yadih
duh/cuh
benim şuan yaptığım program ppl x ul sandım ilk başta
upper yerine push koymuş lower yerine pull ile legi birleştirmiş
yapması zevkli önerilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yapması zevkli önerilir
neden geliştiremiyorsun ve neden cehennem volumedan dolayımısana karşı dürüst olmak istiyorum herhangi bi gatekeep falan yok 4-5 yıldır bu sporu yapıyorum 2. yılımda gürayın programını yapmıştım o meşhur rich piana küründen önce mk677 kullanıp uygulamıştım bu programı neredeyse 3 ay falan tabii o zamanın mksı doluydu ama fark ettim ki bu program natural insanlar için bir cehennemden başka bir şey değil. kas geliştirmiyorsun ne kadar zevkli gelsede
ben 4e çeviriyorum genelde lowerı kaldırıp upper yaparak sadeceEski programina göre daha iyi ama volum fazla degil mi aq bu kadar gym’e gitmeninde bir manasi yok 3-4 gunluk bir program yeterli
gurayin hipertrofi programinin naturel sporcular icin iyi olmadigi soylenirken kastedilen sey programin hacim yogunluk ve toparlanma beklentilerinin cogu naturel bireyin kapasitesini asmasidir. bu tur programlar genelde cok yuksek set sayilari yuksek antrenman sikligi ve failurea cok yakin calisma icerir. ancak naturel sporcularin hormonal toparlanma kapasitesi sinirlidir yani kas protein sentezi daha kisa surer ve merkezi sinir sistemi daha cabuk yorulur. bu yuzden asiri hacimli programlar naturel bireylerde uzun vadede ilerleme yerine plato kronik yorgunluk eklem ve bag dokusu problemleri ve motivasyon dususu yaratabilir. ilacli sporcularda toparlanma daha hizli oldugu icin bu hacimler tolere edilebilirken naturel sporcularda ayni etkiyi vermez. naturel biri icin genelde daha mantikli olan yaklasim daha yonetilebilir set sayilari progressive overloada odaklanma yeterli dinlenme gunleri her kas grubunu daha cok degil daha kaliteli calismaktir. ozetle sorun programin kotu olmasi degil hedef kitlesinin cogu naturel sporcuyla uyusmamasidir. program toparlanma kapasitesi yuksek bireyler icin tasarlanmisneden geliştiremiyorsun ve neden cehennem volumedan dolayımı
ben 4e çeviriyorum genelde lowerı kaldırıp upper yaparak sadece
ai slopa gerek yoktu dediğin belli zatendegurayin hipertrofi programinin naturel sporcular icin iyi olmadigi soylenirken kastedilen sey programin hacim yogunluk ve toparlanma beklentilerinin cogu naturel bireyin kapasitesini asmasidir. bu tur programlar genelde cok yuksek set sayilari yuksek antrenman sikligi ve failurea cok yakin calisma icerir. ancak naturel sporcularin hormonal toparlanma kapasitesi sinirlidir yani kas protein sentezi daha kisa surer ve merkezi sinir sistemi daha cabuk yorulur. bu yuzden asiri hacimli programlar naturel bireylerde uzun vadede ilerleme yerine plato kronik yorgunluk eklem ve bag dokusu problemleri ve motivasyon dususu yaratabilir. ilacli sporcularda toparlanma daha hizli oldugu icin bu hacimler tolere edilebilirken naturel sporcularda ayni etkiyi vermez. naturel biri icin genelde daha mantikli olan yaklasim daha yonetilebilir set sayilari progressive overloada odaklanma yeterli dinlenme gunleri her kas grubunu daha cok degil daha kaliteli calismaktir. ozetle sorun programin kotu olmasi degil hedef kitlesinin cogu naturel sporcuyla uyusmamasidir. program toparlanma kapasitesi yuksek bireyler icin tasarlanmis
Ne alaka amk her gün gitsen bile amacın vücudunu geliştirmek haftada 5 gün gidince yüzünü geliştiremiyor musun?haftada 3'ten fazla, hadi en en en fazla 4'ten fazla gym'e gitmek artık gymcel olma kategorisine girer ve looksmaxing ile alakası yoktur.
cope oğlum kim diyor bunu bacak kasları vücudun kas gelişmesine izin veren bölge mi şöyle saçma sapan şeylere inanmayın@240iqadhdtrentesto bacak çalışmadan üst vücut yeteri kadar gelişmez olayı cope mu
Inanmıyorum ztn bacakta calısmıyorumda szo oyle dıyoducope oğlum kim diyor bunu bacak kasları vücudun kas gelişmesine izin veren bölge mi şöyle saçma sapan şeylere inanmayın
Upper lowet push pullhaftada 3'ten fazla, hadi en en en fazla 4'ten fazla gym'e gitmek artık gymcel olma kategorisine girer ve looksmaxing ile alakası yoktur.
yoo ben iyi gelistim 3 ay olmadı dahaa vallasana karşı dürüst olmak istiyorum herhangi bi gatekeep falan yok 4-5 yıldır bu sporu yapıyorum 2. yılımda gürayın programını yapmıştım o meşhur rich piana küründen önce mk677 kullanıp uygulamıştım bu programı neredeyse 3 ay falan tabii o zamanın mksı doluydu ama fark ettim ki bu program natural insanlar için bir cehennemden başka bir şey değil. kas geliştirmiyorsun ne kadar zevkli gelsede
yapması zevkli önerilir
yapması zevkli önerilir
yoo geliştirebilirsin tabi demek istediğim o değil.Ne alaka amk her gün gitsen bile amacın vücudunu geliştirmek haftada 5 gün gidince yüzünü geliştiremiyor musun?
Employed biri için böyleyoo geliştirebilirsin tabi demek istediğim o değil.
konu vücut geliştirmek olunca bp ve looksmaxing için ideal vücut natty müsaade ettiği kadar kas kütlesi (özellikle v taper ve neck) ve %8-12 bf. bunun için haftada 3 ya da en fazla 4'ten fazla gym'e gitmeye gerek yok. bp ideal fizik için 3 4 gün gym + kalan günlerde 10k steps ve genel olarak aktif bir hayat yaşamak yeterli. 3-4'ten fazla gym'e gitmek artık gymcel kategorisinde (daha fazla gym gidip daha kaslı olunca daha çekici olacağını düşünenler) olup bunun ötesinde harcadığın zamana değmiyor.
örneğin salona git gel, ısın antrenman yap soğuma duş falan filan herşeyiyle düz 2 saat sürüyor diyelim. haftada 6x gym gidip, 3x gym gittiğinde elde ettiğin sonuçlar harcadığın ekstra 6 saate değmiyor. o 6 saati daha fazla para kazanmaya, sosyalleşmeye, ya da hiçbir yapmadan dinlenmeye harcamak bile hayatına o ekstra 6 saat gym'e gitmekten çok daha fazla fayda sağlar.
o yüzden haftada maksimum 3-4 iyidir ve ötesi gereksizdir.