Yks oncesi hamile kalma isi

Naughty America

Naughty America

cuckmaxxing

• JFL
  • +1
Reactions: Chudai, balve and Orcairis
tam mal bu üniversitede gaydim testom düşük olduğu için herkes aslında gay testo yüksek olduğu için fark etmiyorlar diyordu

• JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: balve, Deleted member 103712, Gordon Freeman and 4 others
tam mal bu üniversitede gaydim testom düşük olduğu için herkes aslında gay testo yüksek olduğu için fark etmiyorlar diyordu
Ne dedn amk

• JFL
  • +1
Reactions: velwetyy, jsbera, balve and 4 others
  • JFL
  • +1
Reactions: balve, Serialsuicide, stacyworshipper and 1 other person
Ne dedn amk
Yazım kurallarına uyulmuş hali
👇
Tam mal bu. Üniversitede testosteronum düşük olduğu için gaydim; zaten herkes gay, sadece testosteronu yüksek olduğu için fark etmiyorlar diyordu videodaki şahıs.
Screenshot 20260426 002354

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: balve, Serialsuicide, Gordon Freeman and 3 others
👇
Tam mal bu. Üniversitede testosteronum düşük olduğu için gaydim; zaten herkes gay, sadece testosteronu yüksek olduğu için fark etmiyorlar diyordu videodaki şahıs.
View attachment 4964549
doğru diyor btw

• +1
  • Hmm...
Reactions: Orcairis and balve
Bu yrk universite zamani erkeklerden hoslaniyomus yuksek testolaliarimda aslinda gay oldugunu fln savunuyordu
👇
View attachment 4964549
Hala anlamadim amk mactan ciktim orangutana anlatir gibi anlatin

• JFL
Reactions: Gordon Freeman and Orcairis
  • JFL
Reactions: Naughty America, Serialsuicide, Gordon Freeman and 2 others
👉🏾Bak şimdi bu vajinasini siktigim lowt incelli Üniversiteye gittigi zamanlarda (Yks sınavından sonra başarı sıralamınıza göre gittğiniz yer)Düşük testesteron(erkek temel androjenik hormonu) nedeniyle erkeklerden hoşlanmaya başlamış sonra kendi göt deliğinden(Sindirim sisteminin dışa açılan boşaltım noktası) şu düşünceyi uydurmuş:
Aslında tüm erkekler Gay(eşcinsel) ama coğu testesteseronu yüksek diye bunu farketmiyor☺️

• Love it
Reactions: Orcairis
👉🏾Bak şimdi bu vajinasini siktigim lowt incelli Üniversiteye gittigi zamanlarda (Yks sınavından sonra başarı sıralamınıza göre gittğiniz yer)Düşük testesteron(erkek temel androjenik hormonu) nedeniyle erkeklerden hoşlanmaya başlamış sonra kendi göt deliğinden(Sindirim sisteminin dışa açılan boşaltım noktası) şu düşünceyi uydurmuş:
Aslında tüm erkekler Gay(eşcinsel) ama coğu testesteseronu yüksek diye bunu farketmiyor☺️
Daha Detaylı Hali

Bak şimdi bu vajinasını (kadın cinsel organı) sıktığım lowt (düşük testosteron seviyeli) incelli (istemsiz bakir) Üniversiteye (yükseköğretim kurumuna) gittiği zamanlarda (YKS sınavından sonra başarı sıralamanıza göre yerleştiğiniz yer) Düşük testosteron (erkek temel androjenik hormonu) nedeniyle erkeklerden hoşlanmaya (hemcinsine cinsel ve duygusal ilgi duymaya) başlamış, sonra kendi göt deliğinden (sindirim sisteminin dışa açılan boşaltım noktası yani anüs) şu düşünceyi uydurmuş: Aslında tüm erkekler Gay (eşcinsel yani aynı cinsten kişilere cinsel ve romantik ilgi duyan) ama çoğu testosteronu yüksek (normal erkek seviyesinde testosteron hormonu bulunan) diye bunu fark etmiyor (çünkü yüksek testosteron onları kadınlara çekiyormuş gibi mantıksız bir teori üretiyor).

• Love it
Reactions: Naughty America
dathoyu kpss öncesi hamile bırakalım

• JFL
  • +1
Reactions: Naughty America, Serialsuicide and Gordon Freeman