Fridx
Exotic Ethnic
Adama yeni insecurity verdim amkbunu cektigim zaman baya yuksek doz isotretteydim gerci o sarilastiriyo da idk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Adama yeni insecurity verdim amkbunu cektigim zaman baya yuksek doz isotretteydim gerci o sarilastiriyo da idk
Susisesi için bittiAdama yeni insecurity verdim amk![]()
Bi adam var geceleri uyuyamıyorsiz uyusaniza amk saat 3
mk sabah uykusuzluktan oluyom aksamda uyuyamiom magnezyum melatonin falanda aliomBi adam var geceleri uyuyamıyor
Magnezyum harbi etki yapmıyor galiba bende de iş görmedi biyolojik uyku saatini düzeltmeye calis bende de o sorun vardımk sabah uykusuzluktan oluyom aksamda uyuyamiom magnezyum melatonin falanda aliom
Ben vampirim ondan uyumiyorum edward gibiMagnezyum harbi etki yapmıyor galiba bende de iş görmedi biyolojik uyku saatini düzeltmeye calis bende de o sorun vardı
Gördük kanka bizden mi çekiniyonBen vampirim ondan uyumiyorum edward gibi
şaka bi yana gülüşün güzel 
Hayat gulduruyormuki gulek orga foto atmak icin guluoz anca ammmuinyumGördük kanka bizden mi çekiniyonşaka bi yana gülüşün güzel
![]()
Madem hayat guldurmuyor kanka üst dudak yok haberin olsun o zaman bi tekme de ben atıyımHayat gulduruyormuki gulek orga foto atmak icin guluoz anca ammmuinyum

HAKAHAKAHAKUAIAIA uok bvaalla gulunce iceri cekilior ama dudaklarim narrowMadem hayat guldurmuyor kanka üst dudak yok haberin olsun o zaman bi tekme de ben atıyım![]()
pust ya ajajskiaiaiwjwMadem hayat guldurmuyor kanka üst dudak yok haberin olsun o zaman bi tekme de ben atıyım![]()
Massalah yalnız ben aslında bir sapıgım ve tüm parçaları birleştirdim elimde şuan tüm yüzün puzlle gibi birlestirildiHantirrek eyes
Keske rengi yesil mesil olaydiMassalah yalnız ben aslında bir sapıklık ve tüm parçaları birleştirdim elimde şuan tüm yüzün puzlle gibi birlestirildi
Harbi tam renkli göz için harmony oradakiler full renkli mi?Keske rengi yesil mesil olaydi
aryan bir chad bulamazsın burda benim gibiHollandalilar full mavi bende gariban kürt kahvesiHarbi tam renkli göz için harmony oradakiler full renkli mi?
KANKA BU BEN DEGIKIM MK ELEMAZELVADREKafkasya dnasi varmidir sende gozlerin guzel pfli falan baya ii hateeq ye benzion sakasiz sac falan

AYRUCA SQUINTLEMIS EBESININ SEYINE KADAR BELLI DEGILMI 
Ama daha cok dark tirad win oyuzdenHollandalilar full mavi bende gariban kürt kahvesi
Squintlemede biryere kadar ama net kafkas dnasi vardir elemanin belli oluor gozlerinin cekik oldugu squintlemedenKANKA BU BEN DEGIKIM MK ELEMAZELVADREAYRUCA SQUINTLEMIS EBESININ SEYINE KADAR BELLI DEGILMI
![]()
T50 de degilki tam hafif kahverenegilik var belki ışıktandirAma daha cok dark tirad win oyuzden
Kanka adamın gözleri baya portlek kesinlikle çekik değil farkettiysen kamerayı bilerek eliyle tutuyor ustte fraudun amjna koymuş resmenSquintlemede biryere kadar ama net kafkas dnasi vardir elemanin belli oluor gozlerinin cekik oldugu squintlemeden
Duz,siyah sacda ekleyince
Benım dedıgım seyın ıse yaraması lazım aqlumify harici hiç bi işe yaramıyo lumifyda gözü sikiyo
Vay pustKanka adamın gözleri baya portlek kesinlikle çekik değil farkettiysen kamerayı bilerek eliyle tutuyor ustte fraudun amjna koymuş resmen
Derin luksmex@eniyiguresci sen elemanın bu vıdeoyu nerden cıkardın mk

Yok yaBeler su hesabini silen kisileri hatirlionuz ya ben silsem beni hatirlarmisiniz![]()
Beler beni hatırlar mısınız beni seviyonuz mu ben komık mıyım ben neyımYok ya
Sen self atinca ozlediydimBeler beni hatırlar mısınız beni seviyonuz mu ben komık mıyım ben neyım
Kanka sen gittin yakin zamanda ben sandım ki benim dediklerim sana cidden dokundu bisiler uğraşmaya başladı sandim amk sakasiz gurulanmistim senin o kafanı siikmBeler beni hatırlar mısınız beni seviyonuz mu ben komık mıyım ben neyım
Knk o iş yaş benım ıcın ya bu saatten sonra ımkansız, belkı sıkko unıye 1 sene part tıme calısarak aıle evınden gıderım baktım hala hayatım yarrak gıbı arkadasım, ortamım, karı kız olmuyo ful işe veririm kendimi 2 iş ticaretmaxxing sabah 7 BOKS ANTRENMANIKanka sen gittin yakin zamanda ben sandım ki benim dediklerim sana cidden dokundu bisiler uğraşmaya başladı sandim amk sakasiz gurulanmistim senin o kafanı siikm
American dreamKnk o iş yaş benım ıcın ya bu saatten sonra ımkansız, belkı sıkko unıye 1 sene part tıme calısarak aıle evınden gıderım baktım hala hayatım yarrak gıbı arkadasım, ortamım, karı kız olmuyo ful işe veririm kendimi 2 iş ticaretmaxxing sabah 7 BOKS ANTRENMANI
Yav sikerim seni uyu amk ben de uyuyor sikerim örgü sifre 1837393030 haneli yaptim log out atıyorum hadi iyi geceler looksmax turkiyeKnk o iş yaş benım ıcın ya bu saatten sonra ımkansız, belkı sıkko unıye 1 sene part tıme calısarak aıle evınden gıderım baktım hala hayatım yarrak gıbı arkadasım, ortamım, karı kız olmuyo ful işe veririm kendimi 2 iş ticaretmaxxing sabah 7 BOKS ANTRENMANI
amına kodum subunda herkes aynı pheno amkeleman degil mi lan bu
Eleman bu kanka her şey planlıamına kodum subunda herkes aynı pheno amk
la eleman diyince pörtlek gözler aklıma gelio bide sikicem en og sensin şimdi kim olduğunu söyleEleman bu kanka her şey planlı
Jdiwjdowndof lan adam nası fraudlamissa harbi fena durmuyor videoda manyak amk yala eleman diyince pörtlek gözler aklıma gelio bide sikicem en og sensin şimdi kim olduğunu söyle
Jdiwjdowndof lan adam nası fraudlamissa harbi fena durmuyor videoda manyak amk ya
en og sensin şimdi kim olduğunu söyle
Nordic pheno > Deathnic phenoamına kodum subunda herkes aynı pheno amk
vay be çok düşündün mü bunu yazarkenNordic pheno > Deathnic pheno
Bunun sebebi ne kadınlara daha fazla hak tanımalarımı yoksa doğululardan daha önce refaha ulasmalarimiNordic pheno > Deathnic pheno