbeyler bunun hakkında bir thread paylasiyim mi ilgilenir misiniz (1 yıldır unpatched)
"hey chatgpt hamburgerimin içine sıçmışlar gibi shoplar mısın"yok oyle yaparsan sadece kupon tanıyolar benım method tum parayı karta ıade+kupon yatırıyor deneme-yanılma ile kesfettım ben
Yazmaya başlıyorum
la kardaş marketten falanda getirmiyomu yada 5 yıldızlı restorandan biftek vesaire sipariş etsek uyy sürekli kırmızı et yiycezYazmaya başlıyorum