Naughty America
cuckmaxxing
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne dedn amktam mal bu üniversitede gaydim testom düşük olduğu için herkes aslında gay testo yüksek olduğu için fark etmiyorlar diyordu
Bu yrk universite zamani erkeklerden hoslaniyomus yuksek testolaliarimda aslinda gay oldugunu fln savunuyorduNe dedn amk
Yazım kurallarına uyulmuş haliNe dedn amk

doğru diyor btwYazım kurallarına uyulmuş hali
Tam mal bu. Üniversitede testosteronum düşük olduğu için gaydim; zaten herkes gay, sadece testosteronu yüksek olduğu için fark etmiyorlar diyordu videodaki şahıs.
View attachment 4964549
Bu yrk universite zamani erkeklerden hoslaniyomus yuksek testolaliarimda aslinda gay oldugunu fln savunuyordu
Hala anlamadim amk mactan ciktim orangutana anlatir gibi anlatinYazım kurallarına uyulmuş hali
Tam mal bu. Üniversitede testosteronum düşük olduğu için gaydim; zaten herkes gay, sadece testosteronu yüksek olduğu için fark etmiyorlar diyordu videodaki şahıs.
View attachment 4964549
testo basıp hala gay olan biz @flows5991 @kurdistandoğru diyor btw
Hala anlamadim amk mactan ciktim orangutana anlatir gibi anlatin
Bak şimdi bu vajinasini siktigim lowt incelli Üniversiteye gittigi zamanlarda (Yks sınavından sonra başarı sıralamınıza göre gittğiniz yer)Düşük testesteron(erkek temel androjenik hormonu) nedeniyle erkeklerden hoşlanmaya başlamış sonra kendi göt deliğinden(Sindirim sisteminin dışa açılan boşaltım noktası) şu düşünceyi uydurmuş:
Hala anlamadim amk mactan ciktim orangutana anlatir gibi anlatin
Daha Detaylı HaliBak şimdi bu vajinasini siktigim lowt incelli Üniversiteye gittigi zamanlarda (Yks sınavından sonra başarı sıralamınıza göre gittğiniz yer)Düşük testesteron(erkek temel androjenik hormonu) nedeniyle erkeklerden hoşlanmaya başlamış sonra kendi göt deliğinden(Sindirim sisteminin dışa açılan boşaltım noktası) şu düşünceyi uydurmuş:
Aslında tüm erkekler Gay(eşcinsel) ama coğu testesteseronu yüksek diye bunu farketmiyor![]()
bu tür asılsız iddaları reddediyorumtesto basıp hala gay olan biz @flows5991 @kurdistan
Bırakalım?dathoyu kpss öncesi hamile bırakalım